Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canim hangi siteden aldiniz veya bi tel falan varsa banada verde bende aliyim

Aklına kötü şeyler getirme. Öyle kolay kolay tıkanmaz tüpler. Bende hangi doktora gitsem akıntı var diyor örnek alıyor bir kere bile ne enfeksiyon çıktı ne başka bir şey. Sen de ilaçlarını kullan fazla kafana takma bence. Kızlar da demiş zaten başka bir doktora film çetir diye. Siz ne kadar zamandır deniyordunuz?

inş.canım bilmiyordum öyle olduğunu ölçüyüm o zaman düşük olma riskine karşı filan mı ölçülüyo

Evet canım onun için. Allah korusun bir şey olmaz da yinede takip ederdim ben olsaydım.

Üzerime alınıyorum hmen
iyiyim canım sen nasılsın
inşallah hamilesindir kızz

Teşekkür ederim ben de iyiyim canım

Sadece 3dpo'dayım ama içimde iyi bir his var. Tablom henüz bir şeye benzemiyor. Geçen aylara göre yumurtlamadan sonra daha hızlı yükseldi. Belki o beni heveslendirmiş olabilir.

Daha erken canımm

Son düzenleme:

My Ovulation Chart
|| Ovulation Chart
artık abbas yolcu kızlar bu kız gider ameliyata inşAllah işe yarar ameliyat artık hiç bişeyden umudum kalmadı ya
.şafak 24

canım hakkında hayırlısı olsunnn inşallah
artık biliyorumki hepimiz sıkıldık teslli sözcüklerinden o yüzden başka bişey deyip canını sıkmak istemem
allah yardımcın olsun

Canim cok sagol ya degerleriniz gercekten bayag duzelmis gorunuyo Rabbim insallah en kisa zamanda bebegini bebeklerimizi gonderir hayirlisiyla
Bide morfoloji hangi yonteme gore acaba who mu yoksa kruger mi

Kruger ise %8 supermis zaten gerci yurtdisinda yontemler nasil bilmiyorum ama
Allah im sifa versin hepimize cok saol bebegim bende cok optum
Artik kafayi yiycez bi o karisim bi bu karisim sonumuz hayir olsun insallah

canım yok ya konya dayım ben evet yanşış yapmışım farkettim ama çok anlamıyorum siteden tekrardan da silip düzeltemedim bi tek tarih önden gidiyor ama gün sayısı aynı inş. cnm ya inş. umutlanmak istemiyorum yine ama olmuyorda :)

inş. canım inş. bugün bi öğretmen arkadaşım beni rüyasında gördüğünü söyledik ikiz bebeklerim olacakmış :)) ay ne güzel olur dedim ikiz hiç düşünmemiştim ama kulağa hoş geliyor:))

ne güzel herkes uyumuş bende fırını bekliyorum pişsin ıslak kekim yatacağım bol ateşli geceler ve günler bayanlar :))

sen sorunca gittim baktım cnm who'muş :)
Allahım hepimize şifa versin inşAllah

canım ne zamandı ameliyat günü? bir de siz ne zamandır deniyordunuz?

ameliyat günüm 29 haziran -bu ayla beraber 1yıl 2 ay oldu deneyeli cnm .

canım hakkında hayırlısı olsunnn inşallah
artık biliyorumki hepimiz sıkıldık teslli sözcüklerinden o yüzden başka bişey deyip canını sıkmak istemem
allah yardımcın olsun

Allah razı olsun cnm dua edin o bana yeter .tek isteğim kazasız belasız şu operasyonu atlatmak dr çok düşük ihtimal kanama veya enfeksiyon riski var dedi ,Türkiyedeki drm da ameliyatın bazısında yapışıklık olabiliyo demişti korkmuştum onda inşAllah öle bişi olmaz .ben olmak istemiyodum yine tekraryalibilir diyo doktrlar ne anlamı kalıyo diyodum ama madem yumurta riske giriyo yapcak bişey yok dedim bu sefer .benm korkum operasyondan sonra bebiş olmadan yine tekrarlarsa diye .bendeki bu şansla artık herşey ......sözün bittiği yer daha fazla günaha girmek istemiyrm bir gün inşAllah sonumuz böle olur

derya, hiç sıkma canını, aynı şekilde bir arkadaşım 1 gün gecikmeyle test yaptırmıştı 70 küsurlu birşey çıktı. aynen senin gibi o da ay değerim düşük mü noluyoo panikleri yaşadı ama şimdi 3. ayını tamamladı maşallah gayet de iyi gidiyor hamileliği.. değerin kaç olduğuna fazla takılma yani, önemli olan katlanarak artması, senin de değerin normal ayrıca hayatım.. hamişliğinin tadını çıkar bence stres yapma:)

Selam kızlar nasılsınız?

Ben kendimi çok hamile gibi hissediyorum :) Saçma ama öyle nedense

Deryacım naber nasılsın?

9ay, inşallaaaaaah hamilesindir canım arkadaşım..

ben de kızlara katılıyorum, tüpler hemen öyle tıkanmaz.. ama eğer stres yapacaksan git başka doktora çektir filmini rahat etsin kafan derim.. yani ben olsam şüpheyle kıvranmak yerine öyle yapardım:)

My Ovulation Chart
|| Ovulation Chart
artık abbas yolcu kızlar bu kız gider ameliyata inşAllah işe yarar ameliyat artık hiç bişeyden umudum kalmadı ya
.şafak 24

Geçmiş olsun efesude.. Can sıkıcı bir durum ve genelde böyle zamanlarda teselli sözleri de daha bir boş geliyor insana ama üzülme, allah dermansız dert vermesin hiçbirimize.. inşallah ameliyatın çok iyi geçer ve sonrasında bebeğine çabucak kavuşursun..

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…