Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hasret aslında öyle bir iki ölçümle hamilelik belli olmaz yorum yapılmaz ama günün geçmiş diorsun bence test yaptır başka şekilde bişey söylenemez,ateşin yüksek. inşallah hamilesindir :)

juliaaaaaaa hayıt acayip derecede anne sütünü artırıyormuş içebilirsin

canim asagida koyacagim linke bir tiklayabilirmisin bu tapigin 609. sayfasi bu link o sayfada Ben aldigim hayitin fotosunu koymustum ben yurtdisindayim bu hayitin nasil birsey oldugunuda daha once gormedim bendeki tohumlari sanirim ben senin dedigin sekil bunlarin cayini yapip iciyorum.Acaba dogru seyimi iciyorum yoksa farklimi hic bilmiyrorum . tahminimce dogru ama yinede emin olmak istedim.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi-609.html#post17754226

Son düzenleme:

evet evt aynısı canım doğru ürün benim kızskardeşimde almanyada ben ona buraya geldiğinde almıştım oda ara ara kullandıı şuan 2 ci bebeğine hamile inşallhh seninde ş,ifan olu ben olacağına inanıyorum 15 gün kulanan arkadşlar bile hamile kaldı sen hiç ara vermeden kullabn canım

ayy sütüm çok azaldı zaten onu da deneyim bari :) yemediğim içmediğim kslmadı olmayınca olmuor işte

Elam bağırıor içerden sizlere iyi akşamlar ,inş Rabbim sizleri de tez zamanda sevindirsin,geniş geniş aileler yapsın :)

Son düzenleme:
juliaaaaaaa hayıt acayip derecede anne sütünü artırıyormuş içebilirsin

ronya hayıt bir mucize vallhii benim kzıkardeşim mide ve bağırsak spzmı geçirdi özel kaç hastahane ne kadar ilaç kız feryat figandıı ben onada hayıtı içirdim sonra hastaneye götürecktim tekrarar şinmayacaksın kız kardeşim yarım saat sonra kendine geld,i ağlmayı bıraktı dr gitmemeisze gerek yok dedii ve ilaçlarını attıı kullanmdı hayıtla ayağa kalktıı inan bana ve kardeşim en küçük sancısında hayıta sarılır

canım sen hala devam ediyormusun içmeye
eğer içmiyorsan bence içmelisin 18 aya kadar içilebilirmiş
ben 4 aydır hiç bırakmadan içiyommm

julia ronya hayıtın bitki olanını kullanın hapını değilde çay gibi onun daha çok faydası var ben hapınıda kullanmıştım ama bitki olark kullandığımın daha çok faydasını gördüm

canım sen hala devam ediyormusun içmeye
eğer içmiyorsan bence içmelisin 18 aya kadar içilebilirmiş
ben 4 aydır hiç bırakmadan içiyommm

3 ay içtim bıraktım ama bu ay bir kaç kere içtim öylesine o zaman 18 aya kadar içiliyorsa devamn edeyim canım ben bu ay öylesine adaçayı ve tarçın birde hayıt içtim ama hepsi sadce sıcak içecek olsun diye içtim ama şaşırdım bu ay iki kere aynı gün uzayan akıntı gördüm bende pek kolay kolay görmezdim onu hangisi iyi geldii bilmiyorum ama yarın başlayım hayıta madem 18 ay içilebilyor içeyim

serpilcimm ben tadi çok kötü olduğundan malesef içemiyorum
ayrıca iş yerinde demlemek falan çok zor olur
ben kapsülü açıp içindekini dışarı döktümm hayıtı baya ufalayıp toz haline getirmişler
kokusu tadı falan aynı hayıtt

canım ateşin gayet güzel sanırım progesteronu bıraktın
hala güzel gidiyor ateşin
evet 3 gün oldu bugün bırakalı en geç 4. gün adet olurum cycloprogynova kullandıgımda bakalım yarında beklicem sonra test yaptırıcam

dün test yaptim testte direk iki cizgi olusmustu cizginin biri cok acik renkti benmi yanlis gördüm diyecegim ama yanimda iki arkadasimda vardi onlarda gördü aynaya tutunca bile fark ediliyordu sonra aradan bes alti saat gecti cizginin biri kayboldu bu ne anlamadim testte güvenilir bir testti ama

ronyacım geçmiş olsun cnm dikkat et kendine grip çok fena geçirdim ben çok şükür atlattım öksürük kaldı oda hafifledi bugün ymurtamıda çatlattım dün kasık ağrıları akıntım falan vardı bugün ne kasık ağrısı kaldı ne birşey inşallah sen ben ve isteyen herkes hamile kalır hemen Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı bebekler versin herkese inşallah

yarın sabah idrarınla farklı bir markayla tekrar test yap arkadaşım inşallah hamilesindir

julia Allah bebişlerine sağlık versin sizi nazarlardan saklasın inşallah bi daha hiç hasta olmaz bebişler

canım 16.gün çatlamış hadi gözün aydın olsunn
inaşşah bu ay son ay olur inşallah

ronyacım saol yorum ıcın ama bana gore o ısımın 36 oldugu gun yumurtlamam oldu gıbı o gun cok ıslaklıgım vardı sız yorumu neye gore yapıyorsunuz ben pek anlamıyorum sadece ısımı olcup ona gore davranıyorum bıde hormonlar dıye bır sıte var orda baktım aynen benımkı gıbı ısı 14.gün dusmus sonrada yavas yavas yukselmıs dalgalanmıs bıde ben 28 gunde bır adet olurum ama bakalım hayırlısı

bıde kızlar ben ayın 19 unda adet oldum ama gece oldum 23:00 gıbı ondan yazmadım o gunden mı saymalıyım adetın 1. gununu eger oyleyse bugun 16.gunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…