- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 798
SONu güzel olsun inşallah
u
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
u
Bir hafta bekle bir haftaya geliyor genrldeFf çizgiyi 23 ten 30 a çekti.. Ateş yüksekliği tarlusaldan mı kaynaklıki? İlaç dün sabah bitti. Hafta içi adet gelmesi lazım ama hiç belirti yok..
Bu güne kadarki en saçma tablom oldu.. Akılsız başın cezasını çekiyorum. Şimdi gebelik testi yapmalıydım ben adet bekliyorum. Moralim çok bozuk.. Eltim cuma günü doğurdu. Öbür eltimde hamile şimdi yeni... Dua etmekten başka elden gelen bişey yok..Bir hafta bekle bir haftaya geliyor genrlde
Evet ben diyecektim ama moral bozmak gibi olmasın diye demedim ama önceki hamileliğimde de sabit gitmişti o yüzden geçen ay biraz heveslenmiştimHayırlısı olsun canim nasibimizfe varsa olur nasil olsa
Düşebilir de nasip bakalim yarin ne olacak
Ne hissettiğini o kadarı iyi anlıyorum ki...az sonra hastaneye bebek görmeye gideceğiz.arkadaş ilk ayında hamile kalmıştı.offf offf...Bu güne kadarki en saçma tablom oldu.. Akılsız başın cezasını çekiyorum. Şimdi gebelik testi yapmalıydım ben adet bekliyorum. Moralim çok bozuk.. Eltim cuma günü doğurdu. Öbür eltimde hamile şimdi yeni... Dua etmekten başka elden gelen bişey yok..
Moralim neden bozulsun canim ben hep diyorum hamile kalamıyorum diye sadece bir umut isteEvet ben diyecektim ama moral bozmak gibi olmasın diye demedim ama önceki hamileliğimde de sabit gitmişti o yüzden geçen ay biraz heveslenmiştim
Rabbim imtihanımızı mutlu sonlandırsın inşlh canım.. Daha büyük dertlerden esirgesin. Sahip olduklarımızı düşünüp mutlu olmaya çalışalım.bizde bir gün müjde vereceğiz inşlh..Ne hissettiğini o kadarı iyi anlıyorum ki...az sonra hastaneye bebek görmeye gideceğiz.arkadaş ilk ayında hamile kalmıştı.offf offf...
Yarın yapicam canim Allah izin verirsebu gün dpo 10dasın.
herkes bu günde öğrenmiş neredeyse pozitifini.
sende için rahat edecekse bir test daha yap canım.
gunaydin. test yaptin mi canim?Yarın yapicam canim Allah izin verirse
Günaydın canim korkuyorum yapamadim yagunaydin. test yaptin mi canim?
Olsun canim. Ne zaman rahat hissedersen o zaman yap.Günaydın canim korkuyorum yapamadim ya![]()
Yani o umudu kırmak istememiştim yanlış ifade etmişim :) inşallah benim ilk hamileliğimde olduğu gibidir test sonucunu merakla bekliyorum:)Moralim neden bozulsun canim ben hep diyorum hamile kalamıyorum diye sadece bir umut iste
Yok yok seninle ilgili bir durum değilYani o umudu kırmak istememiştim yanlış ifade etmişim :) inşallah benim ilk hamileliğimde olduğu gibidir test sonucunu merakla bekliyorum:)
Wc ye 2saat gitme. Sivi alma. Oyle yap testi.Yok yok seninle ilgili bir durum değil
Benim 6 yıl oldu yani alıştım bu duruma kizlar bilir beni üzülürüm ama yeniden umutlanırım gecen ay hele kendimi cok kaptirmistim
Öğleden sonra yapacagim test varsa da yoksa da cikar iste zaten bugun negatif ise yoktur artik dimiVeson R Rzg14
Khaleesi21
Esime dedim test yapcam diye senin gec cikar yapma diyor :) öncekinde de gec çıkmıştı yaWc ye 2saat gitme. Sivi alma. Oyle yap testi.
Eger dpo11de yoksa muhtemelem olmayabilir ama belli de olmuyor bu isler. Dpo14e kadar net birsey diyemeyiz ki.
İnsan merak ediyor ama bence de regl zamani beklenmeli. Ben erken yapiyorum cunku igne kullanma zorundaligim var. Ne kadar erken o kadar avantaj benim icin. Yoksa inan regl gunumu beklerim test icin.Esime dedim test yapcam diye senin gec cikar yapma diyor :) öncekinde de gec çıkmıştı ya
Regl gelene kadar Ümit bitmezYok yok seninle ilgili bir durum değil
Benim 6 yıl oldu yani alıştım bu duruma kizlar bilir beni üzülürüm ama yeniden umutlanırım gecen ay hele kendimi cok kaptirmistim
Öğleden sonra yapacagim test varsa da yoksa da cikar iste zaten bugun negatif ise yoktur artik dimiVeson R Rzg14
Khaleesi21