Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım hiç umutlanma son ana kadar belli olmuyor benim tablomda olduğu gibi herşey çok güzel gidiyordu herkes çok umutluydu ama işte((

3d6108 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Ah canim ya bizde umutlandirdik seni hakkini helal et gercekten sonuna kadar bisey dememek lazim hayirlisi olsun en sevmedigim sole son anda dusen ates tablolari

Ya canim ne kaydedersinki en fazla bir yilin gitsin yuvani yikmak bu kadar kolaymi suanda sence peki esindemi tanimiyo ailesini
Bizde mesela bir ara kaynanamla oturma fikri vardi ben istedim gidelim diye esim istemedi onlari bildigi icin ben zorla gittim kaldim bisure
Yani diycegim is esinde bitiyo
Oraya gidince belkide uzmez uzdurmez seni

canım hiç umutlanma son ana kadar belli olmuyor benim tablomda olduğu gibi herşey çok güzel gidiyordu herkes çok umutluydu ama işte((

3d6108 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım doğru diyosun ama ne yapalım en azından kırmızıları görene kadar gebe oyunu oynamış oluruz.rabbim yeni döngünle beraber bebişini de nasip edr inşallah.mutlaka vardır bunda da bi hayır.lütfen kendini üzüp sıkma.senin için dua edecem söz.ateş mateş bahane.rabbim nasip edecekse edre.inşallah.temmuz senin için yüz güldüren bi ay olur.

göründü canım sabah sabah tüm günümü reziil edecek kırmızılar geldi artık bitsin ya(
yeni dongun sana bebegini getirsin canim
esimin hicbir seyden haberi yok ki ayakta uyuyor, zaten farkina varmiyor annesi neler konusuyor, cok zor insallah oyle bir ihtimal olmaz ve uzak oluruz onlardan.

nöbetteyim ama zırt pırt pc başına geçiyom valla.aklım pervanede.çok umutluydum ondan.hatta güzel tablosunu bekliyodum yine.olmadı.malesef ve inannın kendim için de umudum gitti sanki.çünkü gidişatımız aynı.büyük moral bozukluğu oldu.pervanecim sakın sıkma canını.inşallah hepimiz bigün anne olacaz.kısırlık denen şey eskidenmiş.bigün olacak.umarım çok bekleeyiz.ben inatla ateş ölçmeye devam edecem.ve bence sende bırakmamalısın. inadına mutlu ve umutlu olalım.

hepinizi çok seviyorum.burada sizlerle gerçekten içim rahatlıyo

geldi mi uyuzlarr
Rabbim hayırlsını versin
bundan sonra kimseniin tablosuna umut dolu konuşmayacağım son güne kadar

henüz gelmedi ama ateş iice düştü deryoşum.
hepimiz aynı şeyi yapıyoruz umut konusunda ama boş yere vermek için değil olmasını istediğimiz için yapıyoruz bunu
ama gerççekten yapmamak lazım çünkü sonra yıkımı çok ağır oluyor.
bundan sonra herkese son günü bekleyelim diycem
bu ay ben kendi kendime umut verdim beklenntiye girdim.

ayy amma çok uğraştım yapamadım dediğiniz şeyi..
şimdi lütfen bi değerlendirin arkdşlarım...batıma son 2 gün. yumurtlamadan sonraki 5 ve 6 günler çoğ arım oldu...karnımın alt taraflarında hiç olmazdı birde ara ara ağrılarım oldu sürekli..

şimdilik iyi ama son güne kadar beklemek de fayda var
malum son gün düşüşler olabiliyor

şimdilik iyi ama son güne kadar beklemek de fayda var
malum son gün düşüşler olabiliyor

teşekkür ederim yorum için..çok sürprizli şeyler bunlar her an herşey olabiliyor...son günde aniden düşüş ve o gün kırmızlarıda görebiliriz..
dediğiniz gibi beklemekten başka bir çare yok..buda en zor olan kısmı zaten..

kızlaaaaarr laboratuardan seslenıom sızeee
geldık verdık tahlıllerı cok sukur
esım cok zorlandı ama zor sey ettım olmuyodu az kalsn dedı
wc ye sokmuslar adamı hay allah bı gulcegımz cıktı sormayn hehe
benden de 5 tup kan aldılar buhu
bıde aclık sekerım vardı onun ıcın beklıyorum hala
1. Ve 2. Saatte yıne kan alcaklarmıs
bu arada 450 bnmkıler esımınkıde 50 tl
500 kırayı bayıldık ıyımıııı
ıns barı guzzel sonuc cıkar yaa stres oldum valla
sız nasılsnzzz tabloları telden acamıyorum ama
baharcım sıkma canını ne yapalım temmuz var onumzde
pervane88 canım sende oyle
buda bızım sınavımz ne yapalım cok uzulıyorum ama
elden bısey gelmıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…