401918 Ovulation charts on FertilityFriend.com bunda gözüküyr mu
:44::44::44::44::44:alla alla:44::44eki ateşin kaç çıktı bugün rümüş
hhehee gözüküyor. yorumu: tablon güzel, sonu hamişlik olsun
dün 36,3 bugünde 36 ,3 cıktı benm ortalama ateşim sizinkilere göre biraz düşük gbi geliyr
olmus rümüşüüüüm süper süper maşallah
o çok önemli değil rümüşkoooönemli olan sabit seyretmesi
ya orkide böyle karnımın icinde bişey tekmük atıyor sankihayali gebelik yaşıyorum şaka bir yana karnımın içinde kasıklara yakın batmalar oluyr acap hamiş miyim şimdi diycen cok erken diye biliyrum yinede sordum işteeeeeeeeeeee bu ayyyyyyy hamileeeee klamakkkkkkk istiyrummmmmmmmm evreeneeee bu enerjiyi yaymak istiyrummmmm huuhuh evren bana bi bebiş gönder
sen nasılsın gectimi grip gibi olan hastalğın
ya orkide böyle karnımın icinde bişey tekmük atıyor sankihayali gebelik yaşıyorum şaka bir yana karnımın içinde kasıklara yakın batmalar oluyr acap hamiş miyim şimdi diycen cok erken diye biliyrum yinede sordum işteeeeeeeeeeee bu ayyyyyyy hamileeeee klamakkkkkkk istiyrummmmmmmmm evreeneeee bu enerjiyi yaymak istiyrummmmm huuhuh evren bana bi bebiş gönder
evet hanımefendi gayet iyi güzel gidiyr progestanınınz iyi salgılanıyorsonu inşallah hamişlik olur
suzan diye hamişimiz vardı burda, o hep ılk gunlerınde hamıle olduguna ınanamadıgını soylerken, bizlere umut olsun dıye sey derdı, hep karnınızı sevın sankı hamıleymıssınız gıbı,onunla konusun sureklı vs gıbı.
sende eger su anda boyle hıssedıosan yap guzelım dedıgın gıbı evrene guzel mesajlar vermektır bunlar
evreni bilmem de bana enerji gönderdiğin kesin rümüş kız ben senin en kısa zamanda hamiş kalacağına inanıyom biliyon mu
grip gibim olan hastalığıma gelince sanırım allerjik bir şey. hapşuruk, burun tıkanıklığı falan. allerji ilaçları ile rahatladım.
ay çoook heyecanlandıııım
selam kuzularımmm
lıllıum cnm gecmıs olsun
ıstıfra oldumu yada bole tıtreme gıbı sıtmalanma
sag tarafına dogru kasıkta agrı sancı
apandıstı kaptırmıs bırı olarak ıns o degıldır canım
agrın artarsa dra gıt bı kan alıp basıt bı muayne yaparlar ıhmal etme
ben yıne zor bıguune uyandım
doktora gıdıcem 1de fızıkcıye
nasıl gıtcem bılmem yuruyemıyorummm
artık kalkp hazırlansam ıyı olcak agır vasıta olunca anca tabı
oooyy oyyyy
ya ben buay bal tarcın karışımı yedim ateş de ölcyorum sanki hani umudum biraz daha fazla artıyor sanırsam ondan dolayı öyle hissedyrum hayırlısı inşallah yüce rabbim bizleri cok bekletmez
bana da neden öyle geliyor biliyon mu? hani eşin sperm testi yaptırdıktan sonra sanki umutsuz konuşmaların bitti yepyeni enerjili bir rümüş geldi.
ben de ilk düşükten sonra yaklaşık 1 yıl hamile kalamamıştım ve umudum kaybolmaya başlamıştı. antidepresanı başladıktan sonra o çook azaldı, farklı enerji hissetmeye başladım. hep hamile olduğuma inanmaya başladım ve bebişler geldi, her ne kadar geri gitseler de...
kısacası ben o enerjiye inanıyorumo yüzden en kısa zamanda bebişinin sana geleceğine de inanıyorum
evet enerjim yerinde çünkü eşimin de bebek istedğini gerçekten görünce calışmalardan kacmayınca daha da bi umutlu oluyrum tek taraflı değil beraber yürüyruz ya bu yolda onun enerjisi bu..maşallah seninde hafızan ne kuvvetliymiş ben burdaki yazıları okumasam ki okudugum halde kimin neyi var coğu kez unutuyrum ama sen maşallah maşallahhh tütütü maşallahhhhhhhhhhhh
he tabi sizlerin bana verdiği tatlı yorumları güzel enerjileri unutmam cünkü saabah gözümü acıyorum cay suyu ısınırken 2 dk hemen göz gezdiyrum ne var ne yok diye
rümüşümün ne dediklerini unutur muyum heçcanım rümüüüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?