canımmm atesın supperrrrbenim ateş sabit gidiyor adet olacağım sabah aniden düşmezse şaşarım
40342d Ovulation charts on FertilityFriend.com
aramıza hosgeldın canımBu ay ilk defa fertilityfriend.com dan ateş grafiği doldurdum.Bence internetteki programlar icinde en kullanışlı ve güzel olanı o.Ancak yine isime yaradığı söylenemez,bugün adet oluyorum.3aydir çok moralim bozuldu.Bu ay kendime tatil verdim.biraz kendimi dinlemeyi bırakmam lazım,ayrıca esimin duyarsızlığından da asabım bozuldu.HEr gun ateş ölçtüğümü görüyor,sonuc nedir diye merak etmiyor.Kendimi de hiç annelik meraklısı bilmezdim.ama şimdi bebeğim olmuyor,belki de hiç olmayacak diye çok üzülüyorum.sokakta benden baska sanki herkadin hamileymis gibi geliyor,ama forumda benim gibi olanların varoldugunu görüp en azından yalnız olmadığımı farkediyorum. bakalım hayırlısı olsun,Allah vermezse hiç de olmayabilir.ama bunu da bastan bilemezsin ki, uğraşacağız iste.Allah hepimize hayırlı sağlıklı cocuklar nasip etsin inşallah.
benim ateş sabit gidiyor adet olacağım sabah aniden düşmezse şaşarım
yanlarında yıldız olanlar ilişki olduğu günler ateş tablom nasıl sizce
- 8.gün=35.9
- 9.gün=36
- 10.gün=36.1
- 11.gün=36.1
- 12.gün=36.2
- 13.gün=36.3
- 14.gün=36.2
- 15.gün=36.2
- 16.gün=36.3
- 16.gün=36.3
- 17.gün=36.2
- 18.gün=36
- 19.gün=36.2 *
- 20.gün=35.9 *
- 21.gün=36.2 *
- 22.gün=36.1 *
- 23.gün=36.1
- 24.gün=36.5
pervaneeeben geldım bırı benımı andıı sekerımmmmm ozluyorum sızlerııııı hemde cok benım kadertas arkdaslarımınsll sızde kısa zamnda dıleklerınıze kavusacaksınz n dılıyorumm bunu canı gonulden dılıyorummmmm
hayır!!kızma kendıne cnm umudunun bıtmemesıtım enn guselı ben 4 sene umud ettım sabır ettım dua ettım cok sukur geldı bebegımmm sende bunları esırgemee ve kavusacaksınız beebgınıze rabım ol dıyecek sızın ıcınde ınslll. dpo nun sonuu bebegının mujdesını getırır sanaaa muck.dua ıleeecanımmm hoş geldin valla bizde özledik yaaa ben bu aralar gün saymaktayım dpo7 doğru düzgün çalışma olamadı ama ben yine de umutluyum salak gibi çok kızıyorum kendime
günaydın herkeseeee
bu ayda kavuşamayacağım bebeğime en önemli günlerde ben hsatayım çalışma bile yok nasıl olsun dün iyice dinledim istifra edince rahatladım hiç bir iş yapmadım evde eşim sağolsun hasta yatağı yaptı bir iki lokma bişeyler hazırladı azıcık terledim az biraz toparladım gibi belkide çok iyi dinlediğim içindir bilemiyorum
günaydın canımgünaydın herkeseeee
bu ayda kavuşamayacağım bebeğime en önemli günlerde ben hsatayım çalışma bile yok nasıl olsun dün iyice dinledim istifra edince rahatladım hiç bir iş yapmadım evde eşim sağolsun hasta yatağı yaptı bir iki lokma bişeyler hazırladı azıcık terledim az biraz toparladım gibi belkide çok iyi dinlediğim içindir bilemiyorum
Tünaydınnnn kızlar
Bir kere yaptım ya bi daha denemedim şuan hastayım anca ateş giriyorum bitsin başınızı ağrıtcam o zamansana da günaydın canım
naptın halledebildin mi linki kopyalama işini?
Bir kere yaptım ya bi daha denemedim şuan hastayım anca ateş giriyorum bitsin başınızı ağrıtcam o zamanbenim döngü uzamaya başladığı için ne zaman yumurtlarım bilemiyom o yüzden 12. Günden itibaren ovu testide kullanıyım diyorum inşallah eşimde iyileşir o zamana
kızlar birşey sormak istiyorum cvp verirseniz sevinirim gebelik oluştuğu zaman ateş kaç oluyor
canım yarın ki atesını de bır gorsek de öyle karar versek??:44:ateşim düşmüş sabahhhh 36,5 sabit gidiyordu
bugün 36,1 di demekki geliyorrrr
bu ayda tutturamadıkkkk
hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?