Günaydın kızlar. Yeni hamilelerimiz nasıllar? İnşallah sağlıkla geçirirsiniz bu süreci ve sağlıkla kucaklarınıza alırsınız inşallah. Bu ay çok bereketli maşallah.Bereketinden biz de payımıza düşeni hayırlısıyla alırız inşallah.
32277d Ovulation charts on FertilityFriend.com
Benim ateşim aslında 36.8e yükseldi bugün tekrar ama erken uyandım ve ilk ölçtüğümde çıkan 36.7yi işaretledim. Normalde 5.40ta ölçüyorum, bugün 4.30da uyandım. 36.8i işaretlemek istedim ama FFyi kandırmıyım dedim.
Günaydın kızlar. Yeni hamilelerimiz nasıllar? İnşallah sağlıkla geçirirsiniz bu süreci ve sağlıkla kucaklarınıza alırsınız inşallah. Bu ay çok bereketli maşallah.Bereketinden biz de payımıza düşeni hayırlısıyla alırız inşallah.
32277d Ovulation charts on FertilityFriend.com
Benim ateşim aslında 36.8e yükseldi bugün tekrar ama erken uyandım ve ilk ölçtüğümde çıkan 36.7yi işaretledim. Normalde 5.40ta ölçüyorum, bugün 4.30da uyandım. 36.8i işaretlemek istedim ama FFyi kandırmıyım dedim.
33c6dc Ovulation charts on FertilityFriend.com
ey ateşşşş
36.8 lere
36.9 lara
37.0 lara yükselde bi daha hiç düşme inşallahhhhhh
masallah senınde atesın guzel gıdıyor
ılac mı kullanıyorsun altta ısaretledıgın "m " ler ne anlama gelıyor
hem yumurtanın olsutugunu testte de ogrenmıstın hadı hayırlısı bakalım
36.7 de iyi
36.8 de iyi kuzucum maşallah hiç bozulmasın inşallah
sevdecim ateşin yükselmiş
inşallah senin kasık ağrıların bebek habercisidir
kkızlarrr swettbaby size güzel haberi henüz vermemiş sanırım ama
tablosuna testte pozitif gördüğünü işaretlenmiş
evet sımdı gordum bendekkızlarrr swettbaby size güzel haberi henüz vermemiş sanırım ama
tablosuna testte pozitif gördüğünü işaretlenmiş
anladım canım hayırlısı bakalım bu ay dusmez ınsallah guzelce devam ederMetformin onlar canım. Pko teshisi konuldugunda doktor verdi. İcip icmemekte kararsız kaldım ama bir türlü de bırakmaya korktum, doktorum çok tembih etti. Emin olmadan kullanıyorum işte... 23.gün progesteron testim 15.71di. İnşallah sonu güzel olur canım ya. Ateş yoksa ki her ay güzel gidiyor da... Sonunda düşüyor. :)
Amin canım. Hayırlısı hakkımızda... Bekliyoruz bakalım. :)
evet sımdı gordum bende
ee o zaman halayını cekelım
hayırlısı olsun ınsallah
kan testı yaptırmaya gıtmıstır belkı de
anladım canım hayırlısı bakalım bu ay dusmez ınsallah guzelce devam eder
Bugün biraz hafifledi çok şükür. Eğer implantasyon düşüşüyse dünkü ateşim, ağrı da onun ağrısı olabilir. Ama ümitlenmek istemiyorum. Eşimin morfolojisi kötü, kimyasal olma ihtimali bana yüksek gibi geliyor... Hayırlısı bakalım. :)
yubacım sılık cıktıysa vardır benım ılk hamılelgımde de adete 1 hafta vardı testte sılık cıktı gunum 1 gun gectı tekrar yaptım koyu cıktı ben pazartesıyı beklycem cnm daha once cok husrana ugradım bır suru test yapardım akıllandım gunum gecıyor su an ama beklıycem yınede hayırlı haberlerle gel ıns
kızlar sizi çoook tbrk ediyorum...cok sagol canim kan testi pazartesiye kaldi yurtdisinda olmaktatn su an gicik kaptim. ama boylesi daha iyi baklaim testler yarin koyulasacakmi. Insallah yaniltmaz bizi bu testler. sabahtan beri hayallere kapildik gidiyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?