Aşılama gününe bakmaz ff.eski tabloların lüteal faz uzunluklarına bakarak bir ortalama rakam belirler.adet Gününü ona göre belirler[/QUOT
Genelde lüteal faz 14-15 gün oluyor.ff de aşılama tarihinden 14 gün sonraya adet günü belirtMiş.oyle oluncada 23.gun adet olmuş olcam.normalde 28 gunde bir oluyorum
Bu arada FF luteal faz için, bir ortalama belirliyor ki senin 14 gün. Ateş yükseldikten sonraki 14. Günü tahmini adet günü görüyor tatlım
inşallah olmamda,ama.eğer ff in belirlediği gibi 23.günde olursam bir sonraki ay gene normal dongume dönerim demiİnşallah adet olmayacaksın. Kısalır tatlım. Ama ilaçlar falan herşey değişebilir.
Tabi yine 28 - 29 günde bir adet olursun.inşallah olmamda,ama.eğer ff in belirlediği gibi 23.günde olursam bir sonraki ay gene normal dongume dönerim demi
Anladim canim.simdiye kadar asilamalarim hep normal yumurtlama zamanima geldigi icin gene 28.gun adet olmuştum.bu sefer erken oldu asilamaYumurtlama erken olduğu için faz kısalır canım sen aşılamadan itibaren sayacaksın bu ayhilallll
iyi bari bide dengem bozulmasinTabi yine 28 - 29 günde bir adet olursun.
Dil altı mı bu ölçümlerVeson canım grafiğim biraz şekillendi galiba http://fertilityfriend.com/home/6fe9fc/ renkli renkli kutular neyi anlatıyor acaba
Evet canimDil altı mı bu ölçümler
Anladim canim.simdiye kadar asilamalarim hep normal yumurtlama zamanima geldigi icin gene 28.gun adet olmuştum.bu sefer erken oldu asilama
Çöl gördüğümüz dereceler değil :)Evet canim
Çöl gördüğümüz dereceler değil :)[/QUOTateşim de benim gibi inişli çıkışlı; (
O aslında 35.3 ilk başladığım gün işte. Bilemiyorum kafam çok karışık hasebimada giremiyorum zaten yanlış bişeyler yaptım galiba parola istiyo ve hangi parolayı girsemde kabul etmiyoHele 35 çok şaşırtıcı.
insallah insallahNerden baksan 6 gün önce olduİnşallahh 9 ay gelmeyecek o 28. gün :))
Ateş iyi gidiyor ama birşey demek için erken aç tok progesteron için farketmez.inşallah bu farklılık bebek habercisidirVeson bugun 20. Gunumdeyim canim atesime bakarmisin nasil gidiyor. Yarin prrogesteron icin kan vericem ac mi vermrm gerekiyor acaba onu bi bilginiz varmi? Bide ben adet olmadan onceki hafta goguslerim siser acirdi. Yumurtlama gunumden beri meme uclarim cok aciyor. Ama sislik yok sadece uçlarim.
İnofolic combi yi mi diyorsun cnmBiara bir folik asit muhabbeti vardi o hicbi ise yaramiyomus bu yariyomus falan neydi oVeson sen soylemistin sanirim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?