Al benden de o kadar canım ya.. :))Ay valla hamile misin nesin?yalancı belirti bu kadar olursa artık belirtilere itimadım kalmayacak.
Amin gülüm inşallah..mesajları okuyorum susuyorum demiyim diyorum ama içimden bises bangır bangır hamileee diyor
Akşam eşimede dedim midem fena namazımı zor kıldım diye yine beni umutlandırıyorsun dedi. Valla gaz da var acayip dedim akıntı da yoğun. Çamaşırım su gibi olmuş eve gelince baktım dedim. Gaz varsa adet geliyor demektir diyip moralimi bozdu hemen. Ben belirti aramıyorum yaşadığımı söylüyorum dedim. Hamile olsamda adam inanmayacak heralde hep negatif göre göre. Onada bişey diyemiyorum oda haklı ne diyim. Hayırlısı hakkımızda canım.. Geçen akşam sana yazmıştım ama gördünmü bilmiyorum. Maşallah kuzuna sağlıkla büyüsün inşallah annesi..Leyla abla hamilesin bence sen:
Acele etmesin bebiş biraz daha kalsın orada ya...ya sorma belki yarından da yakınrahim ağzı kısalması çıktı bende progestan magnezyum derken topsrladık bu seferde kasılmalarım coştu nst de sancılar çıkıo
evet ablam yaa daha erken çok bakalım doktorum hemen doğurursun demedi de ilaçlar ve dinlenmeyle devam ediyoruz mecbur millet son zamanlar yürüyeşe ağırlık veriyo bn şimdiye kdr koşturdum şimdi her boş vakitte yatıyorum evin işlerini de eşim yapıo Allah razı olsunAcele etmesin bebiş biraz daha kalsın orada ya...
Bunun tek çaresi dinlenmek,yorulmamaya dikkat et.zamanında gelir bebişin merak etmeevet ablam yaa daha erken çok bakalım doktorum hemen doğurursun demedi de ilaçlar ve dinlenmeyle devam ediyoruz mecbur millet son zamanlar yürüyeşe ağırlık veriyo bn şimdiye kdr koşturdum şimdi her boş vakitte yatıyorum evin işlerini de eşim yapıo Allah razı olsun
sen nasılsınnn
Saka ediyorum anne karninda bir gunun bile oyle cok onemi var ki.. ama korkma zamanini bilir onlar, dogacaksa yolunu acar, dogmayacaksa bekler.evet ablam yaa daha erken çok bakalım doktorum hemen doğurursun demedi de ilaçlar ve dinlenmeyle devam ediyoruz mecbur millet son zamanlar yürüyeşe ağırlık veriyo bn şimdiye kdr koşturdum şimdi her boş vakitte yatıyorum evin işlerini de eşim yapıo Allah razı olsun
sen nasılsınnn
Hayırlısı olsun canım.gelecek aya beraber gün sayarız artık.ff ticker im nedense kendini guncellemiyor. Suan dpo9. Test negatif. Artik pozitife donmez arkadaslar. Ben biliyorum vucudumu. Kismet oteki aylara imis :)
öğleden sonra dpo 9 diye günceller.benim de sabahtan güncellemiyor.hakkımızda hayırlısı olur inşşşş....ff ticker im nedense kendini guncellemiyor. Suan dpo9. Test negatif. Artik pozitife donmez arkadaslar. Ben biliyorum vucudumu. Kismet oteki aylara imis :)
ff ticker im nedense kendini guncellemiyor. Suan dpo9. Test negatif. Artik pozitife donmez arkadaslar. Ben biliyorum vucudumu. Kismet oteki aylara imis :)
Settings-general charting setup-kısmına girip ordan cırrent time ı kontrol edinöğleden sonra dpo 9 diye günceller.benim de sabahtan güncellemiyor.hakkımızda hayırlısı olur inşşşş....
karnım çok ağrıyor
ff ticker im nedense kendini guncellemiyor. Suan dpo9. Test negatif. Artik pozitife donmez arkadaslar. Ben biliyorum vucudumu. Kismet oteki aylara imis :)
amin hayırlısıBunun tek çaresi dinlenmek,yorulmamaya dikkat et.zamanında gelir bebişin merak etme
Maşallah annesi kızımız büyümüş:))sağlığı da yerindedir inşallahSaka ediyorum anne karninda bir gunun bile oyle cok onemi var ki.. ama korkma zamanini bilir onlar, dogacaksa yolunu acar, dogmayacaksa bekler.
İnsallah canim :)Hayırlısı olsun canım.gelecek aya beraber gün sayarız artık.
Amin canim..öğleden sonra dpo 9 diye günceller.benim de sabahtan güncellemiyor.hakkımızda hayırlısı olur inşşşş....
karnım çok ağrıyor
Settings-general charting setup-kısmına girip ordan cırrent time ı kontrol edin
:)Sağ gösterip sol vurur bu ikinciler çok fena :))
6:25 ölçüm saati mi?İnsallah canim :)
Amin canim..
Benimki 06.25 zaten canim.
:)
Kismet canim benim. En garip ates grafigimdi oysaki
Current time yani şimdiki saati düzeltmelisin ki ff dpo yu düzeltsinİnsallah canim :)
Amin canim..
Benimki 06.25 zaten canim.
:)
Kismet canim benim. En garip ates grafigimdi oysaki
Evet cm ama 6 da olcuyorum duzeltmedim. Genel saati de ayarladim 9a.6:25 ölçüm saati mi?
Ama saat 10Evet cm ama 6 da olcuyorum duzeltmedim. Genel saati de ayarladim 9a.
Ben zaten ayarlamistim demek istedim canim. O zaman ayarladigimda 9 am di demek istedim.Ama saat 10
Anladım işte düzelt ki saati dpo da düzelsin bu şekilde dpo biraz geriden geliyor.Ben zaten ayarlamistim demek istedim canim. O zaman ayarladigimda 9 am di demek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?