Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ateşe güven teste güvenme ben doktor kontrolüyle yumurtamı takip ederken ovulasyon testi de yaptım aynı zamanda ateşimi ölçtüm. ovulasyon testi ikinci çizgiyi hep aynı koyulukta gösterdi sonra bayağı silik gösterdi sonraki gün de tekrar ötekiler gibi aynı koyulukta gösterdi. ama ateşime göre yumurtam çatlamamıştı ve doktor kontrolündede yumurtam henüz çatlamamıştı. yani ovulasyon testi bana net sonucu vermedi. ateşim beni hiç yanıltmadıben de ovulasyon testi kullanırken ama aynı zamanda da ateş ölçerken hamile kalmıştım.

ah canım o anını hayal edebiliyorum çok kötü bir durum ama şükür bak birşeyi yokmuş yavrunun Allah size bağışlasınminik yavrunuzu sağlığıyla inşallah

hay allah yaa bende sevindim yumurtam çatladı hemde tam ilişkinin oldugu günde die offf valla bak moralim bozuldu şimdi ben hamile kalamıcam heralde yaaama benim ateşim hep böle çıkıyo bak bulabilirsem çok önceki ateş tablomu yollıyayım.

canım çok geçmiş olsun yat dinlen bol bol herşey yolundaymış bak sıkma kendini allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah

canım tebrik ederim çok sevindim bu arada ilişki pozisyonunda sana katılıyorum kesinlikle herkes denesin

canım büyük geçmiş olsun merak etme sağsalim alırsın yavrunu kucağına

bekleyiş bence bekleme yarın sabah test yap günün geçmiş görünüyor,ateş de güzel,hadi hayırlısı :)

ben daha önce çok kez yazdım progestan aldığınızda ateşi yükseltmez,ateşle doğrudan ilişkisi yok yani, o yüzden kvrck sen ona değil ateşinin seyrine bak

yeni hamileleri de tebrik ederim,mart kedileri belli oldu yani :)

olmicak duaya amin demek gibi bişi bu yaa yumurtladım die şükrederken olmadı demekki aslında normal zamandada yüksek ateşim yoktur zaten bence ben boşa bunlarla uğraşıyorum.nerdeyse koyuya yakın bi çizgi silik falan degil yani net foto çekebilsem koyucam testi ama olmuyo nasip yaa bu ayda uudum kesildi şimdiden.

tafcım ateşe güvenme konusunda sana katılıyorum
benimde aylarca ateşim yumurtlama olmamış desede testte çift çizgi görüyordum
şimdi en güvendiğim yöntem ateş ölçme yöntemi

mini etek canım Rabbim evladını sana bağışlasın sıkı sıkı tutunsun bırakmasın annesini

tafcım ateşe güvenme konusunda sana katılıyorum
benimde aylarca ateşim yumurtlama olmamış desede testte çift çizgi görüyordum
şimdi en güvendiğim yöntem ateş ölçme yöntemi

merhaba ronya;
ateş gerçekten güvenilir bir yöntem. ama yorumlamayı bilmekte önemli ben ölçüyorum ama yorumlamaktan anlamıyorum benim geçen ay yumurtlayıp yumurtlamadığım hakkında yorum yapabilirmisin.:26:

http://www.fertilityfriend.com/home/33d8e9

Son düzenleme:
arkadaşlar ateşinizi ölcmek için kaliteli bir ateş ölçermi almak gerekıyor oncelıkle yanı kulaktan ölçen varya hani omu olması gerekıyor dogru gostermesı ıcın? birde derece yukselırse yanı atesımız yukseldıgınde yumurtlamısmı oluyoruz bılgılendırırsenız sevınırım bende bu ay baslamayı dusunuyorumda..

canım dijital bir ateş ölçer alman yeterli ben 5 liraya eczaneden aldığım bir ateşölçer kullanıyorum
her sabah yataktan kalkmadan 6-8 arası bir saatte öçlüyorsun
sürekli aynı saatte ölçmeye dikkat et yoksa yanıltır
en az kesintisiz 3 saat uyumuş olman gerekli
tablonu düzenle buraya koy hepimiz yorum yaparız

offf bide para verdim gg den aldım yaa valla moralim bozuldu.inanmıyayımmı ben şimdi bu testlere yaa off valla ağlıcam şimdi yaa gerçekten ben yumurtlamıyorum heralde dra gidicem en kısa zamanda

offf bide para verdim gg den aldım yaa valla moralim bozuldu.inanmıyayımmı ben şimdi bu testlere yaa off valla ağlıcam şimdi yaa gerçekten ben yumurtlamıyorum heralde dra gidicem en kısa zamanda

canım aman ihmal etme git
geçen sene bana herkes doktora git diyordu ben biraz daha bekleyeyiö diye erteledim hep
ve gittiğimde yumurtlamadığımı pko olduğumu öğrendim tabi tek sorun bende değil eşimdede sorun çıktı
canım hiç boşa para verme bu testlere ateşini ölç yeter
bu arada ateşini tekrar eklesene bakayım bugünkini göremedim

gulceza senin testlerini ayni benim testlere benzettim ama senin bu testler bemce pozitif degil simdi yanlis birsey soylemekte istemem ama eger fotograftada net cikmamissa bana oyle gorunmus olabilir. sende pko veya baska bir rahatsizlik varmiydi. yada daha once test yaptirdinmi hormonlarin icin lh yuksek olabilir senin. bu obulasyon testlerinde lh yuksek olanlarda cizgiler hep boyle cikiyor. sana birkac ay onceki fotografimi ekliyorum bu mesaji altina. o fotoda altinda 2 ve 3 yazan pozitif sadece.yani ben eger doktora gitmedi isen daha once uyarmak amacli soyluyorum. bende boyle olunca gitmistim doktora ve pko cikmisti.

Eklentiler

• $DSCF5368.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…