günaydın kızlar.ooooo dün neler neler olmuş öle.burda neler kaynattınız öle.ben de bugün 24 saatlik nöbet tutcam diye tavuk gibi yattım erkenden.
size bişey diyim mi bu tablo sizin öğrettiklerinize göre bana boyna umut veriyo.normalde gebe değilsem ne zman düşmesi lazım. yine de kötüye hazırlıyom kendimi ben.eeee dile kolay 11 aydır hüsrana alıştım galiba.
3d3e79 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım hiç umutlanma son ana kadar belli olmuyor benim tablomda olduğu gibi herşey çok güzel gidiyordu herkes çok umutluydu ama işte((
3d6108 Ovulation charts on FertilityFriend.com
saol canim destegin icin, ben normalde hep gununu yasayan insanim yarini hic dusunmem
annem bile bana hep der ne kaygisiz insansin sen diye
ama simdi dusunmem lazim ilerisini cunku ben ailemden uzak ve esimin ailesi akrabalari.. onlarin oldugu ortamda beni yer bitirirler gercekten oraya senede bir kere gittigimde bile kisa zaman icinde kafam doluyor geriliyorum o sehirde neler olabilecegini simdiden tahmin edebiliyorum, o yuzden cok uzgunum, gercekten birkac ay icinde tum duzenimizi mutlulugumuzu bozmaya yetecek guc var onlarda ve onca zaman gecince onca yili da kaybetmis olmaktan korkuyorum
canım hiç umutlanma son ana kadar belli olmuyor benim tablomda olduğu gibi herşey çok güzel gidiyordu herkes çok umutluydu ama işte((
3d6108 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yeni dongun sana bebegini getirsin canimgöründü canım sabah sabah tüm günümü reziil edecek kırmızılar geldi artık bitsin ya(
esimin hicbir seyden haberi yok ki ayakta uyuyor, zaten farkina varmiyor annesi neler konusuyor, cok zor insallah oyle bir ihtimal olmaz ve uzak oluruz onlardan.Ya canim ne kaydedersinki en fazla bir yilin gitsin yuvani yikmak bu kadar kolaymi suanda sence peki esindemi tanimiyo ailesini
Bizde mesela bir ara kaynanamla oturma fikri vardi ben istedim gidelim diye esim istemedi onlari bildigi icin ben zorla gittim kaldim bisure
Yani diycegim is esinde bitiyo
Oraya gidince belkide uzmez uzdurmez seni
yeni dongun sana bebegini getirsin canim
esimin hicbir seyden haberi yok ki ayakta uyuyor, zaten farkina varmiyor annesi neler konusuyor, cok zor insallah oyle bir ihtimal olmaz ve uzak oluruz onlardan.
arkadaşlar merhaba benim batıma 2 gün var ve sizlerle ateş tablomu paylaşmak istiyorum yorum yapacak olan varmı???
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
arkadaşlar merhaba benim batıma 2 gün var ve sizlerle ateş tablomu paylaşmak istiyorum yorum yapacak olan varmı???
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
canım sen anasayfayı kopyalamışsın
ana sayfada sağ üstte SHARİNG var tıkla ordan SETUP ı seç
çıkan adresi kopyala
çıkan adresi kopyala
çıkan adresi kopyala
geldi mi uyuzlarr
Rabbim hayırlsını versin
bundan sonra kimseniin tablosuna umut dolu konuşmayacağım son güne kadar
Eki Görüntüle 440497
ayy amma çok uğraştım yapamadım dediğiniz şeyi..
şimdi lütfen bi değerlendirin arkdşlarım...batıma son 2 gün. yumurtlamadan sonraki 5 ve 6 günler çoğ arım oldu...karnımın alt taraflarında hiç olmazdı birde ara ara ağrılarım oldu sürekli..
şimdilik iyi ama son güne kadar beklemek de fayda var
malum son gün düşüşler olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?