Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cnm senin bu ateş hepten kendinden geçmiş...kurşun mu döktürsek sana

kizlar bugun okula gitmedim esimle ozel hasteneleri sorduk ama malesef kan testi yaptiramiyacagim ozlede cunku 300 sterin ile 400 sterlin arasi fiyat soylediler sok oldum. turk parasi ile neredeyse 1000 lira. bende normal hastaneye gitmeye karar verdim sonucu beklicem artik 2 hafta ne yapayim. o zmana bebis varsa ve buyurse benim burdaki kendi doktotruma gidecem.

canım çok sevindim rabbim sanada sağlıklı gebelik ve sonundada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ...
darısı isteyen herkesin başına ....

sagol canim bende tekrar tekrar teskkur ediyorum sana. darisi topikteki herkesin basina insallah.

ewet son 2 günü bekliyorum günüm geçti ama ne olur ne olmaz biraz daha geçsin diye bekliyorum umut bağlamak istemedim hemen ev taşıyoruz cnm daha taşınmadık eşyaları topluyoruz yavaş yavaş pazar günü taşınacağız inşallah sevindirici haberimi verirde giderim sizdende güzel haberler alırım inşallah o gne kadar

inşallah cnm benim inşllah belirtim yok adet belirtimde yok sadece yumurtlama günümden beri göğüs uçlarım acıyo ve kaşınıyo bi kezde yatakta kasık batması oldu geçti bi dahada olmadı sadece göğüs ucu acısı var ne kasık ağrısı ne idrara çıkma hiç birşey yok ama allahtan umut kesilmez inşallah hepimiz hamile kalırız bu aralar

canım Allah koalylık versın ydısında olanlar bundan sıkayetcı genelde
neyse sen dedıgın gıbı normal hastene gıt beklersın artık
ama sen hamılesın buna gore davran dıkkat et kendıne

kızım bı acele etme du bakalım yukselır daha ınsallah
hem dusuk olupota kırmızı cızgının altına ınmemmıskı zaten
geçen ay daha yüksekti ateşim ama gelmedi bebek
bu ay hiç yüksek diil ki
ufffffff ama yoruldum artık yaaaaaa
her ay her ay

hayır cnm ya o ilaçla ateşin en alakası var burda herkes prof maşallah sen takılma boşver bence
ateşi düşük olupta gebe kalanlarda oldu bence canım stres yapma rahat ol çalış allah büyük

canım Allah koalylık versın ydısında olanlar bundan sıkayetcı genelde
neyse sen dedıgın gıbı normal hastene gıt beklersın artık
ama sen hamılesın buna gore davran dıkkat et kendıne

sagol canim ya valla gercekten hic kolay degil. kendimiz icin olsa bu kadar takmiyoruz ama isin icine bebek girince bunlari yasamak kotu oldu. canim ben simdiden dikkat etmeye basladim. Ilk is kolayi birakiyorum yani 2 gundur icmiyorum. tek aklima takilan ben sonucu ogrenenen kadar hic folik asit falan alamicakmiyim. yani kendi kendime icmeye baslasammi eczaneden falan alip bunu dusunuyorum su siralar.

bu arada kizlar hastaneye gittim yarina randevu verdiler. orda idrar testi yapip buyuk hastaneye kana gonderecekler sonuc pozitif cikarsa onlarin testinde de. sonrasi malum bekleme sureci baslicak ama ben yinede kan verdigim yerdekilere azcik yalvaracagim mumkunmu diye erken ogrenmek.

ne kadar geç veriyolar sonucu neden böyle anlamadım.özel de çok pahalı.hayret ben böle geç oldunu bilmezdim aksine erken veriyolardır die tahmin ediyodum yurt dışın da

canım normlade ıcmıyormuydun pekı fpolıkasıt ıcın bısey
yanı tr de hemen eczaneden alabılıyorsun
ıstersen ordada sorun olmuyorsa al ıcmeye basla bence
folbıol kullanıyorum ben
ama vıtamın tarzı alman daha kolay olursa folık plus ıcenlerde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…