Kızlar, halen şokta olmakla ve inanamamakla birlikte inşallah 4. ve son tablomu paylaşmak istiyorum... Bugün kan testi yaptırdım. Adetime 2 gün var. Kasık ağrılarım hamilelik yüzünden mi yoksa kistim mi büyüdü diye şüphe içinde kaldım ve emin olmak için test yaptırdım. 32 günde 1 adet oluyorum, 30.günüm. 18.gün ovulasyonum gerçekleşti. Üzerinden 12 gün geçti. Sanırım implantasyon düşüşü oldu 2.gün önce ve o gün kasıklarım çok ağrıdı. Ve bu tablonun sonunda 30.gün beta Hcg 47.Dilerim Allah'tan sağlıklı bir gebeliğin başlangıcıdır bu. Bir kez kimyasal gebelik geçirdim. İnşallah öyle bir durumla tekrar karşılaşmam. Ama şuan beklemekten başka çarem yok... Bu gebeliğin sağlıklı olup olmadığını zaman gösterecek inşallah sağlıklı bir gebeliktir. Son adet tarihime göre 4 hafta 1 günlük gebeyim... Ve ben hala inanamıyorum... Dualarınızı eksik etmeyin kızlar lütfen... Allah herkesein gönlünün muradını versin. Hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin. Amin.
32277d Ovulation charts on FertilityFriend.com
Kızlar, halen şokta olmakla ve inanamamakla birlikte inşallah 4. ve son tablomu paylaşmak istiyorum... Bugün kan testi yaptırdım. Adetime 2 gün var. Kasık ağrılarım hamilelik yüzünden mi yoksa kistim mi büyüdü diye şüphe içinde kaldım ve emin olmak için test yaptırdım. 32 günde 1 adet oluyorum, 30.günüm. 18.gün ovulasyonum gerçekleşti. Üzerinden 12 gün geçti. Sanırım implantasyon düşüşü oldu 2.gün önce ve o gün kasıklarım çok ağrıdı. Ve bu tablonun sonunda 30.gün beta Hcg 47.Dilerim Allah'tan sağlıklı bir gebeliğin başlangıcıdır bu. Bir kez kimyasal gebelik geçirdim. İnşallah öyle bir durumla tekrar karşılaşmam. Ama şuan beklemekten başka çarem yok... Bu gebeliğin sağlıklı olup olmadığını zaman gösterecek inşallah sağlıklı bir gebeliktir. Son adet tarihime göre 4 hafta 1 günlük gebeyim... Ve ben hala inanamıyorum... Dualarınızı eksik etmeyin kızlar lütfen... Allah herkesein gönlünün muradını versin. Hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin. Amin.
mart kedisi senii
tebrik ederim canım allah kucagına almayı nasip etsin inş nazarlardan korusun bence sağlıklı bı hamilelik olucak başlangıç betası çok iyi hemde adetine 2 gün varken yaptırmışsın saglıkla büyüt karnında inş.
hayırlı uğurlu olsun sevdecimmm
Amin canım benim... Son günlerde hep yanımda oldun. Hep içimi rahatlattın. Allah senden razı olsun. Senin de gönlünün muradını versin canım. Senin için de halay çekeceğiz az kaldı inşallah.
amanin bi hamile daha yasasinnn bebisime arkadaslar geliyor. hadi bekleyis sira sende . sevdecim canim hayirli ugurlu olsun.Kızlar, halen şokta olmakla ve inanamamakla birlikte inşallah 4. ve son tablomu paylaşmak istiyorum... Bugün kan testi yaptırdım. Adetime 2 gün var. Kasık ağrılarım hamilelik yüzünden mi yoksa kistim mi büyüdü diye şüphe içinde kaldım ve emin olmak için test yaptırdım. 32 günde 1 adet oluyorum, 30.günüm. 18.gün ovulasyonum gerçekleşti. Üzerinden 12 gün geçti. Sanırım implantasyon düşüşü oldu 2.gün önce ve o gün kasıklarım çok ağrıdı. Ve bu tablonun sonunda 30.gün beta Hcg 47.Dilerim Allah'tan sağlıklı bir gebeliğin başlangıcıdır bu. Bir kez kimyasal gebelik geçirdim. İnşallah öyle bir durumla tekrar karşılaşmam. Ama şuan beklemekten başka çarem yok... Bu gebeliğin sağlıklı olup olmadığını zaman gösterecek inşallah sağlıklı bir gebeliktir. Son adet tarihime göre 4 hafta 1 günlük gebeyim... Ve ben hala inanamıyorum... Dualarınızı eksik etmeyin kızlar lütfen... Allah herkesein gönlünün muradını versin. Hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin. Amin.
Teşekkür ederim.sevde bilge tebrikler canım,,,gözün aydın ,inşlhh değerlerin düzenli bir şekilde yükselir...
kızlar benim ateşim düştü 36.4 tü bu sabah...3 gün kaldı reglime,,,ama ovulasyondan sonra ateşimi ölçmedim,
amanin bi hamile daha yasasinnn bebisime arkadaslar geliyor. hadi bekleyis sira sende . sevdecim canim hayirli ugurlu olsun.
sevdecim senin tablonun başı benimkine çok benziyo yumurtlama gününe kadar ateşler aynı gibi inş bende senin gibi hamiş olurum senin kasık agrıların ne zaman başladı ve nasıldı benim 11. günden beri kasık agrım var sanki adet olucak gibiyimya.
İnşallah canım benim. Ben ovulasyonu ateşimden anladım. 23.gün progesteron testim 15.71 çıktı.Onunla teyit etmiş oldum. Yoksa ki FF 23.güne çekti çizgiyi. İyi ki progesteron testini yaptırmışım. O aralar kasıklarım ağrımadı ama. 27.gün adet olacakmışım gibi sancılanmaya başladım ama biraz daha artsaydı sancılar acile gidecektim. Müthiş bir kasık ağrısı çektim 2 gün. Şimdi hafifledi ama hala devam ediyor. Adet sancısına benziyor ama ben 32 günde adet oluyorum. Adet sancısı için çok erkendi. Kasıklarımda sanki çok koşmuşum gibi kramplar giriyordu. Gece uykudan uyandıracak kadar. Hatta eşim fark etmiş ellerim kasıklarımda uyuyormuşum. İnsan ağrıyan yerini tutar ya. Uykuda bile ağrıyordu o derece... Rabbim sonunu güzel eylesin. İnşallah herkese hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip eder.
progestan testini devlet hastanesindemi yaptırdın canım bende 21. günü yaptırmak istiyorum ama acaba isteyince hemen veriyolarmı testi
Ben özel hastaneye gidiyordum, pko teşhisi orada konuldu. Sonra içime sinmedi. Üniversite hastanesine gittim. Orada hocaya sordum. Testlerimi gösterdim. Bende pko olabilir mi dedim. Olur ya da olmaz demedi. Sende yumurtlama oluyor mu bakalım dedi. Progesteron testi istedi. Ben geç yumurtladığım için (18.gün) ben 5 gün sonra yaptırdım. Normalde 14.gün oluyor yumurtlama genelde, 7 gün sonra yaptırıyorlar. Sen de doktoruna söyle, bence yaptırır o da. Yumurtlayıp yumurtlamadığımın en büyük kanatı oldu sonuçta. Sonra umudum arttı doğrusu. Ve gerisi geldi hamd olsun.
günaydın kızlarrr nbrsınızzzzz yuba ve ben mart kedısı olduk hanı yokmu arttırannnnn
Gerçekten mart kedileri olmuşyuba ve sweetbaby tebrikler çok sevndim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?