- 30 Mart 2017
- 12.773
- 19.857
- 298
Ayy çok mutlu oldum simdi teşekkür ederim cevabın için :)))Allah allaaahhh hadi inşallah başka fasulyedir
Bence en güzeli yıllardır oluyorsun çizgi eri az çok belli. Biraz da böyle gitmende fayda gördüm ben şimdi ; (
Bende birinde iki çizgi eşit olmadan çatladı. Ben de anlamamistim o yüzden teste ateş ölçümüne ve çalışmalara devam et cnm
Khaleesi21 gururla sunarMİKMikler gözüktü hehe:))
Teşekkür ederim abla. Listede senin altında olunca umutlanmadım değil yani. Ama olmadı bu ay kısmet değilmiş. Gerçi bu ay da umutlu değilim. Bu ay ilaçlı takip yapacaktık maalesef bugünki kontrolde 26 mm kanamalı kistim varmış. Kistten dolayı ilaç vermedi. Bu ay böyle boş geçecek. Önümüzdeki reglde başlayacağım. Umarım o zamana kistte gitmiş olur. Senin tablon için yorum yapmak istemiyordum ama içimden geçenleri söyleyeyim. Bu ay çifte bayram yaşayıp çifte kurban kesecekmişsin gibi doğuyor içimeZamansiz yolcu yeni ay yeni umut olsun sanada canım..
Geçmiş olsun canım. O kist yokolup gitsin inşallah.. Güzel dualarınada yürekten aminnnn diyorum gülüm. Şuan hala adet olacakmış gibi akıntı ve ağrılarım oluyor. Bu ay erken oldu bu ağrılar. Kuru fasulye ye bağladım ama inşallahTeşekkür ederim abla. Listede senin altında olunca umutlanmadım değil yani. Ama olmadı bu ay kısmet değilmiş. Gerçi bu ay da umutlu değilim. Bu ay ilaçlı takip yapacaktık maalesef bugünki kontrolde 26 mm kanamalı kistim varmış. Kistten dolayı ilaç vermedi. Bu ay böyle boş geçecek. Önümüzdeki reglde başlayacağım. Umarım o zamana kistte gitmiş olur. Senin tablon için yorum yapmak istemiyordum ama içimden geçenleri söyleyeyim. Bu ay çifte bayram yaşayıp çifte kurban kesecekmişsin gibi doğuyor içime
Ben giç bir şey hissetmiyorum ki canım benim ateş adet günü düşüyor bir hafta var daha hayırlısı :))Leyla, rzg, frdglr sanırım bu üçlü çok güçlü
Bak aklıma Ata Demirer geldi Bu fasulyaaaa yedi buçuk lirraaaaa hem kaynasın hem oynasınGeçmiş olsun canım. O kist yokolup gitsin inşallah.. Güzel dualarınada yürekten aminnnn diyorum gülüm. Şuan hala adet olacakmış gibi akıntı ve ağrılarım oluyor. Bu ay erken oldu bu ağrılar. Kuru fasulye ye bağladım ama inşallahFreeSoull nin dediği gibi başka fasulye den kaynaklı olmasını diliyorum bende canım.. Hepimiz mutlu olalım inşallah..
Rica ederimAyy çok mutlu oldum simdi teşekkür ederim cevabın için :)))
Seni çok iyi anlıyorumEn azından yıllar sonra ilişkiler biraz olsun zorunluluktan çıktı
Ay valla hamile misin nesin?yalancı belirti bu kadar olursa artık belirtilere itimadım kalmayacak.Kızlar yatsı namazımı zor kıldım. Midem acayip bulanıyor ya..
Bu kadar belirti boş olmasın Allahım ne olur.. Ben belirti aramadıkça belirti önüme çıkıyor vallahi ya..
mesajları okuyorum susuyorum demiyim diyorum ama içimden bises bangır bangır hamileee diyorKızlar yatsı namazımı zor kıldım. Midem acayip bulanıyor ya..
Bu kadar belirti boş olmasın Allahım ne olur.. Ben belirti aramadıkça belirti önüme çıkıyor vallahi ya..
Iyiyiz canim, bol cingarli buyuyoru :) senin doguma da az kalmis epey.geçen gün senden bahsediyoduk iyisiniz dimi :)
Senin Kaancik napiyor bakalim ? Duzelme var mi ? Yoksa bile butun doktor hastane isleri tamam mi ?Canim benim deger de 50nin biraz üstü katlamisti. Sorun etme kendine. Hatta aksam bir yerde 397 cikan kan degeri. Ertesi gün baska yerde 269 cikmisti. Insallah hersey guzel ilerliycek.
Hayirli olsun insallah saglikla kucağına ds almak nasip olsun.
Laboquick candir. 25i bile gosteriyor hemen.
Bende de hamilelikte cikti. Ilacla duzenleniyor merak etme. Olumlu düşün hep.
Basin saolsun allah geride kalanlara saglik sihhat versin. Zor bir durum.
Ay masallah size. O kadar oldumu ya zaman su gibi resmen.
Benim kaancik bomba gibi anne karninda. Gayet hareketli masallah gelisimi de iyi. Ama kalbimizle ilgili olumlu bir gelisme yok malesef. Hastane isleri tamam onun ameliyat olacagi hastanede dogum yapicam. Insallah en kolay sekilde atlatmak nasip olur canim.Senin Kaancik napiyor bakalim ? Duzelme var mi ? Yoksa bile butun doktor hastane isleri tamam mi ?
ya sorma belki yarından da yakınIyiyiz canim, bol cingarli buyuyoru :) senin doguma da az kalmis epey.
Canim benim gonlum senden yana ferah, nedense her sey guzel olacak diye hissediyorum. Sen de elinden geleni yapmissindir eminim. Gerisi Allah ta. Masallah ona annesini uzmesin insallah.Benim kaancik bomba gibi anne karninda. Gayet hareketli masallah gelisimi de iyi. Ama kalbimizle ilgili olumlu bir gelisme yok malesef. Hastane isleri tamam onun ameliyat olacagi hastanede dogum yapicam. Insallah en kolay sekilde atlatmak nasip olur canim.
zaten kacinci haftadasin, geliversin sanci dogur madem az kalmis :)ya sorma belki yarından da yakınrahim ağzı kısalması çıktı bende progestan magnezyum derken topsrladık bu seferde kasılmalarım coştu nst de sancılar çıkıo
ay deme öyle :) daha erken yaa bebek bu haftayı doldurunca anca 2500 olur az daha büyüsün :)Canim benim gonlum senden yana ferah, nedense her sey guzel olacak diye hissediyorum. Sen de elinden geleni yapmissindir eminim. Gerisi Allah ta. Masallah ona annesini uzmesin insallah.
zaten kacinci haftadasin, geliversin sanci dogur madem az kalmis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?