ne kadar geç veriyolar sonucu neden böyle anlamadım.özel de çok pahalı.hayret ben böle geç oldunu bilmezdim aksine erken veriyolardır die tahmin ediyodum yurt dışın da
geçen ay daha yüksekti ateşim ama gelmedi bebek
bu ay hiç yüksek diil ki
ufffffff ama yoruldum artık yaaaaaa
her ay her ay
ozelde pahali olanlar 24 saat icinde veriyorlarmis esim sordu oyle dediler cok pahali olmasa hemen gidecektim ama yani o parayla cocuga yatk odasi takimi alinir inan. normal hastanede de aslinda 2 haftadan oncecikiyor ama posta ile mahalle doktoruna gonderiiyorlar sonucu sonra tekrar mahalle doktorundan randevu aliyorsun ancak gidince ogreniyorsun sonucu.
sagol canim ya valla gercekten hic kolay degil. kendimiz icin olsa bu kadar takmiyoruz ama isin icine bebek girince bunlari yasamak kotu oldu. canim ben simdiden dikkat etmeye basladim. Ilk is kolayi birakiyorum yani 2 gundur icmiyorum. tek aklima takilan ben sonucu ogrenenen kadar hic folik asit falan alamicakmiyim. yani kendi kendime icmeye baslasammi eczaneden falan alip bunu dusunuyorum su siralar.
bu arada kizlar hastaneye gittim yarina randevu verdiler. orda idrar testi yapip buyuk hastaneye kana gonderecekler sonuc pozitif cikarsa onlarin testinde de. sonrasi malum bekleme sureci baslicak ama ben yinede kan verdigim yerdekilere azcik yalvaracagim mumkunmu diye erken ogrenmek.
ozelde pahali olanlar 24 saat icinde veriyorlarmis esim sordu oyle dediler cok pahali olmasa hemen gidecektim ama yani o parayla cocuga yatk odasi takimi alinir inan. normal hastanede de aslinda 2 haftadan oncecikiyor ama posta ile mahalle doktoruna gonderiiyorlar sonucu sonra tekrar mahalle doktorundan randevu aliyorsun ancak gidince ogreniyorsun sonucu.
atetin 1. günü --36,4 saat- 7:30
adetin 2. günü --36,4 saat- 7:30
adetin 3. günü --36,3 saar- 7:30
adetin 4. günü --36,2 saat- 7:30
adetin 5. günü --36,3 saat- 5:40
adetin 6. günü --36,2 saat- 5:40
adetin 7. günü --36,1 saat- 5:40
adetin 8. günü --36,2 saat- 5:45 teste bugün başladım ama negatif
adetin 9. günü --36,2 saat- 5:45 test negatif
adetin 10.günü --36,1 saat- 5:45 pozitif yumurtlama testi+akşam saatinde uzayan akıntı
adetin 11.günü --36,1 saat- 5:45 pozitif yumurtlama testi+:))
adetin 12.günü --36,3 saat- 5:45 negatife döndü test
adetin 13.günü --36,0 saat- 7:30 çok ilginç ya biraz önce baktımda geçen ayda aynı gün aynı derece çıkmış bakalım testte ne çıkıcak.
kızlar çok şaşırdım ya uyku sersemi yanlışmı ölçtüm acaba allah allah bugün neden 36,0 olduki yumurtlamadan 2 gün sonra yerleşme olamaz heralde daha anca tüptedir zaten döllenme olmuş olsa bile demi sizce nedir durum neden böle olmuş olabilir
ayrıca gebişleri tebrik ediyorum hamilelikleri saglıkla sıhatle devam etsin kucagına alıcakları günleri göstersin rabbim inş.
ay maşallah ateşine 16. gün yumurtançatlamış nasıl da güzel yükselmiş ateşin resmen yumurta çatladı diye bağırıyor
ay maşallah ateşine 16. gün yumurtançatlamış nasıl da güzel yükselmiş ateşin resmen yumurta çatladı diye bağırıyor
sanırım bı anlamı yok gercekten 16. catladıysa bugun zaten artık ısı bıtmıstır yumrutanın
demek resmen çatladım die bağırıyolar haşimdi ben bugün çalışsam bi anlamı var mı yok mu.eğer yoksa çalışmıcam.naz yapıp duruyo da eşim hiç boşuna uğraşmayım diyorum ikna etmek için
masallah canım uzulmussun ama 1.5 yıl beklemenın mukafatı geldı ıste ne guzelkızlar cok saolun ben 2009 da evlendım kasımda hamıle kaldım dusurdum sımdı 1.5 yıl oldu nerdeyse yenıden hamıleyım allah herkese nasıp etsın
demek resmen çatladım die bağırıyolar haşimdi ben bugün çalışsam bi anlamı var mı yok mu.eğer yoksa çalışmıcam.naz yapıp duruyo da eşim hiç boşuna uğraşmayım diyorum ikna etmek için
kızlar cok saolun ben 2009 da evlendım kasımda hamıle kaldım dusurdum sımdı 1.5 yıl oldu nerdeyse yenıden hamıleyım allah herkese nasıp etsın
çalışmanı tam yumurtlama günü yapmışsın çok güzel yanihemen ertesi gün de yapsaydın iyiydi ama bugün yapsan da olur yapmasan da sen bilirsin
bu ateşe göre yumurtlama olmamış gibi sanki:26: ovulasyon testi yanıltabilir. benim yumurtamı geç olgunlaştırdığım önceki ay bir pozitif gösterdi bir negatif. ben de o yüzden geçen ay yapmadım ovulasyon testi sadece ateşime baktım. bu ay yaparım belki 3-4 gün sonra başlarım yapmaya:26: yani ateşine göre yumurtan çatlamamış gibi görünüyor bakalım yarın ne çıkacak ateşin:44:
kızlar iyi günlerrrrrr
ben son 14 günümü yazıyom :26:
27.gün 36.2
28.gün 36.2
29.gün 36.2
30.gün 36.2
31.gün 36.1
32.gün 36.1
33.gün 36.0
34.gün 36.0
35.gün 36.0
36.gün 36.0
37.gün 36.2
38.gün 35.9
39.gün 36.3
40.gün 36.3
yorumlarsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?