kızlar iyi günlerrrrrr
ben son 14 günümü yazıyom :26:
27.gün 36.2
28.gün 36.2
29.gün 36.2
30.gün 36.2
31.gün 36.1
32.gün 36.1
33.gün 36.0
34.gün 36.0
35.gün 36.0
36.gün 36.0
37.gün 36.2
38.gün 35.9
39.gün 36.3
40.gün 36.3
yorumlarsanız çok sevinirim
cnm senin bu ateş hepten kendinden geçmiş...kurşun mu döktürsek sana
baksana artık kimse yorumlamaya bile gerek duymuyo
hepınıze tesekkur ederım kızlar ya ınanmıyorum o kadar tuhafım kı napcagmı bılmıyorum herkese nasıp etsın rabbım az sonra cok guzel acıklayıcı hamıle kalmak ısteyen arkadaslara yardımcı bısıler yazcam gelıyorum bekleyın benı
yuba seni daha öncede tebrik ettim tekrar tebriklerrr diliyorumm sağlıcakla kucapğına alırsın bebeğini
sweetbaby tebriklerrrrrrrsağlıcakla kucağına almak nasip eylesinnn
aramızda bu özlemi bitenleri görmek ne güzelll...git gide azalıcaz inşallahhh darısı bizlerin başınaaa
bekleyişciim naber nasılsın ev taşıyordunuz taşındınız mı internet bağlattınız mı ?
ateşin çok güzel maşallah eğer yumurtlaman 16. gün olduysa günün geçmiş ama eğer 19 gün olduysa son 2 günün inşallah ateşin böyle devam eder senin de gebelik haberini alırız
sweetbaby hayırlı olsun tekrar. Allah tamamına erdirsin, kucağına alırsın inşallah. :)
bekleyiscim maşallah tablon çok güzel. Herkeste belirti olacak diye bir kaide yok. Bazen belirtiler çok sonra başlıyor. İnşallah bu tablonun sonu hamileliktir ve sağlıkla kucağına alırsın tatlım. :)
kizlar bugun okula gitmedim esimle ozel hasteneleri sorduk ama malesef kan testi yaptiramiyacagim ozlede cunku 300 sterin ile 400 sterlin arasi fiyat soylediler sok oldum. turk parasi ile neredeyse 1000 lira. bende normal hastaneye gitmeye karar verdim sonucu beklicem artik 2 hafta ne yapayim. o zmana bebis varsa ve buyurse benim burdaki kendi doktotruma gidecem.
inşallahh canişkom inşallahh
progesteron alıyorsun demi
kızlar ya progestan ateşi yükseltiyor demiştiniz ya
ben 3 gündür alıyorum sabah akşam ama tam tersi ateşim düştü yükselmiyorrr
bu yükselmiş haliyse ooo şimdiden yandık
33c6dc Ovulation charts on FertilityFriend.com
geçen ay daha yüksekti ateşim ama gelmedi bebekkızım bı acele etme du bakalım yukselır daha ınsallah
hem dusuk olupota kırmızı cızgının altına ınmemmıskı zaten
kızlar ya progestan ateşi yükseltiyor demiştiniz ya
ben 3 gündür alıyorum sabah akşam ama tam tersi ateşim düştü yükselmiyorrr
bu yükselmiş haliyse ooo şimdiden yandık
33c6dc Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım Allah koalylık versın ydısında olanlar bundan sıkayetcı genelde
neyse sen dedıgın gıbı normal hastene gıt beklersın artık
ama sen hamılesın buna gore davran dıkkat et kendıne
sagol canim ya valla gercekten hic kolay degil. kendimiz icin olsa bu kadar takmiyoruz ama isin icine bebek girince bunlari yasamak kotu oldu. canim ben simdiden dikkat etmeye basladim. Ilk is kolayi birakiyorum yani 2 gundur icmiyorum. tek aklima takilan ben sonucu ogrenenen kadar hic folik asit falan alamicakmiyim. yani kendi kendime icmeye baslasammi eczaneden falan alip bunu dusunuyorum su siralar.
bu arada kizlar hastaneye gittim yarina randevu verdiler. orda idrar testi yapip buyuk hastaneye kana gonderecekler sonuc pozitif cikarsa onlarin testinde de. sonrasi malum bekleme sureci baslicak ama ben yinede kan verdigim yerdekilere azcik yalvaracagim mumkunmu diye erken ogrenmek.
sagol canim ya valla gercekten hic kolay degil. kendimiz icin olsa bu kadar takmiyoruz ama isin icine bebek girince bunlari yasamak kotu oldu. canim ben simdiden dikkat etmeye basladim. Ilk is kolayi birakiyorum yani 2 gundur icmiyorum. tek aklima takilan ben sonucu ogrenenen kadar hic folik asit falan alamicakmiyim. yani kendi kendime icmeye baslasammi eczaneden falan alip bunu dusunuyorum su siralar.
bu arada kizlar hastaneye gittim yarina randevu verdiler. orda idrar testi yapip buyuk hastaneye kana gonderecekler sonuc pozitif cikarsa onlarin testinde de. sonrasi malum bekleme sureci baslicak ama ben yinede kan verdigim yerdekilere azcik yalvaracagim mumkunmu diye erken ogrenmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?