:)direk regl günü düştüğü gibi bu şekilde 3-4 gün önceden düşüşe geçen tablolarım da varaşağı dediğin bu mu yavrum benim ki sınıra yapıştı ya :)
Dun pik degildi canim. Catlamis olamaz henuz.testim silikleşmiş hemde sipsilik hayali bi çizgi var akşam8 den 4 e kadar pik yapıp çatlamış olabilir mi ?
hadi ya neden silik çıktı kiDun pik degildi canim. Catlamis olamaz henuz.
Testlere devam et sen. Gidisata gore ancak biliriz. Ates degerlerin varsa onlari da eklersen daha kolay olur.hadi ya neden silik çıktı kigece pik yapmış olamaz mı yok mu öyle bir ihtimal ya da ben silikleşmeye başlayınca test yapmaya başlamış olabilir miyim
ateş ilk ölçüyordum ağızdan 36 2 36.3 çıkıyordu ama 7 de ölçüyordum sonra ovuls. testinde umut olmayınca bıraktım ölçmeyi sonra inofolice başladım evelsi gün akıntım gelince yaptım ovul. testini bide dün bugun ateşimde dün 35,9 bugün 35,8 çıktı ama bu kez 6 da ölçtüm ama gece 5t e su içmiştim yarın sabah yine ölçerim 6 da . namaz için abdest alıyorum altıda o yüzden 7 de ölçmüyorum artıkTestlere devam et sen. Gidisata gore ancak biliriz. Ates degerlerin varsa onlari da eklersen daha kolay olur.
Amin gülüm inşallah. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin cümlemizin..Hadi inşallah ikiniz birden güzel haber verin.3 tablo kaldı sanırım ümidimiz
Oynak bey oldum bu arada
Inşallah bu ay yüzümüz güler canım cümlemizin.. Sende dahilsin..Leyla, rzg, frdglr sanırım bu üçlü çok güçlü
Oyyy kıyamam ben ona. Rabbim şifa versin kuzucuğa inşallah..amin cnm. insallah gelsin bebisler. kuzumun burnu cesme.
ben dışındaki 3 grafik yeşil çizgiyi çizebilirAmin gülüm inşallah. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin cümlemizin..
Inşallah bu ay yüzümüz güler canım cümlemizin.. Sende dahilsin..
Eteğimdeki taşları döktümKhaleesi21 senin iliskiler neden gorunmuyor cozdum.
ff e gir cnm. orada hani ff linkini paylasmak icin "sharing" kismina tikliyoruz. yine ona tikla. altta acilan kutucuklardan "charting home page" kismindan "get code" olana tikla.
sonra sayfanin ortalarina gel. "publish intercourse data" nin oldugu kucuk kutucugu sec ve altta "save" kismini tikla. u kadar.
Hayırlısı olsun canım.. Yeni ayda yüzün gülsün inşallah diyeyim o zaman..ben dışındaki 3 grafik yeşil çizgiyi çizebiliryarın benim spotting başlar medium light olarak devam eder yeni aya yeni umutlar
inş cnm inş :)Hayırlısı olsun canım.. Yeni ayda yüzün gülsün inşallah diyeyim o zaman..
ah kuzum şu elektronik imza çıktı müdürler mecbur çalışmak zorunda kaldıayyyy kız bugün bir tuhafım..akşam bulantım vardı bugünde acayip akıntım var ara ara ağrı gibi giriyor...dün akşam kuru fasulye yemiştim..benim mahvetti..
Kızlar pek ovu endeksli çalışma yapmamaya çalışıyorum.tamamen atmak kafadan mümkün değil ama biraz konudan bu şekilde uzaklaşmaya çalışıyorum.artık ne kadar başarabilirsem
hadi ya neden silik çıktı kigece pik yapmış olamaz mı yok mu öyle bir ihtimal ya da ben silikleşmeye başlayınca test yapmaya başlamış olabilir miyim
MİKMikler gözüktü hehe:))Eteğimdeki taşları döktümteşekkür ederim canım.
En azından yıllar sonra ilişkiler biraz olsun zorunluluktan çıktıAllah allaaahhh hadi inşallah başka fasulyedir
Bence en güzeli yıllardır oluyorsun çizgi eri az çok belli. Biraz da böyle gitmende fayda gördüm ben şimdi ; (
Bende birinde iki çizgi eşit olmadan çatladı. Ben de anlamamistim o yüzden teste ateş ölçümüne ve çalışmalara devam et cnm
Kıroyum emmeee para ben deİlk ay vip hediyeparayı ver sen de VIP ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?