Parolanı restleO aslında 35.3 ilk başladığım gün işte. Bilemiyorum kafam çok karışık hasebimada giremiyorum zaten yanlış bişeyler yaptım galiba parola istiyo ve hangi parolayı girsemde kabul etmiyo
Tamam ben uğraşmaya devam edeyim. Öfff üzgün emojiParolanı restle
Yok canim farkli bi.folik asittiİnofolic combi yi mi diyorsun cnm
Hımm sen bitkisel olanları diyorsun dur bakayımYok canim farkli bi.folik asitti
O verilenler folik asit ihtiyacini karsillamiyo filan demistiniz baska bi marka soylemistinHımm sen bitkisel olanları diyorsun dur bakayım
daha önce.klomen falan hic geciktirmedi ama bu sefer igneydi ya bakalim ne olacak.insallah gelmez adette hic bunlari düşünmemErken yumurtladığın için erken adet gelir.ama kullandığın ilaçlar da adet gecikmesi de yapabilir.inşallah adet gelmezhilallll
Yeterli ateş Değeri olmadığı için ff emin olamamış olabilir yada zamanından ölçülmemiş ateş değerleri var içi boş onlardan dolayı da kesikli olabilir.sonuç itibari ile ateş düşmüş çok da Önemi yok zaten adet eli kulağındadır inşallah son ay olur senin içinSelam hanimlar
Regl basindan beri hergun olcum yaptim ama kesin cizgiyi cekmedi tahmini cekti.
Linki almayi basarmisimdir umarim. Regl olmak uzere lekelenme oldu fakat biturlu cozulemedim. Heray boyle oluyo ya..
http://fertilityfriend.com/home/548dd0/
Bende de nerdeyse her ay yumurtlamadan sonra geliyor o akıntı ona takılma canımGünaydın.. bu sabah yine afedersiniz hem krem gibi hem çok hafif uzayan akıntı geldi. Ateşim yükseldi yumurtluyor olamam dimi.
Bende de nerdeyse her ay yumurtlamadan sonra geliyor o akıntı ona takılma canım
İnşallah canım hiç umutlanmak istemiyorum:))En ufak şeyden mim kapar oldum..
Bu arada ateşin çok iyi.. inşallah daha da çıkar :)
İnşallah canım hiç umutlanmak istemiyorum:))
9 ay düşmez inşallah:)Bende öyle umutlanmıyorum hiç..
Yarın benim için çok önemli.. geçen ay 23.gün birden düşmüştü ateşim.
Yarın 23.gün düşmezse biraz umutlanabilirim :)
Bence yumurta çatlafı artıkGünaydın.. bu sabah yine afedersiniz hem krem gibi hem çok hafif uzayan akıntı geldi. Ateşim yükseldi yumurtluyor olamam dimi.
Yumurta akı akıntı çatlayacağın işaretidir.30. Gün yumurtası çatlayıp hamile kalan tablo bile varKızlar şeffaf akıntıyı gördüğümüzde yumurtladık mı demek yumurtlayacağız mı???
O akıntıyı gördüğüm gün ilişki oldu. Sonraki gün pas. Ondan sonraki gün yine ilişki oldu.
Yumurta en geç 21. Gün mü çatlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?