Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
pervaneeeben geldım bırı benımı andıı sekerımmmmm ozluyorum sızlerııııı hemde cok benım kadertas arkdaslarımınsll sızde kısa zamnda dıleklerınıze kavusacaksınz n dılıyorumm bunu canı gonulden dılıyorummmmm

aramıza hosgeldın canım
bız burda her konuda bırbırımıze yardımcı olmaya calısıyoruz. hepımız eslerle ılgılı ufak yada buyuk sıkıntı cektık,onlar asla bızler gıbı dusunemeyecekler buna kanaat getırdık artık.

benim ateş sabit gidiyor adet olacağım sabah aniden düşmezse şaşarım

40342d Ovulation charts on FertilityFriend.com

cok guzel canım cooook coook güzeelll

• 8.gün=35.9
  • 9.gün=36
  • 10.gün=36.1
  • 11.gün=36.1
  • 12.gün=36.2
  • 13.gün=36.3
  • 14.gün=36.2
  • 15.gün=36.2
  • 16.gün=36.3
  • 16.gün=36.3
  • 17.gün=36.2
  • 18.gün=36
  • 19.gün=36.2 *
  • 20.gün=35.9 *
  • 21.gün=36.2 *
  • 22.gün=36.1 *
  • 23.gün=36.1
  • 24.gün=36.5
yanlarında yıldız olanlar ilişki olduğu günler ateş tablom nasıl sizce

canım normalde kac gunde bır adet oluyorsun? karar veremedım ben yumurtladıgın gune:44::44::44:
bu topıgın ılk sayfasında bilgileri olan fertility friend sitesine uye olup orda tablo olusturdunmu?

canımmm hoş geldin valla bizde özledik yaaa ben bu aralar gün saymaktayım dpo7 doğru düzgün çalışma olamadı ama ben yine de umutluyum salak gibi çok kızıyorum kendime

günaydın herkeseeee

bu ayda kavuşamayacağım bebeğime en önemli günlerde ben hsatayım çalışma bile yok nasıl olsun dün iyice dinledim istifra edince rahatladım hiç bir iş yapmadım evde eşim sağolsun hasta yatağı yaptı bir iki lokma bişeyler hazırladı azıcık terledim az biraz toparladım gibi belkide çok iyi dinlediğim içindir bilemiyorum

canımmm hoş geldin valla bizde özledik yaaa ben bu aralar gün saymaktayım dpo7 doğru düzgün çalışma olamadı ama ben yine de umutluyum salak gibi çok kızıyorum kendime
hayır!!kızma kendıne cnm umudunun bıtmemesıtım enn guselı ben 4 sene umud ettım sabır ettım dua ettım cok sukur geldı bebegımmm sende bunları esırgemee ve kavusacaksınız beebgınıze rabım ol dıyecek sızın ıcınde ınslll. dpo nun sonuu bebegının mujdesını getırır sanaaa muck.dua ıleee

canım gecmıs olsun cnmm benım dıkkt et kendıne genekı esıler cok cok skurr mevsım degısıyor ona gore tmm mııı cnm bnmm ınsl...saglıcakla herkey guzel olacakk muckkk

Son düzenleme:
günaydın canım
cok cok gecmıs olsun
doktora gıdecektın sen,ne dedi doktor?

sana da günaydın canım
naptın halledebildin mi linki kopyalama işini?
Bir kere yaptım ya bi daha denemedim şuan hastayım anca ateş giriyorum bitsin başınızı ağrıtcam o zaman benim döngü uzamaya başladığı için ne zaman yumurtlarım bilemiyom o yüzden 12. Günden itibaren ovu testide kullanıyım diyorum inşallah eşimde iyileşir o zamana

404186 Ovulation charts on FertilityFriend.com şenayyy eski yaptığımı kopyalayabiliyorum

canım eski yaptıgımı kopylayabılıyorum demıssın ama zaten kopyaladıgımızda guncel olan yayınlanıyor. su anda mesela ben senın bu ayki tablonu göruorum.
eşinin nesi vardı güzelim? gecen ay döngun ne kadar uzadı?

kızlar birşey sormak istiyorum cvp verirseniz sevinirim gebelik oluştuğu zaman ateş kaç oluyor

kızlar birşey sormak istiyorum cvp verirseniz sevinirim gebelik oluştuğu zaman ateş kaç oluyor

herkesin vucut isisi birbirindne farkli
kimisine gore 36,4 adet olacagi zamanki ates seviyesi
kimisine gore hamile oldugundaki ates seviyesi
o yuzden net birsey diyemeyiz, kendi vucut isi ortalamani bilmen lazim
1.sayfada bilgiler var ve ornek hamile tablolari var bak istersen

ateşim düşmüş sabahhhh 36,5 sabit gidiyordu
bugün 36,1 di demekki geliyorrrr
bu ayda tutturamadıkkkk
hayırlısı

40342d Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım yarın ki atesını de bır gorsek de öyle karar versek??:44:
çünkü böyle düşüp de ertesi günde fırlayıp güzel haberler veren arkadaslarımız oldu
ama umutlanmadan bekleyelım biz, eger sonuc olumlu olursa suprız olsun bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…