pik yakin gibi.Kızlar bu da benim ovulasyon testim yarın pik yapar sanırım değil mi? Baya oldu yapmayalı değişik bir hismiş unutmuşum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pik yakin gibi.Kızlar bu da benim ovulasyon testim yarın pik yapar sanırım değil mi? Baya oldu yapmayalı değişik bir hismiş unutmuşum![]()
Cumartesi Pazar yine vaktinde ölçülmemiş gözüküyor.çok fazla akıntı girmişsin o yüzden kesikli 22-23 Teki akıntıları silkızlar merhaba yardımcı olur musunuz lütfen 1 hafta önce cumartesi dr a gitmiştim, dr yumurtamı gösterip birkaç güne çatlar demişti. Tabloda sanki cuma çatlamış gibi. kesik çizgiler kesin değil demek değil mi?
https://www.fertilityfriend.com/home/6c6b98
Sen bugüne de bir çalışma kondur istersenbenim ateş bu sabah o kadar saçmaladı ki.
acaba üşüdüm falan mı diyeceğim de bu kadar da etkilemez herhalde.
çok şaşkın ve umutsuzum.
neyse adet gelse bari de gidip ameliyat için gün alayım.![]()
Dpo6. Umarim yerlesme dususudur :)benim ateş bu sabah o kadar saçmaladı ki.
acaba üşüdüm falan mı diyeceğim de bu kadar da etkilemez herhalde.
çok şaşkın ve umutsuzum.
neyse adet gelse bari de gidip ameliyat için gün alayım.![]()
kızlar merhaba yardımcı olur musunuz lütfen 1 hafta önce cumartesi dr a gitmiştim, dr yumurtamı gösterip birkaç güne çatlar demişti. Tabloda sanki cuma çatlamış gibi. kesik çizgiler kesin değil demek değil mi?
https://www.fertilityfriend.com/home/6c6b98
Cumartesi Pazar yine vaktinde ölçülmemiş gözüküyor.çok fazla akıntı girmişsin o yüzden kesikli 22-23 Teki akıntıları sil
Kaç saat farkla ölçtün fark arttıkça doğruluk payı azalırevet silince keskinleşti teşekkürler, ama aynı zamanda ölçülmemiş olması doğruluk payını azaltıyor mu?
Kaç saat farkla ölçtün fark arttıkça doğruluk payı azalır
Çok fark var.bir de grip olmuşsun ateş değerleri çok sağlıklı değil.vaktinde ölçmeye ve emin olana kadar çalışmalara devam birkaç güne anlarızhaftasonu grip oldum ateşim çıktı zaten geçersiz diye 2 saat farkla ölçtüm.
Çok fark var.bir de grip olmuşsun ateş değerleri çok sağlıklı değil.vaktinde ölçmeye ve emin olana kadar çalışmalara devam birkaç güne anlarız
Sen bugüne de bir çalışma kondur istersen

Dpo6. Umarim yerlesme dususudur :)
Vaktinde olculmeyen gunlkerden kaynakli. Ayrica cok fazla akinti var.
Yok kız zannetmem bu kadar erken adet gelmez yAadetime 5 gün var.
sanırım geçen ay ki geciktirici yüzünden erken adet olacağım.![]()
ben bazen lüteal fazda dediğin gibi titriyorum ama ateş etkilenmiyor pek.
Yok kız zannetmem bu kadar erken adet gelmez yA
ben bazen lüteal fazda dediğin gibi titriyorum ama ateş etkilenmiyor pek.
Lüteal faz uzunluğu önemli olan daha önce dpo kaçta adet geldiyse çok bir fark olmadığı sürece normalmaksimum 26 günde adet oluyorum.
geçen ay ilaçla geç oldum.
onun acısı çıkabilir.
Lüteal faz uzunluğu önemli olan daha önce dpo kaçta adet geldiyse çok bir fark olmadığı sürece normal