• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ümitsizlik yok canım. Ateş güzel gidiyor. Hayırlısı ile Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah. Birlikte hamiş olsak ne güzel olurdu.. Oğluşunada geçmiş olsun annesi.. Öperim yanaklarından kuzucuğu... Tam sevmeliktir o şimdi. Maşallah barekeallah

Naynnn.. Israrla tablonu bekliyoruz canım.. Topicbaşı R Rzg14 bak benim tablom onunkinin altında. Belki bu ay hamile çıkarım oda bereketli hatundur..

Oynak beyimiz :-)
Hadi inşallah ikiniz birden güzel haber verin.3 tablo kaldı sanırım ümidimiz

Ümitsizlik yok canım. Ateş güzel gidiyor. Hayırlısı ile Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah. Birlikte hamiş olsak ne güzel olurdu.. Oğluşunada geçmiş olsun annesi.. Öperim yanaklarından kuzucuğu... Tam sevmeliktir o şimdi. Maşallah barekeallah

Naynnn.. Israrla tablonu bekliyoruz canım.. Topicbaşı R Rzg14 bak benim tablom onunkinin altında. Belki bu ay hamile çıkarım oda bereketli hatundur..

amin cnm. insallah gelsin bebisler. kuzumun burnu cesme.

Oynak bey oldum bu arada:KK70:

evet cnm.
simdi gebe kaldigim iki tabloyu inceledim.
birinde 9.cu gun 0.2lik artmis atesim ve idrarda pozitifti o gun.

oglumda da 8.gunde yukseldi 0.2 lik ve idrarda pozitifti yine.

belki diyorum bu da yarina pozitif gosterir ama insan bilemiyor iste.

Khaleesi21 Khaleesi21 senin iliskiler neden gorunmuyor cozdum.
ff e gir cnm. orada hani ff linkini paylasmak icin "sharing" kismina tikliyoruz. yine ona tikla. altta acilan kutucuklardan "charting home page" kismindan "get code" olana tikla.
sonra sayfanin ortalarina gel. "publish intercourse data" nin oldugu kucuk kutucugu sec ve altta "save" kismini tikla. u kadar.

Senin son. Hamilelikte tablonun nasildiki tatlım dusuyormuydu
Dpo14-ve15 te ateş aşağıya yöneldi herkes test yap diye ısrar ederken bu ateş aşağı yöneldi artık yukarı çıkmaz dedim dpo16 da ateş yeniden yükselişe geçti ve test yaptım:)dpo15-16 gibi hep regl gelir bende
IMG_5792.webp

Dpo14-ve15 te ateş aşağıya yöneldi herkes test yap diye ısrar ederken bu ateş aşağı yöneldi artık yukarı çıkmaz dedim dpo16 da ateş yeniden yükselişe geçti ve test yaptım:)dpo15-16 gibi hep regl gelir bendeEki Görüntüle 2038933
aşağı dediğin bu mu yavrum benim ki sınıra yapıştı ya :)

Back
X