kızla çok samimi değiliz hiç bişey soramadım bize oturmaya geldiklerinde. ama eşlerimiz arkadaş. 5 yıllık filan evliler. eşim hayırdır nasıl oldu diye soruyor. biz arık tüp filan düşünmeye başlamıştık diyor. bi karışım kullandık ben sigarayı bıraktım diyo karısı öylelikle hamile kalmış biz de hemen aldıkları kişiden istedik. adamda mı vardı problem artık bilmiyorum. yanlız biz 30 tl ye aldık netten 22,5
iki kavonoz göndermiş. eşi de kendi de yesin demiş.
aynı anda mı kullanalım proxeed i bırakıp da mı kullanalım ben de kararsızım.
ben bir de umre ayımda doğum kontrol hapı kullanacam geçen ay da yumurtlamadım işe yarıyorsa da aylarr böyle geçiyor işte
Çok teşekkür ederim canım :)
dün jinekolağa gittim kızlar... rahim ağzımda doğuştan yara varmış...
enfeksiyona meyillisin, dikkat t, akıntılarını takip et dedi...
iki tip akıntı tarif etti ve 2farklı fitil vardi...
tarif ettiğim akıntıyı görünce fitili kullan hemen dedi...
kullanmazsan tüplerin tıkanır dedi...
ama o tarif ettiği akıntı ben de senelerdir var ve bene hiç fitil kullanmadım...
ya bunca yıldır tüplerim tıkandıysa?...
inş.canım bilmiyordum öyle olduğunu ölçüyüm o zaman düşük olma riskine karşı filan mı ölçülüyo
Üzerime alınıyorum hmen
iyiyim canım sen nasılsın
inşallah hamilesindir kızz
selam kuzularrrr nabersınızzz bugun takılamadım ne var ne yokkk
annemdeyım telden gırebıldım sonunda
ya ben bu sbh test yaptım tek cızgı gordum atesım 36,6y dı
kasık agrım gogus agrım hatta devam anlayamadım ya
nıye costular acaba yrn gelcekmı adet yksa daha 3 gunumu var
merak ıcındeyım offf ama daha 3 gunu varsa bnm boyle onden bu kdr belırgın kasık agrım olmaz
onaada anlam veremıom ama olsa test gosterırdı dımı
dpo 12 de gayet net cıkıyodu benım
aman yaaaa bılmıyorum sınır geldı artık
kızlar ben kaçar hepinize iyi gceler
My Ovulation Chart || Ovulation Chart
artık abbas yolcu kızlar bu kız gider ameliyata inşAllah işe yarar ameliyat artık hiç bişeyden umudum kalmadı ya
.şafak 24
cnm bide annem bize Ferfex -Balen marka ballı&bitkisel karışım die 230gr lık 2 kavanoz alıp gönderdi tanesi 50 tl imiş bide bir tatlı kaşığı onu kullanmıştı akşamları eşim .içindekilerde:çam balı,arı poleni,keçiboynuzu tozu,epimedyum ekstraktı,demir dikeni ekstrktı,liyofilize arı sütü,gingseng ekstraktı.gingko ekstraktı.bu hazır satılıyomuş aktarcılarda.eşimin2.5-3 ay arasındaki değerleri ilki ve ikincisi;
volüme hacim 2.0 dan 4.0
viability canlılık %11 den %30
rapıd progressive hızlı ilerici %6 dan %28
immotile hareketsiz %90 dan %70
morfoloji %8 den %31
sperm sayısı %53den %51 bunun düşöesi lazımmış yoğunluk olmaması için
spermn şekillerindede değişiklik var ama hangisi iyi bilmyrm konik olmalı dimi çoğunluğu
annemle daha konuşmadım cnm ben yurtdşndym görüştüğümde sorcam muhahkkak tatlım öptüm çok inşAllah sizdede faydası olur
artık abbas yolcu kızlar bu kız gider ameliyata inşAllah işe yarar ameliyat artık hiç bişeyden umudum kalmadı ya
.şafak 24
Canim hangi siteden aldiniz veya bi tel falan varsa banada verde bende aliyim
canım sen başka bi ülkedemi yaşıyosun tablonda bi gariplik var sanki ayın 5 i bugün ama sen 6 sına girmişsin ateş
inşallah adet günü olan ilişkin sana bebiş olarak gelir ne güzel yaa tam umutsuzluğa düştüğünde anda ne güzel bi süpris olur inşallah
ayyyy ne güzel bi tablo bu.inşallh çizginin sonu bebişe çıkıyordur.inşallah hep böle yüksek seyreder.bu ay inşllah yüzümüz güler.öyle çok istiyorum ki anlatamam.hayallerim hp ona dair.rabbim nasip etsin (AMİİİİİİİİİİİNNNNN).
sen sorunca gittim baktım cnm who'muş :)Canim cok sagol ya degerleriniz gercekten bayag duzelmis gorunuyo Rabbim insallah en kisa zamanda bebegini bebeklerimizi gonderir hayirlisiyla
Bide morfoloji hangi yonteme gore acaba who mu yoksa kruger mi
Kruger ise %8 supermis zaten gerci yurtdisinda yontemler nasil bilmiyorum ama
Allah im sifa versin hepimize cok saol bebegim bende cok optum
Artik kafayi yiycez bi o karisim bi bu karisim sonumuz hayir olsun insallah
canım ne zamandı ameliyat günü? bir de siz ne zamandır deniyordunuz?
canım hakkında hayırlısı olsunnn inşallah
artık biliyorumki hepimiz sıkıldık teslli sözcüklerinden o yüzden başka bişey deyip canını sıkmak istemem
allah yardımcın olsun
inş. canım inş. bugün bi öğretmen arkadaşım beni rüyasında gördüğünü söyledik ikiz bebeklerim olacakmış :)) ay ne güzel olur dedim ikiz hiç düşünmemiştim ama kulağa hoş geliyor:))
ne güzel herkes uyumuş bende fırını bekliyorum pişsin ıslak kekim yatacağım bol ateşli geceler ve günler bayanlar :))[/QUOTE
valla ben daha uyumadım derdim fırın değil.nöbetçiyim bugün.
ikiz olursa süper olur valla.ben de isterim aslında.düşünsene bir taşla iki kuş.valla tur bindirmiş oluruz.hahahhaha
saat 4 te biraz yatıp 2 saat sonra kalksam acaba ateş doğru çıkar mı yaaa.düşmesin.ateşimin olmasını isteyeceğim kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi.
benım de bat 1 hazırandı 2 hazıranda verdim ben de
ama ben 1 hafta geç yumurtladım
sat 29 nisandı
bir an şüphe ettim acaba değerim nasıl
ee belirti de yok yaa:44:
Alalhım hayırlısıyla bi duysak kalp atışlarını
Selam kızlar nasılsınız?
Ben kendimi çok hamile gibi hissediyorum :) Saçma ama öyle nedense
Deryacım naber nasılsın?
dün jinekolağa gittim kızlar... rahim ağzımda doğuştan yara varmış...
enfeksiyona meyillisin, dikkat t, akıntılarını takip et dedi...
iki tip akıntı tarif etti ve 2farklı fitil vardi...
tarif ettiğim akıntıyı görünce fitili kullan hemen dedi...
kullanmazsan tüplerin tıkanır dedi...
ama o tarif ettiği akıntı ben de senelerdir var ve bene hiç fitil kullanmadım...
ya bunca yıldır tüplerim tıkandıysa?...
tüplerim tıkalı mı diye de baksaydınız dedim...
1yıl çocuk denediğin halde olmazsa, o zaman yapılan tetkiklerde bakılıyo tüplere, şimdi olmaz dedi...
çok canım sıkkın... ya bunca yıldır o enfeksiyonlarla tüplerimi tıkadıysam bilmeden...
ya ben boşuna çalışıyosam bunca zamandır...
bu arada dün bugün hiç girmedim topiklere, geçmişi de okumadım, kimsede değişiklik var mı iyi haber var mı?
.şafak 24
ne güzel herkes uyumuş bende fırını bekliyorum pişsin ıslak kekim yatacağım bol ateşli geceler ve günler bayanlar :))[/QUOTE
valla ben daha uyumadım derdim fırın değil.nöbetçiyim bugün.
ikiz olursa süper olur valla.ben de isterim aslında.düşünsene bir taşla iki kuş.valla tur bindirmiş oluruz.hahahhaha
saat 4 te biraz yatıp 2 saat sonra kalksam acaba ateş doğru çıkar mı yaaa.düşmesin.ateşimin olmasını isteyeceğim kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi.
canıım ya nöbet işi de pek zor hakkaten sen böyle uykuyla nasıl ateş ölçüyorsun
Akzer Kuvvet Macunu 440Gr « Sosyete Şifacısı | Doğal Bitkisel Ürünler
canım bizim aldığımız ahanda bunun aynısı ama biz bi tanıdığın komşusundan 30 tl ye aldık.. benzannetmiştim ki adam kendi karışım yapıyor meğer hazır şeyi satıyormuş iş işten geçti artık alınca aynı markayı netten arattım bu çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?