herkeze gunaydın... ben sbh ateşimi olctum 36.3 cıktı sizce duşukmu?
slm kızlar nolur yardım edin bana dünden beri mideme ara ara kramplar giriyodu ben neyden korktuysam başıma gelmiştir hiç iştahım da yok ve çok üşüyorum haftalar sonra ateş ölçeri kullandım ateşim 37,3 çıktı şimdiye kadar hiç görmediğim bi değer ve çok acayip üşüyorum off çok korkuyorum ya apandist olmasından sabah uyandım ağrı hala devam ediyor ve aşırı derecede halsizim böle kolumu kaldırcak gücüm yok resmen bide bugün ağrı karnıma indi midem ağrımıyor kompşe karnım ağrıyo bazen belime vuruyo ALlahım sen koru
slm kızlar nolur yardım edin bana dünden beri mideme ara ara kramplar giriyodu ben neyden korktuysam başıma gelmiştir hiç iştahım da yok ve çok üşüyorum haftalar sonra ateş ölçeri kullandım ateşim 37,3 çıktı şimdiye kadar hiç görmediğim bi değer ve çok acayip üşüyorum off çok korkuyorum ya apandist olmasından sabah uyandım ağrı hala devam ediyor ve aşırı derecede halsizim böle kolumu kaldırcak gücüm yok resmen bide bugün ağrı karnıma indi midem ağrımıyor kompşe karnım ağrıyo bazen belime vuruyo ALlahım sen koru
doktora git canım
ben de böyle benzer belirtileri 3 gün çektim sonra doktora gittim milletin zoruyla ama iyi ki gitmişim
keşke ilk gün gitseymişim dedim
ne olur hemen git
geçmiş olsun
rezenecim sonuç ne olmuştu peki korkarak soruyorum
rümüşüm maşallah güzel gidiyor. bak bu da benim tablo 3d1d67 Ovulation charts on FertilityFriend.com
sonumuz bebiş olsun inşallah
bugünün değeri yok:44:401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com ben yorumluycammateşim gayet iyi gidiyor progestanım iyi salgılanıyor inşallah adet günü düşmez hep yukarlara doğru gidiyor
401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com ben yorumluycammateşim gayet iyi gidiyor progestanım iyi salgılanıyor inşallah adet günü düşmez hep yukarlara doğru gidiyor
işte aynen sorunu bile bile hiçbirşey yapmıyor olmaktı beni en cok kudurtan,belirsizlik sıkıodu en cok canımı. ama dedıgın gıbı sımdı bu durum bana yenı bır umut oldu pervanem saolasınşenayım çok sevindim en azından bi şey yapmaya başladınız sorun olduğunu bile biile beklemek çok zordur senin için yeni bir umut oldu inş. sonu da çok iyi olacak dua edelim bolbol
günaydıııın orkideeeeeeeeegünaydın kızlaaarbol ateşli bebişli günler olsun
canım tek gün degerını yorumlamak mumkun degıl. benımde bu sabah atesım 36.3 cıktı ama ben bılıyorumkı benım yumurtlamadan önceki atesım bu sevıyelerde olur. ama egerkı ben bırkac gun once yumurtlamıs olsaydım ve atesım boyle cıksaydı bır anormallık var derdım, adet gelecegı zaman bu sevıyelere duser en basıtınden benım atesım.herkeze gunaydın... ben sbh ateşimi olctum 36.3 cıktı sizce duşukmu?
kuzumm sen niye duruyordun, gitsene bir acıle. burda bana da öle olmustu soyledyı boyleydı dememızle olmaz kı bızım.slm kızlar nolur yardım edin bana dünden beri mideme ara ara kramplar giriyodu ben neyden korktuysam başıma gelmiştir hiç iştahım da yok ve çok üşüyorum haftalar sonra ateş ölçeri kullandım ateşim 37,3 çıktı şimdiye kadar hiç görmediğim bi değer ve çok acayip üşüyorum off çok korkuyorum ya apandist olmasından sabah uyandım ağrı hala devam ediyor ve aşırı derecede halsizim böle kolumu kaldırcak gücüm yok resmen bide bugün ağrı karnıma indi midem ağrımıyor kompşe karnım ağrıyo bazen belime vuruyo ALlahım sen koru
Günaydın kızlar
biz gibi yorumcuların lafları bunlar401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com ben yorumluycammateşim gayet iyi gidiyor progestanım iyi salgılanıyor inşallah adet günü düşmez hep yukarlara doğru gidiyor
ben girişi yaptıydım ama gözükmyr tekrar girmeye calıştğımda 5 günlük vip bişey kazanmışısın diyyr onuda silemiyrum
biz gibi yorumcuların lafları bunlar
dpo bu gunlerde oldugunda arka arkaya hep aynı bu laflar kullanılıor dimi
dediklerine aynen katılıyorum rümüş,bütün iyi dileklerim seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?