o rahatlığı bi ben gösteremedim canım ya.çol istiyorum boş vermek ama geçen hergün bana geçiyor sanki.bi boşveremedim.Aynen oyle valla catlatma ignesi vurulmaya gittigimi bildigi halde yalvaricak hale geldigimi bilirim. Dedim ya 6 aydir biraktim diye. Emin ol erkekte anliyo bu neden gelmiyo diye. Simdi aliyorum elime dergimi yapiyorum kahvemizi koltuguma gecip okuyorum. O kendisi sacma sapan konulardan konu aciyo yanima geliyo. Suratta yapmiyorum cunku bazen icimden gelmiyor. O ilaclari icen biziz o igneleri olanda biziz. Ben soyledim valla sen ugtasmiyosan ben hic ugrasmam diye tavrimi gordu. Sevmesine gelince seviyolar cunku. Hayirlisi ya tek iliskiylede hamilr kalan var yeterki Allah ol desin
dersin en yakın zamanda inşallah canım
valla bana darlık geliyor eşime diyorum ki yattığın yastığın en ucuna git.
bende geniş geniş yatıyorum
Ah bu erkekler. Hayırlısı olsun. Gebesindir inşallah:)valla bende bi çalışma patlatırım diyordum ama esim sagolsun yan cizdibir gece once ben midemi uşüttüğüm için karnıma giren kramplardan olmadı.tabi onun canına minnet.bu gecede yapmadığım maymunluk kalmadı ama o alakasız konular açıp arayı soğuttu baktım niyeti yok iyi geceler dedim,dememle uyumasının arası 2 dk
Yani hastaneye götürüp getirmek,ilaçları bulmak için dolaşmaktan başka bişey yaptığı yok.ben ihtiyacım olmadığı halde o kadar kafama göre ot çöp yedim içtim.bir sürü ilaç kullandım.şimdi hergün vajinadan jel sıkıyorum oda ilişki sırasında onada bulaşıyor.nefret ediyorum şundan diyo.ben hergun onu sokmaktan çok zevk alıyorum sanki.ayy cok sinirlendim ona.neyse artık geçti ateşim tepelerde zaten.beklemeye geçmek en iyisiİstiyorlar ki armut piş ağzıma düş ..
Hepimiz aynı durumdayız.. zevki heyecanı yokki...
Yatak o dasından soğudum ama dediğin gibi bir şey istiyorsak bunu yapmak zorundayız.
Keşke bizim de kafamız rahat olsa .. belki de çoktan kalmıştık.
Ama senin şuan aşılaman var.. kolay değil bir tedaviye başladın. O yüzden eşin naz yaptıkça hadii de. İyi geceler deme gerekirse zorla.
Aşılama kolay değil o kadar iğne oldun
inşallahhh inşallahh canımAh bu erkekler. Hayırlısı olsun. Gebesindir inşallah:)
Ama öyle.bildiğin kıymete bindi.dolar gibi değer kazandı sanki şeyi.elbet kaldırdığımız gibi indirmesinide biliriz.beklesin onlar
çok haklısın.bari şu bekleme sürecinin heyecanını keyfini çıkarayım.ne sinirlenip canımı sıkıyorsamBizdeki muhabbeti görsen için soğurdu inşallah bu ay sende rahata kavuşursun canım ateşin de çok güzel hiç zorlama daha sinirin bozulur böyle başka bişey olmaz
Sagol canim amin Rabbim burada isteyen herkese versincanım gözün aydınRabbim sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah
Ay ne güzel birşey o allah bizede nasip etsin.dersin en yakın zamanda inşallah canım
valla bana darlık geliyor eşime diyorum ki yattığın yastığın en ucuna git.
bende geniş geniş yatıyorum
Bizde de aynı durum akşamdan beri palyoçoluk yapıyorum adama. bugünler çnemli diye anlatıyorum yapcandan geri kalmıyo uykum var deyip dönüp yatıyor.valla bende bi çalışma patlatırım diyordum ama esim sagolsun yan cizdibir gece once ben midemi uşüttüğüm için karnıma giren kramplardan olmadı.tabi onun canına minnet.bu gecede yapmadığım maymunluk kalmadı ama o alakasız konular açıp arayı soğuttu baktım niyeti yok iyi geceler dedim,dememle uyumasının arası 2 dk
hepsi aynı işte.kolaylıktan çok zorluk çıkarıyorlar.tamam onların işide zor ha deyince yapamıyorlar :)) ama elimizden geleni yapıyoruz sonuçtaBizde de aynı durum akşamdan beri palyoçoluk yapıyorum adama. bugünler çnemli diye anlatıyorum yapcandan geri kalmıyo uykum var deyip dönüp yatıyor.
Ateş bu seyirde giderse çalışmaya gerek yokDeğerlendirmeye devam mı.. inşallah devam değildir :)
13. Güne çekmiş çizgiyi o ara çalışma da var hadi hayırlısıVeson canım grafiğim biraz şekillendi galiba http://fertilityfriend.com/home/6fe9fc/ renkli renkli kutular neyi anlatıyor acaba
Ateş bu seyirde giderse çalışmaya gerek yok
Sağol canım. Emoji yapmayı bilmediğim için kalp kalp kal gülücük13. Güne çekmiş çizgiyi o ara çalışma da var hadi hayırlısı
Hadi 9 ay olmazsın inşallahO zaman yarın ki ateşe de bakayım :)
Bu arada reglme çok az kaldı eğer 25.gün olursam bu ayda, cumartesi günü olmam lazım yani 4 gün kalmış oluyor..
Eğer 28. gün en geç olursam 7 günüm var daha
Aşılama gününe bakmaz ff.eski tabloların lüteal faz uzunluklarına bakarak bir ortalama rakam belirler.adet Gününü ona göre belirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?