• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
testim silikleşmiş hemde sipsilik hayali bi çizgi var akşam8 den 4 e kadar pik yapıp çatlamış olabilir mi ?

Dun pik degildi canim. Catlamis olamaz henuz.
hadi ya neden silik çıktı ki :( gece pik yapmış olamaz mı yok mu öyle bir ihtimal ya da ben silikleşmeye başlayınca test yapmaya başlamış olabilir miyim :(

hadi ya neden silik çıktı ki :KK43: gece pik yapmış olamaz mı yok mu öyle bir ihtimal ya da ben silikleşmeye başlayınca test yapmaya başlamış olabilir miyim :KK43:
Testlere devam et sen. Gidisata gore ancak biliriz. Ates degerlerin varsa onlari da eklersen daha kolay olur.

Testlere devam et sen. Gidisata gore ancak biliriz. Ates degerlerin varsa onlari da eklersen daha kolay olur.
ateş ilk ölçüyordum ağızdan 36 2 36.3 çıkıyordu ama 7 de ölçüyordum sonra ovuls. testinde umut olmayınca bıraktım ölçmeyi sonra inofolice başladım evelsi gün akıntım gelince yaptım ovul. testini bide dün bugun ateşimde dün 35,9 bugün 35,8 çıktı ama bu kez 6 da ölçtüm ama gece 5t e su içmiştim yarın sabah yine ölçerim 6 da . namaz için abdest alıyorum altıda o yüzden 7 de ölçmüyorum artık

Amin gülüm inşallah. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin cümlemizin..

:-)

Inşallah bu ay yüzümüz güler canım cümlemizin.. Sende dahilsin..
ben dışındaki 3 grafik yeşil çizgiyi çizebilir ;) yarın benim spotting başlar medium light olarak devam eder:KK12: yeni aya yeni umutlar :dua:

Khaleesi21 Khaleesi21 senin iliskiler neden gorunmuyor cozdum.
ff e gir cnm. orada hani ff linkini paylasmak icin "sharing" kismina tikliyoruz. yine ona tikla. altta acilan kutucuklardan "charting home page" kismindan "get code" olana tikla.
sonra sayfanin ortalarina gel. "publish intercourse data" nin oldugu kucuk kutucugu sec ve altta "save" kismini tikla. u kadar.
Eteğimdeki taşları döktüm:rapci::rapci:teşekkür ederim canım.

ah kuzum şu elektronik imza çıktı müdürler mecbur çalışmak zorunda kaldı :-) ayyyy kız bugün bir tuhafım..akşam bulantım vardı bugünde acayip akıntım var ara ara ağrı gibi giriyor...dün akşam kuru fasulye yemiştim..benim mahvetti..:confused:

Allah allaaahhh hadi inşallah başka fasulyedir :D

:KK70:Kızlar pek ovu endeksli çalışma yapmamaya çalışıyorum.tamamen atmak kafadan mümkün değil ama biraz konudan bu şekilde uzaklaşmaya çalışıyorum.artık ne kadar başarabilirsem:bicak:

Bence en güzeli yıllardır oluyorsun çizgi eri az çok belli. Biraz da böyle gitmende fayda gördüm ben şimdi ; (

hadi ya neden silik çıktı ki :KK43: gece pik yapmış olamaz mı yok mu öyle bir ihtimal ya da ben silikleşmeye başlayınca test yapmaya başlamış olabilir miyim :KK43:

Bende birinde iki çizgi eşit olmadan çatladı. Ben de anlamamistim o yüzden teste ateş ölçümüne ve çalışmalara devam et cnm

Allah allaaahhh hadi inşallah başka fasulyedir :KK70:

Bence en güzeli yıllardır oluyorsun çizgi eri az çok belli. Biraz da böyle gitmende fayda gördüm ben şimdi ; (

Bende birinde iki çizgi eşit olmadan çatladı. Ben de anlamamistim o yüzden teste ateş ölçümüne ve çalışmalara devam et cnm
En azından yıllar sonra ilişkiler biraz olsun zorunluluktan çıktı

Back
X