Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hepsi yapılmadı sadece bir kısmı o yüzden kullanıyorum.
bebek için çok iyi zaten :)
hatta tüp bebek yaptıranlar kan sulandırıcı iğne kullanılarmış önlem olarak doktor söylemişti.
bilmem benimde yoktu yumurtlama da sorun ama bu topicte çok kişi var bu kürle hamile kalmış..
yok canım aktardan gittim öğütülmüş aldım tarçını da ordan taze aldım.
balın içine karıştırdım. sabah akşam aç karnına yemiştim.
ölçüleri var forumda zaten bebeğim aklımda kalmadı unuttum ama bulamazsan yardımcı olurum.
tabiki senin kararın kullanmak veya kullanmamak..

al işte al birini vur ötekine...
evlenince bi kıymete biniyolar karşılıklı
ben anlamadım gitti...anlamakta istemiyım artık zaten
katil edecekler yoksa beni..senin kaynana da benmkinden beter olmasın yani maaşallahı varmış.
bnm eşimde 2 gün aramasın noldu niye dün aramadın diye çemkiriyo hatun ya
mecburuz sanki rapor vermeye

karanfilcim bu sperm testi süresi için sen ne dersin. 3 gün yarın olmazmı?
3 gün dolup 4. günmü versek daha iyi değişiyormu sonuç?

deryacım 1 günden bişey olmaz yani sonuç çok değişmez ama eğer aklınızda soru işareti kalcaksa haftaya falan yaptırın.

hımmmmm bilemedim şmdi ben bunu yarın orda da bi sorayım olmazsa
belki yönlendirirler

canım çörek otu karışımdan muzdarip olan çok kişi duydum ama mesela soğandan duymadım. sanırım kişiye göre değişiklik gösteren bi kür.
coraspin ya da aspirinin bir zararı yok sanırım. ben de bu ay kullandım. eşime sordum. aspirinin çok faydası vardır insan sağlığı için dedi. denemedik bi bu kaldı deneyim dedim. netten de araştırdım. faydaları var baya.

olmazsa bende kullanayım ya ama yumurtlamadan sonra alınacak coraspirin dimi?
mademki bi zararı yok. kaç mg bu canım günde bi tanemi aldın?
bu karışımı ilk duydugum gnden beri yapmak istiyorum valla allah bilyio ya hep kararsız kaldım işte incirden snra
ya ben bi yerde okumştum ögütülmş çörek otunu bekletmeyin içinden bilmem ne salgılıyomuş fln diye
bala karışınca olmuyodur belki.
ben yarın başlıyım bari bu küre. 2. gn başlayıp 12. gün bitiriliyodu dimi araştırmştım bi ara :)

öyle bişey demedi doktor yumurtlamadan önce veya sonra kullandım ben hep.
100 mg kullanmıştım ben. günde 1 tane tok karnına.
ama sen doktora sormadan kullanma ne olur ne olmaz.
evet 10 gün kullanılıyo canım.
inşallah faydası olur. :)

ya evt kürler kesinlikle bünyeden bünyeye değişiyor sanırım
ama denemek te istiyo insan, bakalım içimden yapmak geliyo bide bunu deneyelim
coraspirini kaçlık bide kaç tane günde bide ne zmndan snra alıyosunz
adetle birlikte mi başlamak daha iyi yksa yumurtlamadan snra flnmı?

hımm anladım canım.
evet bunu ben bi araştırıyim sorayım fln ona göre alayım bakalım
küre yarın başliyim kısmetse
bide bu ay yumurtlama haftamda tatilde olcaz
kürle de desteklersek rahat kafa belki bi sonuca varırız :))

canlarım ben şmdi bi çıkıyorum snra telden baglanıcam size
öptüm herşey için tşkler
siiziii seviyorum çokkkkkkkkk

canım en son çarşamba günü olmuşsa en güzeli yarın vermeniz. doğru bi gün olmuş yani endişelenmeyin canım biz 2 gün ve 3 gün olan 2 ayrı test verdik çok da fark var sayılmazdı. 3 günlükde sayı fazla çıkmıştı ama keçiboynuzu kürü de yapmıştım. ama morfoloji filan da bir değere daha düşükü.
canım benim kayınvalide farklı bi varlık. kayınpederim bile yaka silker..canımı sıkmak istemiyorum.. ama şöyle söyleyim kardeşleriyle kademeli olarak mütemadiyen yarısıyla küs, kapıcısıyla kavgalı, apartmanda ve başka yerde komşusu dostu yok, kızının servisçisine 2 dk geç kaldın diye fırça çeker, face e girdiği andan bir hafta sonra arkadaş listesi geri 10 küsürlere düştü. orda bile millete laf saymış ki abone olduğu siteler bile çıkarmış, kardeşleri yiğenleri çıkarmış düşün artık. benim babamlar araba almıştı. bana 100 gr altın taktılar düğünde. eşimin nerdeyse 3 katı maaş alırım. babamı aramış benim taktığım altınlarla araba mı aldınız diye canım babam benim yüzümden ne üzüldürler. oysa bırak onu yakınlarda ev aldık babamlar da borç verdiler bize.. Allahım sabır versin bana bu da benim imtihanım. normalde dedikodu olsun istemiyorum arkadaşlarımla konuşamıyorum. her ne kadar burda gıybete girmese bile tanımadığınız için yine de içinizi kararttım kusura bakmayın.

anladım cnm ozmn yrn halledelım su test ısını bız ıns
allah yardımcın olsun cnm valla senınkı baya betermıs
ne kdr zor bısey dımı
bende bu kdrını olnasada benzer seyler yasadm
bana yapılan saygısızlıklar ınan dokunmuyo artk ama
aıleme esıme dostuma terbıyeszlık yapılınca nasıl yerın dıbıne gırılıyor bılıyorum
allah sabırlar versn bıze
eslerımız ıcın katlanıyoruz herseye
ıns karsılıgını alırız...

evet onlar için ve Allah rızası için..
ben de daha yatmadım ne güzel tatil moduna girdim ama yarın bursluluk sınavında görevliyim.. ve ben virüs taraması yapıyorum. gündüzler torbaya girmiş gibi format atacam bu saatte gaza geldim bakar mısın
azcık kafayı yedi de bilgisayarım ekran karanlık çıkıyor virüs mü donanımsal arıza mı formattan sonra görcez

merhaba canim
insallah guzel birseyler olacak
sen elinden geleni yapmissin simdi bekliyorsun umarim bekleyis iki kisiliktir
yorum icin daha erken ama iyi gidiyor atesin

kolay gelsin karanfilcecim sana..
baya kaynatmissiniz dun gece ya

ben de dun gelemedim baya uzgun gunumdu de
esim tatilde doldurusa cok geldi ailesinin sehrinde yasama karari aldigini soyledi tatilde de simdi de o modda devam ediyor. nasil doldurulduysa artik! ben en bastan soylemistim oysaki evlenmeden, oyle bir dusuncen varsa simdiden ayrilalim diye. ben buralarda neler cekiyorum sirf ileride istanbulda yasamak icin, ya da ankarada olmak icin, yillarca bunu konustuk. simdi saolsun ailesi yanina cekmeye calisiyor ustelik ne hikmetse bize ev bile bulmuslar bunu alabilirmisiz! beni hice sayip karar aliyor, ailesine iyice baglandi su tatilde ama iyi politika izledi onlar da valla korkulur! uzakta olmak guzel de Allahim esirgesin onlarla ayni sehirde yasamyi ben ki ozgurluge o kadar alismis insanim buralarda, dusun dusun agdim durdum, nasil yol izliycem bilmiyorum ama esimin dogru yolu gormesini saglamam lazim.
gundemim bu konuyla cok mesgul bu aralar, oyle ki ileride nasilsa ayni sehirde yasarsam bosanicam esimle, simdi karar versin o kadar beklemeyelim seneler gecmesin, eger oyle plani varsa simdiden bosanalim diyorum, kararliligimi surdurmem gerek.. oyle isteeeee

opuyorum hepinizi guzel bir gun herkese

Yok canim niye kizayim tesuf ederim
İnsallah senin dedigin gibidir canim ya cok saol yorum icin

umarım düşmez canım... şu an süper gidiyosun
İnsallah canim benim

Yok canim ya okadarda farketmez sanirim

Every canim seytanin aklina girmesine izin verme bosanmak seytanin en sevdigi seylerden biridir yani insanlarin bosanmasi haberin olsun canim
Sen Allah a dua et kocanla guzel guzel konus nasip bakalim illada giderseniz oraya en azindan denersin
Baktin olmuyo ozaman cAreler dusunursun

saol canim destegin icin, ben normalde hep gununu yasayan insanim yarini hic dusunmem
annem bile bana hep der ne kaygisiz insansin sen diye
ama simdi dusunmem lazim ilerisini cunku ben ailemden uzak ve esimin ailesi akrabalari.. onlarin oldugu ortamda beni yer bitirirler gercekten oraya senede bir kere gittigimde bile kisa zaman icinde kafam doluyor geriliyorum o sehirde neler olabilecegini simdiden tahmin edebiliyorum, o yuzden cok uzgunum, gercekten birkac ay icinde tum duzenimizi mutlulugumuzu bozmaya yetecek guc var onlarda ve onca zaman gecince onca yili da kaybetmis olmaktan korkuyorum

günaydın kızlar.ooooo dün neler neler olmuş öle.burda neler kaynattınız öle.ben de bugün 24 saatlik nöbet tutcam diye tavuk gibi yattım erkenden.

size bişey diyim mi bu tablo sizin öğrettiklerinize göre bana boyna umut veriyo.normalde gebe değilsem ne zman düşmesi lazım. yine de kötüye hazırlıyom kendimi ben.eeee dile kolay 11 aydır hüsrana alıştım galiba.

3d3e79 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım hiç umutlanma son ana kadar belli olmuyor benim tablomda olduğu gibi herşey çok güzel gidiyordu herkes çok umutluydu ama işte((

3d6108 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…