- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Hala bebiş haberi yok,bir gün girmedim daha hamiş kalamamışsınız
ben Cumartesi bebek ziyaretine gittim.pamuk pamuk bişiydi,minnacık,mis kokulu.gidince hemen gülümsedi uykusunda.ahhh ahhh!!Mevlam hepimize nasip eylesin,en kısa zamanda ve hayırlısıyla...
Allahtan bu ay korunmuşuz.2 hafta faranjit oldum,antibiyotik kullandım.sonra o mantarı tetikledi,şimdi de onun için ilaç kullanıyorum.kafam da pek rahat.çok stresli bir ay geçirdim,okul Yen'i başlangıç,ders programı vs.bi de negatif testi kaldıramayabilirdim.çifte standart ders programı yüzünden geçen haftalarda yas ilan etmiştim
ben Cumartesi bebek ziyaretine gittim.pamuk pamuk bişiydi,minnacık,mis kokulu.gidince hemen gülümsedi uykusunda.ahhh ahhh!!Mevlam hepimize nasip eylesin,en kısa zamanda ve hayırlısıyla...Allahtan bu ay korunmuşuz.2 hafta faranjit oldum,antibiyotik kullandım.sonra o mantarı tetikledi,şimdi de onun için ilaç kullanıyorum.kafam da pek rahat.çok stresli bir ay geçirdim,okul Yen'i başlangıç,ders programı vs.bi de negatif testi kaldıramayabilirdim.çifte standart ders programı yüzünden geçen haftalarda yas ilan etmiştim