- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
inş çektiğin sıkıntının arifesidir. Hiç çıkmıyorsunuz ki duamdan.. İnş sonu güzel olcak.. biz iyiyiz çok şükür, bir kaç sıkıntı var, buna da çok şükür demek düşüyor.Nihayet adet oldum. Acayip sancım oldu.genç kızken böyle oluyordu. Evlendikten sonra ilk kez böyle oldu cnm ya..inşlh kist yoktur. Perşembeye randevu alcam. Yol göründü bize. Inşlh son adetim olur.. Hayırlısı cnm.. Dualarınızı bekliyırum.. Inşlh sende bebişte iyidir cnm?
Sağol canım. Amin inşlh. Rabbim seninde sıkıntılarını gidersin inşlh gülüm.. Bakalım doktor ne diyecek. Tedavi başlarsa bizi zor bir ay bekliyor olacak. İki güne bir Ankara çok yorucu olacak. Inşlh bu sefer de elimiz boş dönmeyiz. Hakkımızda herşeyin hayırlısı cnm...inş çektiğin sıkıntının arifesidir. Hiç çıkmıyorsunuz ki duamdan.. İnş sonu güzel olcak.. biz iyiyiz çok şükür, bir kaç sıkıntı var, buna da çok şükür demek düşüyor.
İnş sebep bebiştirarkadaslar. 2 gundur ben de bir tuhaflik var. yasayan varda yazarsa sevinirim. ilk kez basima geliyor. burnum acik rahat nefes aliyorum. oyle kiriklik vs de yok vucuudm da. bastan yazayim dedim.
ben 2 gundur tat alamiyorum. ne yersem yiyim tadi yok. ne alaka ne oluyor anlamiyorum. esimde yiyor ayni seyi ama yok ben de tat sifir. saman yer gibiyim.
Hangi ilçeden gidiyorsunuz canım Ankara'ya ?iki güne bir ne yapılıyor?Allah kolaylıklar versin,sonu bebişlerle bitsin inşSağol canım. Amin inşlh. Rabbim seninde sıkıntılarını gidersin inşlh gülüm.. Bakalım doktor ne diyecek. Tedavi başlarsa bizi zor bir ay bekliyor olacak. İki güne bir Ankara çok yorucu olacak. Inşlh bu sefer de elimiz boş dönmeyiz. Hakkımızda herşeyin hayırlısı cnm...
İlçe olsa yine iyi.. 3,5 saatlik bir ilden gidiyorum. Kist varmı bakacak yarın.. Inşlhh tedavi başlar hayırlısıyla..amin canım sağolasın..Hangi ilçeden gidiyorsunuz canım Ankara'ya ?iki güne bir ne yapılıyor?Allah kolaylıklar versin,sonu bebişlerle bitsin inş
amin canim diyim de sanmam...sebebi yok.İnş sebep bebiştir
3,5 saatlik bir il yerine şu ilin adını yazsan merak duygusu uyandırmazdınİlçe olsa yine iyi.. 3,5 saatlik bir ilden gidiyorum. Kist varmı bakacak yarın.. Inşlhh tedavi başlar hayırlısıyla..amin canım sağolasın..
geçen hafta kreşten aradılar.oğlum çok yaramazmış,rehber öğretmenle görüşmemi istediler bugün için.3,5ta böyleyse sonumuz hayrolsun.ama ben diyorum bu çocuk çok hareketli durmuyor durmuyor diye herkes 95alıp neden 100 alamadım diyen öğrenci gibi şikayetlendiğimi düşünüyor.
Al işte ben didimmmm,inanmadılar.göreceğiz bugün ak mı kara mı
bekliyrz afacanin durumunugeçen hafta kreşten aradılar.oğlum çok yaramazmış,rehber öğretmenle görüşmemi istediler bugün için.3,5ta böyleyse sonumuz hayrolsun.ama ben diyorum bu çocuk çok hareketli durmuyor durmuyor diye herkes 95alıp neden 100 alamadım diyen öğrenci gibi şikayetlendiğimi düşünüyor.
Al işte ben didimmmm,inanmadılar.göreceğiz bugün ak mı kara mı
DPO kaçta yapılıyor test?Grip oldum bu ay daya sistit ya grip evren sanki bebişim olmasın diye çabalıyor. Dr da kan testi yaptı dün dpo6 da tabi bişey çıkmadı acaba erkenmi yoksa olsaydı çıkar mıydı. Belirti de yok da umut dünyası işte.
Gecmis olsun. Test icin erken olabilir henuz.Grip oldum bu ay daya sistit ya grip evren sanki bebişim olmasın diye çabalıyor. Dr da kan testi yaptı dün dpo6 da tabi bişey çıkmadı acaba erkenmi yoksa olsaydı çıkar mıydı. Belirti de yok da umut dünyası işte.
Dpo10dan once yapilmamasi dah iyi aslinda ama ben gibi dayanamayanlar erkenden yapiyor.DPO kaçta yapılıyor test?
Dpo10dan once yapilmamasi dah iyi aslinda ama ben gibi dayanamayanlar erkenden yapiyor.
Ama benim kanda bakıldı olsaydı kanda çıkabilirdi sanki ama tabi beklemek daha mantıklı. Ona da ilaç vereceği için baktı. Galiba en mantıklısı 3 e 5 e bakmayıp adeti beklemek:) Zaten dpo14 te adet oluyorum.heyecan yapıyoruz işte 4 güncük bekleyin o zaman :)
Ama benim kanda bakıldı olsaydı kanda çıkabilirdi sanki ama tabi beklemek daha mantıklı. Ona da ilaç vereceği için baktı. Galiba en mantıklısı 3 e 5 e bakmayıp adeti beklemek:) Zaten dpo14 te adet oluyorum.
heyecan ayri da ben igneye hemen baslamak zorundayim. o yuzden de dpo5 dedim mi basliyorum testeheyecan yapıyoruz işte 4 güncük bekleyin o zaman :)
kanda da cikmama ihtimali oluyor. regl beklemek en guzeli.Ama benim kanda bakıldı olsaydı kanda çıkabilirdi sanki ama tabi beklemek daha mantıklı. Ona da ilaç vereceği için baktı. Galiba en mantıklısı 3 e 5 e bakmayıp adeti beklemek:) Zaten dpo14 te adet oluyorum.
heyecan ayri da ben igneye hemen baslamak zorundayim. o yuzden de dpo5 dedim mi basliyorum teste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?