gulceza senin testlerini ayni benim testlere benzettim ama senin bu testler bemce pozitif degil simdi yanlis birsey soylemekte istemem ama eger fotograftada net cikmamissa bana oyle gorunmus olabilir. sende pko veya baska bir rahatsizlik varmiydi. yada daha once test yaptirdinmi hormonlarin icin lh yuksek olabilir senin. bu obulasyon testlerinde lh yuksek olanlarda cizgiler hep boyle cikiyor. sana birkac ay onceki fotografimi ekliyorum bu mesaji altina. o fotoda altinda 2 ve 3 yazan pozitif sadece.yani ben eger doktora gitmedi isen daha once uyarmak amacli soyluyorum. bende boyle olunca gitmistim doktora ve pko cikmisti.
canım ben 6 yıllık evliyim daha önce defalarca dr a gittim son 2 aydır dr adet düzenlemeye yönelik bu tedaviyi verdi klomen +cyclo progynova kullanıyorum.ateşim çok yüksek olmaz benim zaten arasıra adet döneminde ölçerim en az 36,0 ile en fazla 36,4 çıkardı şimdi bu cyclo 16. günde progestan içeren ilaçlarına başlıcak o zaman çıkıyo biraz ateş progestanın etkisiyle.canım aman ihmal etme git
geçen sene bana herkes doktora git diyordu ben biraz daha bekleyeyiö diye erteledim hep
ve gittiğimde yumurtlamadığımı pko olduğumu öğrendim tabi tek sorun bende değil eşimdede sorun çıktı
canım hiç boşa para verme bu testlere ateşini ölç yeter
bu arada ateşini tekrar eklesene bakayım bugünkini göremedim
gulceza senin testlerini ayni benim testlere benzettim ama senin bu testler bemce pozitif degil simdi yanlis birsey soylemekte istemem ama eger fotograftada net cikmamissa bana oyle gorunmus olabilir. sende pko veya baska bir rahatsizlik varmiydi. yada daha once test yaptirdinmi hormonlarin icin lh yuksek olabilir senin. bu obulasyon testlerinde lh yuksek olanlarda cizgiler hep boyle cikiyor. sana birkac ay onceki fotografimi ekliyorum bu mesaji altina. o fotoda altinda 2 ve 3 yazan pozitif sadece.yani ben eger doktora gitmedi isen daha once uyarmak amacli soyluyorum. bende boyle olunca gitmistim doktora ve pko cikmisti.
atetin 1. günü --36,4 saat- 7:30
adetin 2. günü --36,4 saat- 7:30
adetin 3. günü --36,3 saar- 7:30
adetin 4. günü --36,2 saat- 7:30
adetin 5. günü --36,3 saat- 5:40
adetin 6. günü --36,2 saat- 5:40
adetin 7. günü --36,1 saat- 5:40 :))
adetin 8. günü --36,2 saat- 5:45
adetin 9. günü --36,2 saat- 5:45
adetin 10.günü --36,1 saat- 5:45 pozitif yumurtlama testi+akşam saatinde uzayan akıntı
adetin 11.günü --36,1 saat- 5:45 pozitif yumurtlama testi+ :))
adetin 12.günü --36,3 saat- 5:45
adetin 13.günü --36,0 saat- 7:30 çok ilginç
bu tablom.bunlarda diger resimler Eki Görüntüle 165217 Eki Görüntüle 165218
atetin 1. günü --36,4 saat- 7:30
adetin 2. günü --36,4 saat- 7:30
adetin 3. günü --36,3 saar- 7:30
adetin 4. günü --36,2 saat- 7:30
adetin 5. günü --36,3 saat- 5:40
adetin 6. günü --36,2 saat- 5:40
adetin 7. günü --36,1 saat- 5:40 :))
adetin 8. günü --36,2 saat- 5:45
adetin 9. günü --36,2 saat- 5:45
adetin 10.günü --36,1 saat- 5:45 pozitif yumurtlama testi+akşam saatinde uzayan akıntı
adetin 11.günü --36,1 saat- 5:45 pozitif yumurtlama testi+ :))
adetin 12.günü --36,3 saat- 5:45
adetin 13.günü --36,0 saat- 7:30 çok ilginç
bu tablom.bunlarda diger resimler Eki Görüntüle 165217 Eki Görüntüle 165218
canım muhtemelen progesteron içmeye başlayınca yükselecek ama bu yumurtlama anlamına gelmez
bende cyclo prognova içtim
adetini düzenlemeye yardımcı olur dendi ancak bir çok doktora sordum
bu ilaç sadece adetinizi düzenler dedi yani yumurtlamıyorsanız buna yardımcı olmaz dedi
bu arada ateşin yükselir dedim ama bu arada yumurtlamada olabilir
yani hiç belli olmaz
şuan bişey demek için erken
gunaydın kızlar
dun gece esımın ısrarıyla bı tane parol ıctım kendıme geldım azıcık atesımde dustu tabı dun yanıyodum resmen
bugun daha ıyıyım bakalım ates bundan sonra nası devam edıcek
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com
gunaydın serpıl atesın dusmeye baslamıs gıbı ama bellı olmaz tabı kacıncı gun yumurtluyorsun normalde
canım genlde erken yumurtluyorum 12.ci gün veya 13 yani öyle zannediyoruz bakalım bu ay kaçıncı gübde olacak ama garipp ben bu ay yine beklemiyortum25 ay neredeyse olmuş her ay fossssssssss
gunaydın kızlar
dun gece esımın ısrarıyla bı tane parol ıctım kendıme geldım azıcık atesımde dustu tabı dun yanıyodum resmen
bugun daha ıyıyım bakalım ates bundan sonra nası devam edıcek
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com
gunaydın serpıl atesın dusmeye baslamıs gıbı ama bellı olmaz tabı kacıncı gun yumurtluyorsun normalde
kızım sen takma kafana atesın dusuk degılkı sonucta ortalamanın ustunde zaten
iyi olmana sevindim kuzucum yarın ki ateşin önemli olcak anlaşılan
accık yükselse gidip bhcg yaptırcam amakızım sen takma kafana atesın dusuk degılkı sonucta ortalamanın ustunde zaten
hem dun bı arkadas yazmıs ya progestan dırek atesle baglantılı degıl ılle yukselecek dıye bısey yok takmayın kafanıza dıye
saolasın canım dedıgın gıbı bakalım yarın ne dıcek atesım bana
bekleyiş bence bekleme yarın sabah test yap günün geçmiş görünüyor,ateş de güzel,hadi hayırlısı :)
ben daha önce çok kez yazdım progestan aldığınızda ateşi yükseltmez,ateşle doğrudan ilişkisi yok yani, o yüzden kvrck sen ona değil ateşinin seyrine bak
yeni hamileleri de tebrik ederim,mart kedileri belli oldu yani :)
kvrck ın ateşi yüksel artık güzelce
ateşin ortalamanın üstünde seyrediyor sıkıntı etme gayet güzel ha tabi geçen aya göre farklı bir artış yok ama olsun artmış sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?