Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o rahatlığı bi ben gösteremedim canım ya.çol istiyorum boş vermek ama geçen hergün bana geçiyor sanki.bi boşveremedim.

Ah bu erkekler. Hayırlısı olsun. Gebesindir inşallah:)

Yani hastaneye götürüp getirmek,ilaçları bulmak için dolaşmaktan başka bişey yaptığı yok.ben ihtiyacım olmadığı halde o kadar kafama göre ot çöp yedim içtim.bir sürü ilaç kullandım.şimdi hergün vajinadan jel sıkıyorum oda ilişki sırasında onada bulaşıyor.nefret ediyorum şundan diyo.ben hergun onu sokmaktan çok zevk alıyorum sanki.ayy cok sinirlendim ona.neyse artık geçti ateşim tepelerde zaten.beklemeye geçmek en iyisi

Ama öyle.bildiğin kıymete bindi.dolar gibi değer kazandı sanki şeyi.elbet kaldırdığımız gibi indirmesinide biliriz.beklesin onlar

Bizdeki muhabbeti görsen için soğurdu inşallah bu ay sende rahata kavuşursun canım ateşin de çok güzel hiç zorlama daha sinirin bozulur böyle başka bişey olmaz

Bizdeki muhabbeti görsen için soğurdu inşallah bu ay sende rahata kavuşursun canım ateşin de çok güzel hiç zorlama daha sinirin bozulur böyle başka bişey olmaz
çok haklısın.bari şu bekleme sürecinin heyecanını keyfini çıkarayım.ne sinirlenip canımı sıkıyorsam

Bizde de aynı durum akşamdan beri palyoçoluk yapıyorum adama. bugünler çnemli diye anlatıyorum yapcandan geri kalmıyo uykum var deyip dönüp yatıyor.

Bizde de aynı durum akşamdan beri palyoçoluk yapıyorum adama. bugünler çnemli diye anlatıyorum yapcandan geri kalmıyo uykum var deyip dönüp yatıyor.
hepsi aynı işte.kolaylıktan çok zorluk çıkarıyorlar.tamam onların işide zor ha deyince yapamıyorlar :)) ama elimizden geleni yapıyoruz sonuçta

Veson Cordelia cibi35 Benim normalde adet günüm 21 ekime denk geliyordu.simdi ff asilama gününe cizgiyi çektiği icin adet günümü 16 ekim gösteriyor.aşılamadan dolayi döngüm kisalirmi yani kızlar.

Aşılama gününe bakmaz ff.eski tabloların lüteal faz uzunluklarına bakarak bir ortalama rakam belirler.adet Gününü ona göre belirler

Veson bugun 20. Gunumdeyim canim atesime bakarmisin nasil gidiyor. Yarin prrogesteron icin kan vericem ac mi vermrm gerekiyor acaba onu bi bilginiz varmi? Bide ben adet olmadan onceki hafta goguslerim siser acirdi. Yumurtlama gunumden beri meme uclarim cok aciyor. Ama sislik yok sadece uçlarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…