merhaba ronya;
ateş gerçekten güvenilir bir yöntem. ama yorumlamayı bilmekte önemli ben ölçüyorum ama yorumlamaktan anlamıyorum benim geçen ay yumurtlayıp yumurtlamadığım hakkında yorum yapabilirmisin.:26:
33d8e9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlarr herkese sağlıklı bebişler diliyorumm bende daha ne hamilelik nede adete dair bi belirti yok sadece göğüs uçlarım çok acıyo o kadar adet olacağımda hafif kasıklarımda uyuşma olurdu 1-2 gün öncesinden o da yok hadi hayırlısı:18::18:
günaydın kızlarr hayırlı sabahlarr.
3417da Ovulation charts on FertilityFriend.com
yeni hamişleri tebrik ediyorum.rabbim bebişlerini sağlıkla annelerine bağışlasın inş
kız ıyı sabırlısın sende
bence de bıran once test yaptır ak koyun kara koyun cıksın meydana
canım belki tafın dediği gibi 19.gün olduysa yarın son gün o yüzden boşa test yaptırmayayım dedim ben daha önce 36.8 dereceyle adet olduğumu biliyorum o yüzden belirtide olmayınca negatif görmekten korkuyorum o yüzden yaptırmıyorum bi tane belirti yakalasam kosa kosa gideceğim de yok belirtide ne akıntı ne kasık ağrısı tuhaf bi durum ama bugünde olmazsam adet eczaneden test alıp bi tane akşam bi tanede yarın sabah kalkınca yapacağım belki sürpriz çift çizgi çıkar
canım belki tafın dediği gibi 19.gün olduysa yarın son gün o yüzden boşa test yaptırmayayım dedim ben daha önce 36.8 dereceyle adet olduğumu biliyorum o yüzden belirtide olmayınca negatif görmekten korkuyorum o yüzden yaptırmıyorum bi tane belirti yakalasam kosa kosa gideceğim de yok belirtide ne akıntı ne kasık ağrısı tuhaf bi durum ama bugünde olmazsam adet eczaneden test alıp bi tane akşam bi tanede yarın sabah kalkınca yapacağım belki sürpriz çift çizgi çıkar
36.8 le adet olduysan haklısın o zaman beklemekte
hadı hayırlıs bakalım belkı cızt cızgılı testının fotosunu goruruz sabaha burda
18.02. ---1.gün regl
2.gün leke
3.gün grip
13.gün--- **
03.03.---14.gün--36.2 **
04.03.---15.gün--36.3**
05.03.---16.gün--36.2**
06.03.---17.gün--36.6
07.03.---18.gün--36.4**
08.03.---19.gün--36.4**
09.03.---20.gün-- ölçemedim uyumuşum
10.03.---21.gün--36.6** (4saatlik uykuyla ölçüm)
11.03.---22.gün--36.7
12.03.---23.gün------ ölçemedim
13.03.---24.gün--36.8**
14.03.---25.gün--36.7
15.03.---26.gün--36.8
16.03.---27.gün-- ölçemedim
17.03.---28.gün-- ölçemedim
18.03.---29.gün--36.8**
19.03.---30.gün--36.8**
20.03.---31.gün--36.9
21.03.---32.gün--36.8**
22.03.---33.gün--36.8
günaydın kızlarr herkese sağlıklı bebişler diliyorumm bende daha ne hamilelik nede adete dair bi belirti yok sadece göğüs uçlarım çok acıyo o kadar adet olacağımda hafif kasıklarımda uyuşma olurdu 1-2 gün öncesinden o da yok hadi hayırlısı:18::18:
bekleyişş bence sen hamilesin hala test yapmadın mıayy çok heyecanlı
selamlar..
ateş ölme yöntemini nasıl yapıyorsunuz. neye göre ölçümleri değerlendiriyorsunuz. gün gün her günümü ölçüyorsunuz? ben düzensiz adet dönemi yaşadığımdan yumutlama günümü bulamıyorum bu ateş ölçme yönteminde bunu anlayabilirmiyim.
konu çok uzun baştan sona okuyamadım. biri bana biraz bilgi verirse sevinirim. şimdiden teşekkür ederim
merhaba arkadaşım sabah 6ile 8 arası bir saat belirleyip örneğin 7.30 hergün aynı satte uyanıp yataktan çıkmadan dijital ateş ölçerimizle dil altından ateşimizi ölçüp not ediyoruz bu sayede yumurtlama günümüzü biliyoruz ateşin düşük seyraderken yumurtladığın gün yükselip adet gününe kadar yüksek seyrediyor ve ateşin düşünce adetin geliyor ben erken kalkamam dersen çalar saat kur ateşini ölç not et ve tekrar uyu gün gün hergün ve aynı saatte sabah 6-8 arası beirlediğin bi saatte ölçeceksin belirlediğin saatten şaşma ama hergün aynı saatte ölç ki ateşin doğru sonuç versin sonrada tablonu buraya yaz ve yoruma bırak sevgiler
açıklama için teşekkür ederim. hemen bir dijital ateş ölçer almalıyım sanırım. hastalığın bitimindenmi ölçmeye başlayayım, öyle özel başlama tarihi varmı? yoksa hemen bugün başlanabilirmi?
açıklama için teşekkür ederim. hemen bir dijital ateş ölçer almalıyım sanırım. hastalığın bitimindenmi ölçmeye başlayayım, öyle özel başlama tarihi varmı? yoksa hemen bugün başlanabilirmi?
herkese selamlarr
bu ay bereketli ay oldu maşallahh sırada bekleyiş var büyük ihtimalle
cnm inşallah sırada ben varımdır yarında ateşim düşmezse büyük ihtimalle bende mart kedilerinden olacağım:))) inşallah buda senin son tablon olur
herkese selamlarr
bu ay bereketli ay oldu maşallahh sırada bekleyiş var büyük ihtimalle
cnm inşallah sırada ben varımdır yarında ateşim düşmezse büyük ihtimalle bende mart kedilerinden olacağım:))) inşallah buda senin son tablon olur
inşallahh canımmm inşallahh sıraylaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?