Amin sağol CNm cinsiyet belli olunca yaz:)
Hayırlı olsun canım. Darısı başımıza olsun inşallah..Erkekmiş canım :)
Gunaydin. Atesim cakildi resmen. Eger bugun baslarsa dpo9da regl olmus oliurum ki bana fazla kisa geldi. Sanirim 13.gun catladi. O zaman benim duzene uyuyor :)
Neyse oyle ya da boyle yeni dongude insallah kismet olur :)
Erkekmiş canım :)
amin cnmBayaa çakılmış gerçekten bugün müjde duymak için girdim şok oldum. Değişik tablolar güzel sonuçların başlangıcı olsun canım bu defa da haziran annesi olmak nasip olsun inşallah
LeYLa_21 elimde bi sen kaldın ama 33. Gün de yaklaşıyor korkuyorum test yapmayacaksın diye valla yerim başının etini 32 de yap bari
Bir paşa daha hayırlı olsun:)Erkekmiş canım :)
Yeni ay Yen'i Ümit'ler olasun inşallah.bu ay hareket olur dedim ama Yok iki tablo kaldı bat bekleyen hayırlısıVeeee regl kizlar
2gun erkenden..ilk kez dpo9 u gordum...
Atesler yavas yavas iniyor kızlar. Ben de nedense bu ay iyi haberler gelicek diye düşündüm. Kalanlardan bari alalim vuzel haberler.LeYLa_21 ablaya test dememek lazim valla. Onun ne zaman yapacahi hic belli olmaz
Bende test kof çıkar diye korkuyorum canımBayaa çakılmış gerçekten bugün müjde duymak için girdim şok oldum. Değişik tablolar güzel sonuçların başlangıcı olsun canım bu defa da haziran annesi olmak nasip olsun inşallah
LeYLa_21 elimde bi sen kaldın ama 33. Gün de yaklaşıyor korkuyorum test yapmayacaksın diye valla yerim başının etini 32 de yap bari
Normalde yarın yapmam lazım çünkü yola çıkacam. Bir yandanda tırsıyorumAtesler yavas yavas iniyor kızlar. Ben de nedense bu ay iyi haberler gelicek diye düşündüm. Kalanlardan bari alalim vuzel haberler.LeYLa_21 ablaya test dememek lazim valla. Onun ne zaman yapacahi hic belli olmaz
İnat valla ısrar ettikçe geri tepiyo ama tutamıyorum kendimi
Yeni ay Yen'i Ümit'ler olasun inşallah.bu ay hareket olur dedim ama Yok iki tablo kaldı bat bekleyen hayırlısı
Atesler yavas yavas iniyor kızlar. Ben de nedense bu ay iyi haberler gelicek diye düşündüm. Kalanlardan bari alalim vuzel haberler.LeYLa_21 ablaya test dememek lazim valla. Onun ne zaman yapacahi hic belli olmaz
Tatile geldik salı günü. Test yapmama gerek kalmadı hayatım. Kırmızılar gelmeye başladı bugüngeçmiş olsun ablacım test ne zaman yapıcaksın sen ?
Bugün test yapsam çıkar mı ki kızlar densem mi bi
6+5 te neden kürtaj cnm kendiliğinden düşmedi mi? Çok geçmiş olsun. Inşallah hayırlı haber alırsın kısa zamandaBen 4 yıllık evliyim. 6+5te kalp atışı olmayınca mayıs ayında kürtaj oldum. Dr ilk reglden sonra denemelere başlayabilirsiniz dedi. Ama kürtaj sonrası artık hiçbişeyi hissedemez olunca ovulasyonu falan takip için testleri deniyorum
Agnucaston kullanmaya devam mı cutem? Bazen yapıyor böyle. Bu rahim çok ilginç bir bölge ufacık müdahaleler bile regl duzenini etkiliyor. Gelecek ay inşallahGunaydin. Atesim cakildi resmen. Eger bugun baslarsa dpo9da regl olmus oliurum ki bana fazla kisa geldi. Sanirim 13.gun catladi. O zaman benim duzene uyuyor :)
Neyse oyle ya da boyle yeni dongude insallah kismet olur :)
Bende test kof çıkar diye korkuyorum canım
Normalde yarın yapmam lazım çünkü yola çıkacam. Bir yandanda tırsıyorum
amin cnm.6+5 te neden kürtaj cnm kendiliğinden düşmedi mi? Çok geçmiş olsun. Inşallah hayırlı haber alırsın kısa zamanda
Agnucaston kullanmaya devam mı cutem? Bazen yapıyor böyle. Bu rahim çok ilginç bir bölge ufacık müdahaleler bile regl duzenini etkiliyor. Gelecek ay inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?