Ne yapacağını şaşırmış demekkiBenim ateş neden zikzak çiziyor ya
İyi olmanıza sevindim canım.. Sağlıkla kucaklarsın inşallah gülüm. Bende iyiyim çok şükür.. Bugün protokol ve bayram telaşım var. Malum acemiyim dahaevet ablam yaa daha erken çok bakalım doktorum hemen doğurursun demedi de ilaçlar ve dinlenmeyle devam ediyoruz mecbur millet son zamanlar yürüyeşe ağırlık veriyo bn şimdiye kdr koşturdum şimdi her boş vakitte yatıyorum evin işlerini de eşim yapıo Allah razı olsun
sen nasılsınnn
kalkarsın sen altından :)İyi olmanıza sevindim canım.. Sağlıkla kucaklarsın inşallah gülüm. Bende iyiyim çok şükür.. Bugün protokol ve bayram telaşım var. Malum acemiyim daha)
sabay uyanamadım ateşimi ölçemedim yarınki ateştende belli olur mu? önceki günlere göre yüksekse?
evet canım iki gün koyulaştı am pozitif değildi üçüncü gün silikleşti tm canım sağolasın iki üç gün daha ateş ölçeyimCnm anladığım kadarı ile testler koyulaşmadan silinmeye başladı yada koyuluğu sen yakalayamadın.yymurta çatlamış olabilir ama emin olmak için 2-3 gün ateş ölç ateşin seyrine bak o zamana kadar çalışmaları da bırakma
Canım biz aynı ya yumurta takibi çatlatma iğnesi yaptırdık bu ay ve tatatatataaaam eşime nöbet yazdılarederim canim.. sen ne durumdasin
Cnm kimse hamilelik belirtisi demediAteşin hep aynı olması da belirti değilmiş maalesef
Evet cnm başladı sabah hemen ateş de düştü tabi. Sabahtan üzüldüm sonra hemen yeni ovulasyon test siparişi tabiCnm kimse hamilelik belirtisi demedisadece bazı hamileliklerde sabit ilerleyebiliyor demiştik adet mi başladı
Ümit hiç bitmemeli zaten cnm, her ay farklı çabalarla bebidimize ulaşmak için uğraşıyoruz.ben ovu testi bir ay yaptım tam net koyuluğu yakalayamadım birdaha da almadım.bu ay incir kürü yapcam nasipse.sen kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın hikayeni bilmiyoruz sanırımEvet cnm başladı sabah hemen ateş de düştü tabi. Sabahtan üzüldüm sonra hemen yeni ovulasyon test siparişi tabien kötüsü de ümit hiç bitmiyor
Ben 4 yıllık evliyim. 6+5te kalp atışı olmayınca mayıs ayında kürtaj oldum. Dr ilk reglden sonra denemelere başlayabilirsiniz dedi. Ama kürtaj sonrası artık hiçbişeyi hissedemez olunca ovulasyonu falan takip için testleri deniyorumÜmit hiç bitmemeli zaten cnm, her ay farklı çabalarla bebidimize ulaşmak için uğraşıyoruz.ben ovu testi bir ay yaptım tam net koyuluğu yakalayamadım birdaha da almadım.bu ay incir kürü yapcam nasipse.sen kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın hikayeni bilmiyoruz sanırım
Moralini bozma canım. Yürekten edilen duaları Rabbim daima kabul eder ben buna inanıyorum. Kızıma hamile kalmadan yatakta geceleri gizli gizli gözyaşlarıyla çok duâ ettiğimi biliyorum. Rabbim dualarımı kabul etti şükürler olsun ki.. Inşallah dileyen isteyen herkese içindede bizlerede nasip etsin Yüce Mevlam... Aminnnnnnn..Bugün kendimi hamile kıyafetlerine bakarken yakaladım.sonra silkelenip sanki hamile kalmayı hallettin de dedim.kaç hamile bayana imrenerek baktım...
İlk senin tablona baktım canım. Ateş acayip düşmüş şaşırdım valla..Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Yinede kırmızılar gelene kadar daima ümit vardır diyorum. Senden çok ümitliydim ben testlerde silik çizgi falan çıkınca kesin hamiledir demiştim kendi kendime.. Hayırlı zamanda gelsin inşallah gülüm..Gunaydin. Atesim cakildi resmen. Eger bugun baslarsa dpo9da regl olmus oliurum ki bana fazla kisa geldi. Sanirim 13.gun catladi. O zaman benim duzene uyuyor :)
Neyse oyle ya da boyle yeni dongude insallah kismet olur :)
Amin cnm. Testteki golgeler yaniltti. Ama dedigim oldu yine, golge bile olsa pembe olacak :)İlk senin tablona baktım canım. Ateş acayip düşmüş şaşırdım valla..Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Yinede kırmızılar gelene kadar daima ümit vardır diyorum. Senden çok ümitliydim ben testlerde silik çizgi falan çıkınca kesin hamiledir demiştim kendi kendime.. Hayırlı zamanda gelsin inşallah gülüm..
Hayırlısı olsun canım. Adet olmak da bir nimettir hep bunu söylerim. Inşallah bir sonraki ay oğluşunun kardeşi gelir tatlım benim.. Rabbim yavrularımızı kardeşsiz bırakmasın inşaallah.. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize inşallah gülüm..Amin cnm. Testteki golgeler yaniltti. Ama dedigim oldu yine, golge bile olsa pembe olacak :)
Ne diyim kismet degilmis. Ama erken regl olacak. Normalde 2 eyluldu.
Amin insallah. Canim.Hayırlısı olsun canım. Adet olmak da bir nimettir hep bunu söylerim. Inşallah bir sonraki ay oğluşunun kardeşi gelir tatlım benim.. Rabbim yavrularımızı kardeşsiz bırakmasın inşaallah.. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize inşallah gülüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?