herkese selamlarr umarım bu sefer yorumlayan olur tablomu şuana kadar hiç yorumlayan olmadıı
bu arada bugün ölçmeyi unuttum aslında ama 36,2 yi baz aldı sanırım, cumartesi ovulasyon pozitifti doğru yerimi işaretledim bilmiyorum
slm kizlar bisi sorucam atesiniz gun icinde nasil cikior
cvp yazarmisiniz lutfen
Kızlar bu ay bana yumurta tembelliği(pco) teşhisi konuldu ve ben 14.günden itibaren ateşimi ölçmeye devam ediyorum. Geçen ay da bugünlerde ölçmüştüm. 19.gün yükselmişti. Şimdi bende yumurta tembelliği varken ateşim 36.2lerde seyrediyor şuan, yarın mesela ateşim 36.6ya yükselse bugün ovulasyon olmuştur diyebilir miyiz? Adetimin 3.günü Lh 12.24>Fsh 6.89 çıktı. Lh yüksekken ovulasyon gerçekleşir mi? Ateşim yükselirse ben bunu neye bağlamalıyım? Ovulasyona mı yoksa başka bir sebebe mi? Kafam çok karışık. Pcolu arkadaşlardan yorum bekliyorum... Daha önce yazmıştım ama adetlerim düzensiz değil, 32günde 1 oluyorum ve bende pconun hiçbir belirtisi yok. FF'de 4.siklusumu yapıyorum. İlk 3ünde ovulasyon 16.17. ve 19.günlerde idi. Yani ateşim yükseliyor siklusumun ortasında ve yuksek devam ediyor. Sizce ben ovulasyon oluyor muyum? Pco olmama rağmen ovulasyon gerçekleşiyor olabilir mi?
:44:
canım pko olan kişilerdede yumurtlama olur ancak çok nadir
senin hormon tahlillerin tipik bir pko olduğunu gösteriyor
ama bence sen testi bir daha tekrarla
benim yumurtlamadığım aylarda ff hiç çizgi çekmemişti
ama senin tabloların gayet iyiydi diye hatırlıyorumm
belki tahlilde bir bozukluk vardır
slm kizlar bisi sorucam atesiniz gun icinde nasil cikior
6. gün 36.6
7.gün 36.0
8. gün 36.1
9. gün 35.8 2. ölçümde 36.0
kızlar bugün 9. günüm ve şuan uzayan akıntım oldu,,,25-26 günde 1 regl oluyorum,
sizce erken mi yumurtluyorum benn????
:26::26:
canım bir iki gün içinde yumurtlarsın
ama ateşin şuan düşük boş geçerme çalış muhakkak
kızlar sabah yükseldiyse ateşim yada dünküyle aynı çıkarsa test yaptırcam saglık ocagında gerçi kasıklarım agrıyo az az ama hayırlısı
slm kızlar ateş tablomu yazıyorum yorumlarsanız sevinirim
sat:22 şubat 28 gün döngüm
01.03...... 36.6
02.03.......36,6
03.03.......36.5
04.03.......36.6
05.03.......36.5
06.03.......36.4
07.03.......36.4
08.03.......36.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?