Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ne kadar geç veriyolar sonucu neden böyle anlamadım.özel de çok pahalı.hayret ben böle geç oldunu bilmezdim aksine erken veriyolardır die tahmin ediyodum yurt dışın da

ozelde pahali olanlar 24 saat icinde veriyorlarmis esim sordu oyle dediler cok pahali olmasa hemen gidecektim ama yani o parayla cocuga yatk odasi takimi alinir inan. normal hastanede de aslinda 2 haftadan oncecikiyor ama posta ile mahalle doktoruna gonderiiyorlar sonucu sonra tekrar mahalle doktorundan randevu aliyorsun ancak gidince ogreniyorsun sonucu.

geçen ay daha yüksekti ateşim ama gelmedi bebek
bu ay hiç yüksek diil ki
ufffffff ama yoruldum artık yaaaaaa
her ay her ay

bende kullanıyorum progesteron ilk adet döngünden yüksek ateşin çok fazla değişik neden bekliyosunki benimde çok yüksek değil 9.günümdeyim 36.3 lerde ki senin daha yüksek herkesin ateş değeri yüksek olacak diye bişey yok biraz daha bekle bence ozaman belli olur

gerçekten okadar pahalımıııı şoklardayımm amann memleketimin gözünü seveyimm
20-25 tl ye yaptırıyon burada

folik asit kullanmıyorsan doktor sonucunu beklemeden imkanın varsa al eczaneden iç vakit kaybetme en kiritik zamanları şuan bebeğin sinir sistemi gelişiminin:26: oralarda ne zormuş bu işler ya Allah kolaylık versin sana

kızım bı kan testı boleyse Allah korusun sız bı hasta olunca kac para verıyonuz bu hastanelere...,
hakkaten zormus Allah kolaylık versın saglık sıhat versın dusurmesın sızı o kapılara

bu ateşe göre yumurtlama olmamış gibi sanki:26: ovulasyon testi yanıltabilir. benim yumurtamı geç olgunlaştırdığım önceki ay bir pozitif gösterdi bir negatif. ben de o yüzden geçen ay yapmadım ovulasyon testi sadece ateşime baktım. bu ay yaparım belki 3-4 gün sonra başlarım yapmaya:26: yani ateşine göre yumurtan çatlamamış gibi görünüyor bakalım yarın ne çıkacak ateşin:44:

ay maşallah ateşine 16. gün yumurtançatlamış nasıl da güzel yükselmiş ateşin resmen yumurta çatladı diye bağırıyor

taf ya bısye sorucam chart gallery de baktım da dpo 7 de falan hamılelıgı pozıtıf ısaretleyenler var
kan testı yaptırsada ınsan
yumurtlamadan 10 gun sonra anlasılmıyomuydu
ben mı yanlıs bılıyorum

benım ates yukseldı ama suan nezle oldun dun
ıhlamur ıcıyorum burnum akıo sanırım ondan yukseldı
ıllness ısaretledım bende zaten bugun ıcın

33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ay maşallah ateşine 16. gün yumurtançatlamış nasıl da güzel yükselmiş ateşin resmen yumurta çatladı diye bağırıyor

evet yaa ne güzel yükselmiş

kızlar ff den yumurta çizelgesini nasıl yaptınız yaa ben eklemeye çalışıyom uygun formatta değil diyor kk.

demek resmen çatladım die bağırıyolar haşimdi ben bugün çalışsam bi anlamı var mı yok mu.eğer yoksa çalışmıcam.naz yapıp duruyo da eşim hiç boşuna uğraşmayım diyorum ikna etmek için

kızlar cok saolun ben 2009 da evlendım kasımda hamıle kaldım dusurdum sımdı 1.5 yıl oldu nerdeyse yenıden hamıleyım allah herkese nasıp etsın

sanırım bı anlamı yok gercekten 16. catladıysa bugun zaten artık ısı bıtmıstır yumrutanın
kızlar cok saolun ben 2009 da evlendım kasımda hamıle kaldım dusurdum sımdı 1.5 yıl oldu nerdeyse yenıden hamıleyım allah herkese nasıp etsın
masallah canım uzulmussun ama 1.5 yıl beklemenın mukafatı geldı ıste ne guzel

çalışmanı tam yumurtlama günü yapmışsın çok güzel yani hemen ertesi gün de yapsaydın iyiydi ama bugün yapsan da olur yapmasan da sen bilirsin

allah allah çok ilginç nasıl çatlamamış hey allahım ama pozitifide yanlış göstermez heralde baya koyuydu yani eylül ayında aynı koyu çıkınca ilişki olmuştu ve hamile kalmıştım ne yani ben şimdi ne ateşe nede teste güvenecem yani hee zaten bende şans olsa anamdan erkek doğardım.

kızlar bi yorum yazmamışsınız :93::93:

kızlarr 17 martta pembe sulu akıntı geldı benden çok kötü oldum bebeğimi kaybedeceğimi sandım ölmek istedimm neredeyse taksıye atladım hemen hastaneye gıttım eşimde geldi allah aşükür bır problem yoktu ve ilk kez bebeğimızın kalp atışlarını duyduk şükür kalbı atıyordu kendı dr operasyonda oldugu için başka bır dr baktı progestan fitil verdı gunde 3 kez ve aspirin kullanma su arakullanma dedi
şükür o gunden berı kanama yok 10 gün izinlıyım evde yatırıyorm süreklı esımde kıl dönmesınden amelıyat oldu bırlıkte yatıyoruz 3-4 gundur annemdeydım bugun eve gectık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…