yani kullanacam da nasıl işe yarayacak bilmiyorum.benim ovulasyon çok erken oluyor 9 yada 10.gün.bugün başlasam ovulasyon gününde sonuncusunu almış olacam nasıl etkileyecekse:18:
sagol canim cok tesekkur ederim. Darisi tum isteyenlerin basina.
33f175 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın yahu kızlar ne gecmez bıtgun eczanede acılmak bılmedı ıns vardır ya elım ayagım tutmuyor bırazdan gıdıo alcam testı allah ıns nasıp etmıstır
canım hayırlı haberini bekliyoruz
ins cnm hala beklıyom ecz acsın gıtcem hemen
saol cnm ya ınsan kotu oluyor su an test yapmaya bıle korkuyorum bıde hep boyle zamanlarda ıhtıyacım varya eczanenın acası tutmadı daha ıhtıyacım olmasa sabahım korunde acar
33f175 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın yahu kızlar ne gecmez bıtgun eczanede acılmak bılmedı ıns vardır ya elım ayagım tutmuyor bırazdan gıdıo alcam testı allah ıns nasıp etmıstır
kuzucum benim yumurtlama sorunum yok adetlerimde düzenliYuba tebrik ederim çok sevindim. Allah sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin.bide şu hayıt ne işe yarar yumırtlaması olanlar da mı kullanıyor yoksa yumurtlama problemi olanlar mı??
canım ne tatlı heyecan yaşıyosun33f175 Ovulation charts on FertilityFriend.com
dur bakalım yarın belli olur o zaman herşeykıvırcan gunaydınlar nasılsın ...
ya ben hasta oldum gece nezle oldum burnum tıkalı
sanırım atesımı etkıledı bırden yukseldı
bende tabloda ısaretledım ama ıllness ta ısaretledım ole olunca atesımı yuvarlak ıcıne aldı
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com
senın ne durumda atesın
ınsallah dıyelım ama sanmıyorum daha dpo 7. gun sanrım o yukselıs ıcın erken degılmıdur bakalım yarın belli olur o zaman herşey
inşallah hastalıktan diildir kuzu ateşinde
aşılamadan önce geliverir
33c6dc Ovulation charts on FertilityFriend.com
ey ateşşşş
36.8 lere
36.9 lara
37.0 lara yükselde bi daha hiç düşme inşallahhhhhh
dpo 7. gündesin gebeliğini ateşin gidişatına göre 8. gün öğrenenler bile var normal yani yükselişiınsallah dıyelım ama sanmıyorum daha dpo 7. gun sanrım o yukselıs ıcın erken degılmı
neyse umıdımızı hep canlı tutmamız lazım nede olsa
ınsallah yaaa
kader arkadasımla asılama oncesı bu ay mujde versek ne guzel olur
Rabbım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?