allah allah çok ilginç nasıl çatlamamış hey allahım ama pozitifide yanlış göstermez heralde baya koyuydu yani eylül ayında aynı koyu çıkınca ilişki olmuştu ve hamile kalmıştım ne yani ben şimdi ne ateşe nede teste güvenecem yani hee zaten bende şans olsa anamdan erkek doğardım.
kızlarr 17 martta pembe sulu akıntı geldı benden çok kötü oldum bebeğimi kaybedeceğimi sandım ölmek istedimm neredeyse taksıye atladım hemen hastaneye gıttım eşimde geldi allah aşükür bır problem yoktu ve ilk kez bebeğimızın kalp atışlarını duyduk şükür kalbı atıyordu kendı dr operasyonda oldugu için başka bır dr baktı progestan fitil verdı gunde 3 kez ve aspirin kullanma su arakullanma dedi
şükür o gunden berı kanama yok 10 gün izinlıyım evde yatırıyorm süreklı esımde kıl dönmesınden amelıyat oldu bırlıkte yatıyoruz 3-4 gundur annemdeydım bugun eve gectık
ateşe güven teste güvenmeben doktor kontrolüyle yumurtamı takip ederken ovulasyon testi de yaptım aynı zamanda ateşimi ölçtüm. ovulasyon testi ikinci çizgiyi hep aynı koyulukta gösterdi sonra bayağı silik gösterdi sonraki gün de tekrar ötekiler gibi aynı koyulukta gösterdi. ama ateşime göre yumurtam çatlamamıştı ve doktor kontrolündede yumurtam henüz çatlamamıştı. yani ovulasyon testi bana net sonucu vermedi. ateşim beni hiç yanıltmadı ben de ovulasyon testi kullanırken ama aynı zamanda da ateş ölçerken hamile kalmıştım.
kızlarr 17 martta pembe sulu akıntı geldı benden çok kötü oldum bebeğimi kaybedeceğimi sandım ölmek istedimm neredeyse taksıye atladım hemen hastaneye gıttım eşimde geldi allah aşükür bır problem yoktu ve ilk kez bebeğimızın kalp atışlarını duyduk şükür kalbı atıyordu kendı dr operasyonda oldugu için başka bır dr baktı progestan fitil verdı gunde 3 kez ve aspirin kullanma su arakullanma dedi
şükür o gunden berı kanama yok 10 gün izinlıyım evde yatırıyorm süreklı esımde kıl dönmesınden amelıyat oldu bırlıkte yatıyoruz 3-4 gundur annemdeydım bugun eve gectık
ateşe güven teste güvenmeben doktor kontrolüyle yumurtamı takip ederken ovulasyon testi de yaptım aynı zamanda ateşimi ölçtüm. ovulasyon testi ikinci çizgiyi hep aynı koyulukta gösterdi sonra bayağı silik gösterdi sonraki gün de tekrar ötekiler gibi aynı koyulukta gösterdi. ama ateşime göre yumurtam çatlamamıştı ve doktor kontrolündede yumurtam henüz çatlamamıştı. yani ovulasyon testi bana net sonucu vermedi. ateşim beni hiç yanıltmadı ben de ovulasyon testi kullanırken ama aynı zamanda da ateş ölçerken hamile kalmıştım.
tafcım ateşe güvenme konusunda sana katılıyorum
benimde aylarca ateşim yumurtlama olmamış desede testte çift çizgi görüyordum
şimdi en güvendiğim yöntem ateş ölçme yöntemi
merhaba ronya;
ateş gerçekten güvenilir bir yöntem. ama yorumlamayı bilmekte önemli ben ölçüyorum ama yorumlamaktan anlamıyorum benim geçen ay yumurtlayıp yumurtlamadığım hakkında yorum yapabilirmisin.:26:
33d8e9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
arkadaşlar ateşinizi ölcmek için kaliteli bir ateş ölçermi almak gerekıyor oncelıkle yanı kulaktan ölçen varya hani omu olması gerekıyor dogru gostermesı ıcın? birde derece yukselırse yanı atesımız yukseldıgınde yumurtlamısmı oluyoruz bılgılendırırsenız sevınırım bende bu ay baslamayı dusunuyorumda..
Eki Görüntüle 165193 bakın bunlar testlerim
offf bide para verdim gg den aldım yaa valla moralim bozuldu.inanmıyayımmı ben şimdi bu testlere yaa off valla ağlıcam şimdi yaa gerçekten ben yumurtlamıyorum heralde dra gidicem en kısa zamanda
Eki Görüntüle 165193 bakın bunlar testlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?