Olmuş:)bizim farkli cnm senle kullandigimiz. coktan yaptim da bakalim ff de gorunecek mi. kodu bir yere yapistiriyor muyduk?
Hadi inşallah ikiniz birden güzel haber verin.3 tablo kaldı sanırım ümidimizÜmitsizlik yok canım. Ateş güzel gidiyor. Hayırlısı ile Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah. Birlikte hamiş olsak ne güzel olurdu.. Oğluşunada geçmiş olsun annesi.. Öperim yanaklarından kuzucuğu... Tam sevmeliktir o şimdi. Maşallah barekeallah
Naynnn.. Israrla tablonu bekliyoruz canım.. Topicbaşı R Rzg14 bak benim tablom onunkinin altında. Belki bu ay hamile çıkarım oda bereketli hatundur..
Oynak beyimiz
amin cnm. insallah gelsin bebisler. kuzumun burnu cesme.Ümitsizlik yok canım. Ateş güzel gidiyor. Hayırlısı ile Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah. Birlikte hamiş olsak ne güzel olurdu.. Oğluşunada geçmiş olsun annesi.. Öperim yanaklarından kuzucuğu... Tam sevmeliktir o şimdi. Maşallah barekeallah
Naynnn.. Israrla tablonu bekliyoruz canım.. Topicbaşı R Rzg14 bak benim tablom onunkinin altında. Belki bu ay hamile çıkarım oda bereketli hatundur..
Oynak beyimiz
Dpo8:)Veson canim programin icinden ticker i goster secenegini secmek gerekmis. buldum onu isaretledim. get code kismi varm oradan isaretledim oldu
amin canim. benim varsa yarin cikmasi lazim. yoksa yoktur.Hadi inşallah ikiniz birden güzel haber verin.3 tablo kaldı sanırım ümidimiz
Oynak bey oldum bu aradaÜmitsizlik yok canım. Ateş güzel gidiyor. Hayırlısı ile Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah. Birlikte hamiş olsak ne güzel olurdu.. Oğluşunada geçmiş olsun annesi.. Öperim yanaklarından kuzucuğu... Tam sevmeliktir o şimdi. Maşallah barekeallah
Oynak beyimiz
Öyle şartlama kendini belli olmaz inşallah yarın güzel haberler getirirsinamin canim. benim varsa yarin cikmasi lazim. yoksa yoktur.
Dpo8:)
amin diyim canim da. zaten faz kisa benim. bisi kalmadi.Öyle şartlama kendini belli olmaz inşallah yarın güzel haberler getirirsin
Leyla, rzg, frdglr sanırım bu üçlü çok güçlüHadi inşallah ikiniz birden güzel haber verin.3 tablo kaldı sanırım ümidimiz
baska kalmadi sanirim canim. sen dpo10dan cevirirsen olur amaLeyla, rzg, frdglr sanırım bu üçlü çok güçlü
Sen de varsın.ateş biraz aşağı baktı ama yarınki ateş belirleyici olurLeyla, rzg, frdglr sanırım bu üçlü çok güçlü
Yok cnm bi kere aşağı baktimi yukarı dönmüyor bu ateşSen de varsın.ateş biraz aşağı baktı ama yarınki ateş belirleyici olur
Son gebelikte ben de aynı şeyleri yazıyordum burdanYok cnm bi kere aşağı baktimi yukarı dönmüyor bu ateşbelim de fena ağrıyor benim adet yakindir benden pes
Senin son. Hamilelikte tablonun nasildiki tatlım dusuyormuyduSon gebelikte ben de aynı şeyleri yazıyordum burdan
Yok dpo 10 dan dönmez öle bir tablo görmedimbaska kalmadi sanirim canim. sen dpo10dan cevirirsen olur ama
Dpo14-ve15 te ateş aşağıya yöneldi herkes test yap diye ısrar ederken bu ateş aşağı yöneldi artık yukarı çıkmaz dedim dpo16 da ateş yeniden yükselişe geçti ve test yaptım:)dpo15-16 gibi hep regl gelir bendeSenin son. Hamilelikte tablonun nasildiki tatlım dusuyormuydu
aşağı dediğin bu mu yavrum benim ki sınıra yapıştı ya :)Dpo14-ve15 te ateş aşağıya yöneldi herkes test yap diye ısrar ederken bu ateş aşağı yöneldi artık yukarı çıkmaz dedim dpo16 da ateş yeniden yükselişe geçti ve test yaptım:)dpo15-16 gibi hep regl gelir bendeEki Görüntüle 2038933
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?