• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar. Yeni hamilelerimiz nasıllar? İnşallah sağlıkla geçirirsiniz bu süreci ve sağlıkla kucaklarınıza alırsınız inşallah. Bu ay çok bereketli maşallah.:nazar: Bereketinden biz de payımıza düşeni hayırlısıyla alırız inşallah.

32277d Ovulation charts on FertilityFriend.com

Benim ateşim aslında 36.8e yükseldi bugün tekrar ama erken uyandım ve ilk ölçtüğümde çıkan 36.7yi işaretledim. Normalde 5.40ta ölçüyorum, bugün 4.30da uyandım. 36.8i işaretlemek istedim ama FFyi kandırmıyım dedim.:9:

masallah senınde atesın guzel gıdıyor
ılac mı kullanıyorsun altta ısaretledıgın "m " ler ne anlama gelıyor
hem yumurtanın olsutugunu testte de ogrenmıstın hadı hayırlısı bakalım

Günaydın kızlar. Yeni hamilelerimiz nasıllar? İnşallah sağlıkla geçirirsiniz bu süreci ve sağlıkla kucaklarınıza alırsınız inşallah. Bu ay çok bereketli maşallah.:nazar: Bereketinden biz de payımıza düşeni hayırlısıyla alırız inşallah.

32277d Ovulation charts on FertilityFriend.com

Benim ateşim aslında 36.8e yükseldi bugün tekrar ama erken uyandım ve ilk ölçtüğümde çıkan 36.7yi işaretledim. Normalde 5.40ta ölçüyorum, bugün 4.30da uyandım. 36.8i işaretlemek istedim ama FFyi kandırmıyım dedim.:9:

36.7 de iyi
36.8 de iyi kuzucum maşallah hiç bozulmasın inşallah

bu ay beni yanıltmaz dediğim iki tabloda beni yanıltmadı :34:
swetbaby canım tebrikler hayırlı uğurlu olsun :64::65::64::65::64::65:

sevdecim ateşin yükselmiş
inşallah senin kasık ağrıların bebek habercisidir

kkızlarrr swettbaby size güzel haberi henüz vermemiş sanırım ama
tablosuna testte pozitif gördüğünü işaretlenmiş :nazar::emir_bebek::nazar:

masallah senınde atesın guzel gıdıyor
ılac mı kullanıyorsun altta ısaretledıgın "m " ler ne anlama gelıyor
hem yumurtanın olsutugunu testte de ogrenmıstın hadı hayırlısı bakalım

Metformin onlar canım. Pko teshisi konuldugunda doktor verdi. İcip icmemekte kararsız kaldım ama bir türlü de bırakmaya korktum, doktorum çok tembih etti. Emin olmadan kullanıyorum işte... 23.gün progesteron testim 15.71di. İnşallah sonu güzel olur canım ya. Ateş yoksa ki her ay güzel gidiyor da... Sonunda düşüyor. :)

36.7 de iyi
36.8 de iyi kuzucum maşallah hiç bozulmasın inşallah

Amin canım. Hayırlısı hakkımızda... Bekliyoruz bakalım. :)

sevdecim ateşin yükselmiş
inşallah senin kasık ağrıların bebek habercisidir

Bugün biraz hafifledi çok şükür. Eğer implantasyon düşüşüyse dünkü ateşim, ağrı da onun ağrısı olabilir. Ama ümitlenmek istemiyorum. Eşimin morfolojisi kötü, kimyasal olma ihtimali bana yüksek gibi geliyor... Hayırlısı bakalım. :)

kkızlarrr swettbaby size güzel haberi henüz vermemiş sanırım ama
tablosuna testte pozitif gördüğünü işaretlenmiş :nazar::emir_bebek::nazar:
evet sımdı gordum bende
ee o zaman halayını cekelım :64::64::64:
hayırlısı olsun ınsallah
kan testı yaptırmaya gıtmıstır belkı de

Metformin onlar canım. Pko teshisi konuldugunda doktor verdi. İcip icmemekte kararsız kaldım ama bir türlü de bırakmaya korktum, doktorum çok tembih etti. Emin olmadan kullanıyorum işte... 23.gün progesteron testim 15.71di. İnşallah sonu güzel olur canım ya. Ateş yoksa ki her ay güzel gidiyor da... Sonunda düşüyor. :)

Amin canım. Hayırlısı hakkımızda... Bekliyoruz bakalım. :)
anladım canım hayırlısı bakalım bu ay dusmez ınsallah guzelce devam eder

Bugün biraz hafifledi çok şükür. Eğer implantasyon düşüşüyse dünkü ateşim, ağrı da onun ağrısı olabilir. Ama ümitlenmek istemiyorum. Eşimin morfolojisi kötü, kimyasal olma ihtimali bana yüksek gibi geliyor... Hayırlısı bakalım. :)

hiç içine kurt düşerme sizin morfoloji kötü olsa bile sayınız iyi
elbette sağlıklı olan spermlerde gitmiştir yumurtaya
eğer kimyasal olacaksa kısmette varsa normal spermle döllenen embriodada olur

atetin 1. günü --36,4 saat- 7:30
adetin 2. günü --36,4 saat- 7:30
adetin 3. günü --36,3 saar- 7:30
adetin 4. günü --36,2 saat- 7:30
adetin 5. günü --36,3 saat- 5:40
adetin 6. günü --36,2 saat- 5:40
adetin 7. günü --36,1 saat- 5:40
adetin 8. günü --36,2 saat- 5:45 teste bugün başladım ama negatif
adetin 9. günü --36,2 saat- 5:45 test negatif
adetin 10.günü --36,1 saat- 5:45 pozitif yumurtlama testi+akşam saatinde uzayan akıntı
adetin 11.günü --36,1 saat- 5:45 pozitif yumurtlama testi+:))
adetin 12.günü --36,3 saat- 5:45 negatife döndü test
adetin 13.günü --36,0 saat- 7:30 çok ilginç ya biraz önce baktımda geçen ayda aynı gün aynı derece çıkmış bakalım testte ne çıkıcak.
adetin 14.günü --
adetin 15.günü --
adetin 16.günü --
adetin 17.günü --
adetin 18.günü --
adetin 19.günü --
adetin 20.günü --
adetin 21.günü --
adetin 22.günü --
adetin 23.günü --
adetin 24.günü --
adetin 25.günü --
adetin 26.günü --
adetin 27.günü --
adetin 28.günü --
adetin 29.günü --
adetin 30.günü --

kızlar çok şaşırdım ya uyku sersemi yanlışmı ölçtüm acaba allah allah bugün neden 36,0 olduki yumurtlamadan 2 gün sonra yerleşme olamaz heralde daha anca tüptedir zaten döllenme olmuş olsa bile demi sizce nedir durum neden böle olmuş olabilir

ayrıca gebişleri tebrik ediyorum hamilelikleri saglıkla sıhatle devam etsin kucagına alıcakları günleri göstersin rabbim inş.

Son düzenleme:
18.02. ---1.gün regl
2.gün leke
3.gün grip

13.gün--- **
03.03.---14.gün--36.2 **
04.03.---15.gün--36.3**
05.03.---16.gün--36.2**
06.03.---17.gün--36.6
07.03.---18.gün--36.4**
08.03.---19.gün--36.4**
09.03.---20.gün-- ölçemedim uyumuşum
10.03.---21.gün--36.6** (4saatlik uykuyla ölçüm)
11.03.---22.gün--36.7
12.03.---23.gün------ ölçemedim
13.03.---24.gün--36.8**
14.03.---25.gün--36.7
15.03.---26.gün--36.8
16.03.---27.gün-- ölçemedim
17.03.---28.gün-- ölçemedim
18.03.---29.gün--36.8**
19.03.---30.gün--36.8**
20.03.---31.gün--36.9
21.03.---32.gün--36.8

herkese günaydınnn :80::80:

:52::52::52:swetbaby cnm tebrik edrim çok sevindim maşallah allah tamamına erdirsin sağlığıyla kucağına almanı nasip etsin :nazar::nazar::nazar::64::64::64::66::66::66::66::46::46:

gunaydin hanimlar ya bu saat farki yusunden ne kadar erken uyansam bile sizler benden baya baya once kalkmis gelmis yorumlar yazmis oluyorsunuz. herseyi kaciriyorum. Ronyanin dedigi gibi Sweetbaby nin tablosunda pozitif isaretli ama kendi yazmamis. biz simdiden bi tebrik edelim kendi gelince tekrar ederiz . kizlar bende birazdan okula gidecegim. ogleden sonra da ozel hastaneye gidecem bakalim yapacaklarmi. inanin yurtdisinda prosedurler nasil hic bilmiyorum . simdi Normla hastaneye gitsen (ki daha once gittif=gimde sonuclar 2 hafata ancak bana soylendi.) cok zaman alacak. bakalim sansimi denicem.

32a4fd Ovulation charts on FertilityFriend.com

bugun marketten farkli bi test aldim diger internetten aldigim cubuklar bitmisti. dun fotosunu koyacagim demistim firsatim olmadi kizlar dunkuleri koyayim bugunkunu gelince eklerim bu gunku baya bi belirgin cikti cok sukur.

Eklentiler

• $photo 2.webp
    $photo 2.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 33
yubacım sılık cıktıysa vardır benım ılk hamılelgımde de adete 1 hafta vardı testte sılık cıktı gunum 1 gun gectı tekrar yaptım koyu cıktı ben pazartesıyı beklycem cnm daha once cok husrana ugradım bır suru test yapardım akıllandım gunum gecıyor su an ama beklıycem yınede hayırlı haberlerle gel ıns

cok sagol canim kan testi pazartesiye kaldi yurtdisinda olmaktatn su an gicik kaptim. ama boylesi daha iyi baklaim testler yarin koyulasacakmi. Insallah yaniltmaz bizi bu testler. sabahtan beri hayallere kapildik gidiyoruz...
kızlar sizi çoook tbrk ediyorum...
çok sevindim inanın....
rabbim tüm isteyenlere en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın inşallah...

yuba seni daha öncede tebrik ettim tekrar tebriklerrr diliyorumm sağlıcakla kucapğına alırsın bebeğini :49:

sweetbaby tebriklerrrrrrr :46: :46: :46: :49: sağlıcakla kucağına almak nasip eylesinnn

aramızda bu özlemi bitenleri görmek ne güzelll...git gide azalıcaz inşallahhh darısı bizlerin başınaaa :69:

Son düzenleme:
Back
X