Endişelenme bence canım. Tablonun geneline bakmak gerek. FF de bazen luteal faz süresince çizginin altına düşen ateşler oluyor ama sonu hamilelik olabiliyor. Tablonun geneli önemli canım. Bence sen rahat ol. Rahat bir şekilde bekle, sonu güzel olur inşallah. :)
Benim de çok şiddetli karın ağrım var. Kasıklarım çok ağrıyor. Adet sancısına benziyor ara ara. Çok endişeleniyorum. Kistim mi büyüdü acaba diyorum.İnşallah başıma iş açmaz şu kistim yaa.
inşallah bebek agrısıdır kuzucum
ama değilse adet olunca mutlaka git doktora sonra kötü şeyler olmasın
kontrol ettir bakalım kist boyutunu
kuzucum geç olsun güç olmasın demişler ya
sıkma sen o güzel canını
kuzucum ya bağışla ama merak ettim siz aşılama falan denediniz mi hiç
anladım canım hayırlısı olsun bakalımyok canım aşılama falan yaptırmadık
eşimin değerleri şuan çok kötü
önce onun değerleri normale dönsün düşünüyorum yaptırmayı
Evet canım ya bugün korktum, çok şiddetli ağrıdığı vakitler oldu. Sonra biraz diniyor ama yine başlıyor. Adetim geliyor diyorum ama bu kadar da ağrım olduğunu hatırlamıyorum. Adetim gelirse zaten hormon testlerimi tekrar yaptırmaya gidecektim, kistime de baktırayım. Hayırdır inşallah...
Amin inşallah yubacım. Benim de adetime 4 gün var ama 2 gündür çok şiddetli adet sancısına benzer ağrı var. Normalde adet sancım gelir ve adetim başlar. Günler öncesinden bu kadar şiddetli ağrıdığını hatırlamıyorum, kistim yüzünden mi onu da bilmiyorum ama merak ediyorum sebebini. Hayıtı sen çay olarak içmişsin, toz halinde satılanlardan mı aldın? MEDFORM HAYIT DROG 100 gr forumda bazı kızlar bunu kullanıyor. Bazıları kapsül şeklinde içiyor. Sen nerden aldın? Tadı nasıl? Ben bir ay soğan kürü uyguladım. 2.ay devam edemedim. Midem almadı. :) Hayıtı çok duyuyorum. Ben de deneyeceğim adet görünce başlayayım diyorum. İnşallah şifa olur. :)
aşılama araştırıyorum kuzucum yahuuu naber kızlar
kıvırım nabıon aksam aksam buralardasın bakıyorum da
bence atesın dusmesını sallam olur ole durumlar
benımde bugunku atesle yıne 17 . gune geldı cızgı
bayagı dusuk seyredıo atesım
zaten usuyup duruyorum 2 gundur
kanım cekıldı heralde yemmegı azalttım ya
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com
dün yapmıştık çalışma.yarında olsun mu.bide çalışmadan sonra 1 saatte yatsam kalkmadan yarım saatte yatsam ayıotır sölemesi akıyo şeyler.şeyler iştehepsi gidiyomuş gibi geliyo bana.neden yattığım halde akıyolar anlamadım.yuba sen yeni hamilesin sana soralım akıyomuydu sende de
yuba canımm aldığın test bu değilmi
2 x CLEARBLUE PREGNANCY TESTS with CONCEPTION INDICATOR | eBay
slm kızlar ben geldim yeni bi ay ve yeni bi tablo bu ay işlerinden dolayı pekolmucak ama inş denk getiririz.yumurtlama testi kullanıyorum bu ay.tabi klomen günde 3 defa ve cyclo progynova kullandım bugün 12. günüm ilginç ama 10. günü testte nerdeyse ikiside aynıydı çizgilerin 11. gündede aynı gibi ama bu gün negatif denicek kadar silikti çizgi.15. güne kadar yapsammı acaba testi yoksa yapmasammı bilemedim.inş tutar 11.günü akşamı dan sonra sabaha kadar yumurtalık agrısı çektim bugün bile ara ara agrı oldu akşam saatlerine kadar .bakalım yarın ateşim kaç çıkıcak.merakla bekliyorum.eylül ayında aynı ilaçlarla 15. gün testte pozitifi gördüm o akşam oldu ve bidaha yapmadık ve hamile kaldım ama kimyasal mış drum döllenme olmuş ama rahme tutunamamış dedi ayrıca kanamamdada deriyi andıran beyaz bi parça düşürmüştüm baş parmagı büyüklüğünde.dr gebelik ürünü atıldı demişti.inş bu ay tutar ve devam eder hamileligim.rabbim kimseye aratmasın inş kucagını boş bırakmasın.
atetin 1. günü --36,4 saat- 7:30
adetin 2. günü --36,4 saat- 7:30
adetin 3. günü --36,3 saar- 7:30
adetin 4. günü --36,2 saat- 7:30
adetin 5. günü --36,3 saat- 5:40
adetin 6. günü --36,2 saat- 5:40
adetin 7. günü --36,1 saat- 5:40
adetin 8. günü --36,2 saat- 5:45 teste bugün başladım ama negatif
adetin 9. günü --36,2 saat- 5:45 test negatif
adetin 10.günü --36,1 saat- 5:45 pozitif yumurtlama testi+akşam saatinde uzayan akıntı
adetin 11.günü --36,1 saat- 5:45 pozitif yumurtlama testi+
adetin 12.günü --36,3 saat- 5:45 negatife döndü test
adetin 13.günü --
adetin 14.günü --
adetin 15.günü --
adetin 16.günü --
adetin 17.günü --
adetin 18.günü --
adetin 19.günü --
adetin 20.günü --
adetin 21.günü --
adetin 22.günü --
adetin 23.günü --
adetin 24.günü --
adetin 25.günü --
adetin 26.günü --
adetin 27.günü --
adetin 28.günü --
adetin 29.günü --
adetin 30.günü --
canım yeni tablon hayırlı olsun.bu ay bende klomen kullanacam ama günde bir tane.senin daha önce bir tane aldığın oldumu.olduysa ne zaman aldın.sabah mı akşammı.doktora sormayı unuttum bugün başlamam lazım bu durumda akşam alacam umarım bir sorun olmaz..
saol canım.inş hayırlı olur.canım ben 1 tane kullanmadım hiç 2 tane kullandım en az bence sabah al derim bazı ilaçların sabah emilimi daha iyi olurmuş die biliyorum.canın ama druna sorsan daha iyi olur eczacıya yada.ama her gün aynı saatte almaya dikkat et.akşam başlıcaksan akşam al bitene kadar sabah başlarsan sabah saatini kaçırma.
sağol canım cevap için.hafta sonu ya doktoru arayamadım.alıp almamak arasında gittim geldim bu yüzden sabah almadım.bu durumda akşam alacam..
adetinin kaçıncı günündesin bana dr 5 günümde başlatır hep.
bugün 5.günümdeyim.bugün başlamam lazım zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?