- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
Süperr. İdrar tahlili yaptın mı. Ateşi betahcg de yükseltir. Progestran düşüktü belki beta HCG destek oldu. Heyecanla bekliyorumBugün biraz hayata döndü ateşim :)
Süperr. İdrar tahlili yaptın mı. Ateşi betahcg de yükseltir. Progestran düşüktü belki beta HCG destek oldu. Heyecanla bekliyorum
Hadi gözün Aydın tamamdırTamamdır gittiğimde söyleyeceğim doktora ona da baksın bi çok sağol :)
41 canim henuz cok yeni
valla bende bi çalışma patlatırım diyordum ama esim sagolsun yan cizdiBugün bir çalışma patlatsan arkadan gelen minik yumurta için :)
valla bende bi çalışma patlatırım diyordum ama esim sagolsun yan cizdibir gece once ben midemi uşüttüğüm için karnıma giren kramplardan olmadı.tabi onun canına minnet.bu gecede yapmadığım maymunluk kalmadı ama o alakasız konular açıp arayı soğuttu baktım niyeti yok iyi geceler dedim,dememle uyumasının arası 2 dk
ayy keşke yaSen bir hamile kal da 9 ay yalvarsın sana görsün gününü
Hadi gözün Aydın tamamdır
ayy keşke yayemin ederim yoruldum.bide aşılamadan çıktığım gün konuştuk.bak aşkım doktor gün aşırı ilişki dedi hiç bir aşılamada bunu doğru düzgün yapmadık bu sefer yapalım.bak o kadar koşturduk,ben sürekli o masaya yatıyorum,vücuduma ha bire ilaç alıyorum senin yapcağın tek şey bu dedim.tamam aşkım merak etme halletcez dedi.sanki o konuşma hiç yapılmamış
bu sefer aşılamada sperm sayısı bir önceki aşılmaya göre yarı yarıya düşmüştü.ilk kez bu kadar düştü.şansımızı arttırmak için bi kaç ilişki daha olsun istedim ama dediğin gibi artık geçtik o süreci.bekleyeceğiz bir mucize olsun diyeBoşver stres yapma bu saatten sonra yaslan arkana rahat rahat bekle kuzumGün olur devran döner hiçç merak etme :))
valla bende bi çalışma patlatırım diyordum ama esim sagolsun yan cizdibir gece once ben midemi uşüttüğüm için karnıma giren kramplardan olmadı.tabi onun canına minnet.bu gecede yapmadığım maymunluk kalmadı ama o alakasız konular açıp arayı soğuttu baktım niyeti yok iyi geceler dedim,dememle uyumasının arası 2 dk
Canım ben onu anlıyorum bende bıktım benimde canım hiç istemiyor valla.bende görev gibi görüyorum artık.Yani zevk için yapmayı unuttum diyebilirim.ama bu çocuğu sadece ben değil oda çok istiyoro zaman oda en az benim kadar çaba göstermeli.ama onun kafa rahat hiç takmıyorki direk uyuyor.ben sabah ondan erken kalkıyorum ama ben düşünmekten dönmekten uyuyamıyorum.tek başıma çabalıyormuşum gibi geliyorHepsinin niyeti yatıp uyumak zaten tükendiler bu süreçte.. robot gibi :)
Benim de eşim işten gelir gelmez bugün günümüz mü diyor .. yok diyorum.
Suratında hafif bi mutluluk sırıtması :)
Geçen bişey istedi yapmadım diyor bak bugün günümüz he benle iyi geçin :))
Şu gebelikler tuttusun Allahin izniyle canlarına okuycazzz :)) Yemediği trip kalmayacak.. resmen sapık gibi oldum..
Korunurken o benim koşardı peşimde :) Şimdi ben hadi hadiii.. :) Normalde asla boyle bir sey talep edecek insan değildim :)
O yüzden seni çok iyi anliyorum kiziyorsun ama hepsi aynı görev gibi geldiği icin bir de hep olumsuzu gordukleri icin kestirip atiyorlar.. hic yatip uyumasina izin verme :)
sabırsızlıkla bekliyorum o günleri canım.al o kıymetli şeyini ne yapıyorsan yap demek istiyorumdayanın dostlar ben arkamı dönüp yatıyorum artık ohhhh
sıra sizlere de gelecek inşallah sonra görürüm ben o kocaları
sabırsızlıkla bekliyorum o günleri canım.al o kıymetli şeyini ne yapıyorsan yap demek istiyorum
sabırsızlıkla bekliyorum o günleri canım.al o kıymetli şeyini ne yapıyorsan yap demek istiyorum
Canım ben onu anlıyorum bende bıktım benimde canım hiç istemiyor valla.bende görev gibi görüyorum artık.Yani zevk için yapmayı unuttum diyebilirim.ama bu çocuğu sadece ben değil oda çok istiyoro zaman oda en az benim kadar çaba göstermeli.ama onun kafa rahat hiç takmıyorki direk uyuyor.ben sabah ondan erken kalkıyorum ama ben düşünmekten dönmekten uyuyamıyorum.tek başıma çabalıyormuşum gibi geliyor
Ama öyle.bildiğin kıymete bindi.dolar gibi değer kazandı sanki şeyi.elbet kaldırdığımız gibi indirmesinide biliriz.beklesin onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?