Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
slm kızlar nolur yardım edin bana dünden beri mideme ara ara kramplar giriyodu ben neyden korktuysam başıma gelmiştir hiç iştahım da yok ve çok üşüyorum haftalar sonra ateş ölçeri kullandım ateşim 37,3 çıktı şimdiye kadar hiç görmediğim bi değer ve çok acayip üşüyorum off çok korkuyorum ya apandist olmasından sabah uyandım ağrı hala devam ediyor ve aşırı derecede halsizim böle kolumu kaldırcak gücüm yok resmen bide bugün ağrı karnıma indi midem ağrımıyor kompşe karnım ağrıyo bazen belime vuruyo ALlahım sen koru

apandiste sag tarafta kasikta agri olur ve agri bacagina dogru vurur
mide bulantisiyla eslik eder genelde ve agri dayanilmaz olur
neden oyle aklina geldi canim ya cok kotuysen hemen dktora gitsene belki sadece grip olacaksindir
ama atesinin yuksek olmasi usumenden dolayi doktora gorunmen iyi olur gecmis olsun

canım acile gitsene. hemen hızlıca tetkikler yapılır. değilsen de ona göre tedavi düzenlenir. çoook geçmiş olsun.

doktora git canım
ben de böyle benzer belirtileri 3 gün çektim sonra doktora gittim milletin zoruyla ama iyi ki gitmişim
keşke ilk gün gitseymişim dedim
ne olur hemen git
geçmiş olsun

doktora git canım
ben de böyle benzer belirtileri 3 gün çektim sonra doktora gittim milletin zoruyla ama iyi ki gitmişim
keşke ilk gün gitseymişim dedim
ne olur hemen git
geçmiş olsun

rezenecim sonuç ne olmuştu peki korkarak soruyorum

rümüşüm maşallah güzel gidiyor. bak bu da benim tablo 3d1d67 Ovulation charts on FertilityFriend.com

sonumuz bebiş olsun inşallah

kız niye bekliyn halen gitsen ya acileee geçmiş olsunn dikkat et kendine

şenayım çok sevindim en azından bi şey yapmaya başladınız sorun olduğunu bile biile beklemek çok zordur senin için yeni bir umut oldu inş. sonu da çok iyi olacak dua edelim bolbol
işte aynen sorunu bile bile hiçbirşey yapmıyor olmaktı beni en cok kudurtan,belirsizlik sıkıodu en cok canımı. ama dedıgın gıbı sımdı bu durum bana yenı bır umut oldu pervanem saolasın
günaydın kızlaaarbol ateşli bebişli günler olsun
günaydıııın orkideeeeeeeee

herkeze gunaydın... ben sbh ateşimi olctum 36.3 cıktı sizce duşukmu?
canım tek gün degerını yorumlamak mumkun degıl. benımde bu sabah atesım 36.3 cıktı ama ben bılıyorumkı benım yumurtlamadan önceki atesım bu sevıyelerde olur. ama egerkı ben bırkac gun once yumurtlamıs olsaydım ve atesım boyle cıksaydı bır anormallık var derdım, adet gelecegı zaman bu sevıyelere duser en basıtınden benım atesım.
kuzumm sen niye duruyordun, gitsene bir acıle. burda bana da öle olmustu soyledyı boyleydı dememızle olmaz kı bızım.
Günaydın kızlar

biz gibi yorumcuların lafları bunlar
dpo bu gunlerde oldugunda arka arkaya hep aynı bu laflar kullanılıor dimi

dediklerine aynen katılıyorum rümüş,bütün iyi dileklerim seninle

aynen öyle söyleniyr bunların yazılacağını bile bile de yüklüyrum ne yapayım alışkanlık yaptı sizlerle sohbet etmek.yazmassam kendimde bi eksiklik hissediyrum sizde de oluyr mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…