Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

çok sevindim canım sende mart kedisi oldun hee ayy herkes olsun bu ay

sevdebilgecim o kadar çok sevindim ki hamile kalmana anlatamam allahım sağlıkla kucağına almayı masip etsin. hadi halayaaa

kızlar bende bırakmadım martı kedilere beni unutuyorsunuz

evet 4 tane mart kedimiz oldu yuba, sweetbaby, derya ve sevde bilge ya bu mart ayında gerçekten bişey mi var keşke başlamasamıydım ilaca

tebrik ederim hamıle arkadaşları inş sağlıklı gebelik sağlıklı doğumlar sağlıkla kucağınıza almak nasıp olur

bişey sorcam benim grafik çekmedi çizgiyi hala bi yerlerde yanlış mı yaptımkı buraya kopyalıyım bi bakarmısınız

33ef25 Ovulation charts on FertilityFriend.com

10-14-17 de çalışma var

Son düzenleme:

tşk ederim, canım ateşin yükselmeye devam ederse 17. gün gibi duruyor arkadaşlar sana daha iyi yorum yapıcaklardır merak etme

Son düzenleme:
tşk ederim, canım ateşin yükselmeye devam ederse 17. gün gibi duruyor arkadaşlar sana daha iyi yorum yapıcaklardır merak etme

sağol cnm ya çekmedi çizgiyi algılamadı beni bu ay

bide 16 ncı gündeki 36,5 belkide 36,3 çıkcaktı çünki sabah 5,30 kaltım tekrar yattım saat 7,30 kalktım 5,30 ölçmeyi unuttum uyku sersemi

sevdebilge
canım hayırlı olsun cook coook tebrık ederım ınsallah saglıklı olur bu sefer
Rabbım tamamına erdırsın

ben cok kotuyum ya
gece 3.30 a kadr uyuyamadım yatakta donuyorum tam dalacak gıbıyken bı hareketlenıom basımın tamamen uyusmasıyle uyanıyuom
o saate kadr hep aynı sey oldu sonra 3te olctum atesım 36.8 cıktı
sonra da sızmıs kalmısım
cok korktum kendımden

sonrada 1.5 saatlık uykuyla hergun olctugum saatte olctum 36.5 cıktı

bende tabloya 36.6 ve sleepdeprıved ısaretledım :26:
ıyımı yapmısım sızce
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com

sevdeciğim tbrk ederim canım seni....
rabbim tamamına erdirsin inşallah....
kimyasal gebelikten korkmuşsunda kimyasalda bu kadar yüksek çıkmaz değer canım...
daha adetine 2 gün var ve değerin 47

Son düzenleme:

maşallah canım yaaa hamilelerimiz artıyo cesaretinden dolyı tebrik ediyorum seni valla allah sağlığıyla kucğına almayıda nasip etsin cnm benim dilerim herkes hamile kalır bu ay ben korkudan cesaret edemiyorum teste yaaaa

cnm benim inşallah tahminin doğru çıkar bende gebiş olurum ateşim yüksek ama belirti 0 yaaaa buünde adet olacakmışım gibi kasıklarımda uyuşma oldu çok korktum adetim geliyo diye şükür ki gelen giden bişey yok inşallah sende bu tablonun sonunda hamile kalırsın light life arkadaşımızda ovu olmadı derken hamileliğini öğrendi ateşi yükselmedi bile biliyorsun inşallah sanada sürpriz yapar bebişin

18.02. ---1.gün regl
2.gün leke
3.gün grip

13.gün--- **
03.03.---14.gün--36.2 **
04.03.---15.gün--36.3**
05.03.---16.gün--36.2**
06.03.---17.gün--36.6
07.03.---18.gün--36.4**
08.03.---19.gün--36.4**
09.03.---20.gün-- ölçemedim uyumuşum
10.03.---21.gün--36.6** (4saatlik uykuyla ölçüm)
11.03.---22.gün--36.7
12.03.---23.gün------ ölçemedim
13.03.---24.gün--36.8**
14.03.---25.gün--36.7
15.03.---26.gün--36.8
16.03.---27.gün-- ölçemedim
17.03.---28.gün-- ölçemedim
18.03.---29.gün--36.8**
19.03.---30.gün--36.8**
20.03.---31.gün--36.9
21.03.---32.gün--36.8**
22.03.---33.gün--36.8
23.03.---34.gün--36.8

günaydın kızlarr içimde bir korku bir heyecan ve umutla karışık bi umutsuzluk var tuhaf bi his var içimde ama en çok ta korku adet olacakmışım gibi uyuşuyo kasıklarım bugün inşallah olmam geçti artık günüm bütün ihtimalleri düşündüm 19.gün yumurtlamışımdır belki diye düşündüm bekledim cesaret de edemedim test yapmaya ama kalkıp kan testimi yaptırsam diye düşünüyorum ama çok korkuyorum belirtim olsaydıda koşa koşa gitseydim diyorum

herkese gunaydinlar arkadaslar

bekleyiscim valla esimden gizli test yapacam demistin bugun kosa kosa pc nin basina senin icin geldim. Ama bizimki tabi sirf meraktan sen kendini ne zman hazir hissedersen o zman yaptir.eger icinde bir suphe varsa bos yere seni buradan umutlandirmayalim. insallah canim bebeis yoldadir. bugun evdeyim ve seni takipteyim

:44:
yapacağım cnm bugün test ama aksam üzeri bugün annem geliyor onu almaya cıkıp gizlice test alacagım ama hastaneye gidip kan vermek daha garanti diye düşündüm öğleden sonra kan vereceğim inşallah bebiş yoldadır eşim karşı çıkıyor ama olsun hüsran olmasından korkuyo ama yapacak birşey yok varsa ordadır bebiş zaten gidip baktıracağım kalbim deli gibi atıyo sabahtan beri dayanamıyorum gideceğim akşam üzeri 5 gibi evde olurum annemide alıp gelirim eve artık sonucuda o zaman yazarım size

hayirli haberlerle gel insallah
DUalarimiz seninle bugun.

günaydınlar. . ısı takibi hakkında fazlaca bilgisi olan hanımlar. . adetimin ilk gününden beri vücut ısım 36.6-36.7 şeklinde devam ediyor bugün 17. günü hala aynı bir değişme yok. . geçen ay vücut ısım adetimle beraber 36.3 gibi başlamıştı ve artmalar olmuştu. . bu sefer artma azalma olmuyor. . sizce bunun nedeni ne olabilir? geçen ay sabah erken saatlerde ölçüyordum bu sefer 10:30 civarında ölçüyorum saatle bi alakası olabilir mi ?

dualarınıza içten bir amin diyorum ve yavas yavas hazırlanıp çıkıyorum sonucumu bende sabırsızlıkla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…