Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

iyiyimmm güzel arkadaşımmm griple boğuşuyorumm :97:

eevt juliayı biliyorum rabbim ikizleriyle mutlu günler nasp etsin ya alah razı olsun burda heyecanlı olan arkadşlar yardım ediyor elbette rabbim mükafatını veriyor ve verecek sağolsun hiç bıkmadan usanmadan yardım eder lovelide öyle bilrsin oda sağolsun hep yardım etmiştir bunlar çok ince nüanslar ronyacım

Ayyserpilcim seni görmedim kusura bakma :) canım inşallah siz sevinin ben daha çok sevinecem sizin adınıza ,her gün inşallah iyi haber alacam diye geliorum,bazen yazamıorum kızlardan çok zor vakit buluorum :)

Ronyacım çok geçmiş olsun canım ya,yine salgın varmış,ela da ishal olmuştu 2 gün yemedi hiç bişey kilo kaybedecek diye çok korktum zaten zor aldırdık kiloyu.Çok şükür bugün iyi ama bu sene her türlü mikrop,virus bakteri ile tanıştım,dost olduk onlarla :))

Canım güzle sözleriniz siz güzel gördüğünüz için dökülüor,bugün mağazada kadınlar bana çok şaşırdılar yine :) formunuz hiç doğum yapmış gibi görünmüor dediler ,hele yaşıma inanamadılar :) yanımda 3 çocuk var bir de bana bakıorlar :) kadın dedi ki çok ilgi topladınız herkes sizinle ilgilendi yan ikizlerle :) ben dededim ki alıştık her zaman böyle

Son düzenleme:

canım kolaymı ,iki tatlı melekle uğraşıyorsun rabbimm güzel günlerini göstersin canım bizlerde iyiz henüz bir halt becerebilmiş değiliz ama işte devammm diyoruz bıkmadık usanmadık ehhhhhhhhhh işte elbet bizde güzel haberler verecğiz sana kocamn mucuxxxxxxxxxxxx fazla yorulma canım böyle ara ar gir çık yeter :))))

canım Allahım Elama tez şifa vaersinn öyle böyle büyücekler
eee ben boşamı diyomm en çıtır anne diye
maşşallah arkadaşıma nazara gelmeyesin dikkat et kendine

İnşallah canım dualarım sizinle :)

Teşekkürler canım arkadaşım iki gündür acaip moral depoladım,bir çok kişiden annelik yakışmış çok iyi olmuşsun lafı duydum,doktorumla randevum vardı dün kontrol için,orda da herkesten dua aldım,mutlu mesut evime döndüm inş nazarlanmayız kızlarımla bir ağlamalı gece daha geçirmek istemem :)

juliıa bu ne güzel bir zenginlik herkeslerden dua almak muhteşem bir güzellkk evet asla nazarla gelmesiniz o kadar dua sizi korur canım

ay hadi ronyacim insallah sende erkenden yumurtlarsin bende ve sonuda hayirli olur. Yani adetlerimin duzene girmesi bile mucize benim icin her ay 35 40 gun beklemek olduruyor beni. birde ronyacim benim bu uzayan akinti olmuyor pek ya neden acaba bazen olurdu azcik onceki aylarda ama bende boyle daha cok su gibi akinti oluyor bende watery i isaretliyorum ff de normalmi acaba ya uzayan akintinin olmamasi?

benim kafamı karıştıran bir olay var benim ateşim hep ama hep normal syrinde gider ilk defa bu ay acayip bir dalgalanma var bir yükseliyor bir düşüyor bu nedir ya fikriniz varmı hiç böyle bir ateşim olmamıştı

serpilcim sagol yorumun icin Insallah gercekten hayitin sifasidir bu
birde sana sunu soracaktim sen nasil kullandin hayiti ronya gibi kapsul mu yoksa cayinimi yaptin?

Yuba herkes her zaman çok yoğun görmez o akıntıyı,burda daha önce nevetna diye bir arkadaşımız vardı,o çok güzel bir şey söylemişti: kaba olacak ama en güzel akıntıyı çok ıkındıktan sonra görürsünüz,yani özellikle büyük abdestten sonra.Gün içinde bir kez bile uzyan akıntı olursa onu işaretlemen de sorun yok.Verimli günlerde kadında istek artar ve ıslaklık da artar,watery de yanlış değil.

Allah nazarlardan saklasın

ay icim rahatladi inan julia sanki oyle akintim olmayinca bi eksiklik varmis gibi hissediyorum. en iyisi ben hic kafami bulandirmayayim

canım oluyordur sen görmüyorsundur
benim dikkatimi çeken bir şey oldu ben geçtiğimiz ay uzayan akıntıyı gördüğüm gün
yumurtluyacağımı düşünüyordum ama 3 gün sonrasında yumurtladım
ve yumurtladığım gün krem gibi beyaz akıntım vardı
doktor takibi yaptırdığımdan bu durumu daha netr farkedebildim
yani demem o ki illaki o gün uzayan akıntı olmak zorunda değil

serpilcim sagol yorumun icin Insallah gercekten hayitin sifasidir bu
birde sana sunu soracaktim sen nasil kullandin hayiti ronya gibi kapsul mu yoksa cayinimi yaptin?

canım bende proklatin biraz yüksekti normalde hayıtı 1 su bardağı kayanmış suya 1 tatalı kaşığı hayıt koyarak üzerini kaptıp 5 dk demlendikten sonra süzüp aç karnına sabah ve akşam kullandımm muhteşem bir bitki o dmenm bebek çalışmalrım yoktu ama beni ilgilenidren o hormonun düzene girmesydi gebeliğe engel bir hormon şükür başarılı oldu tavsiye ederim hem adetleri düzene sokuyor hemde hormonlarıı yerli yerine koyuyor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…