Kızlar, halen şokta olmakla ve inanamamakla birlikte inşallah 4. ve son tablomu paylaşmak istiyorum... Bugün kan testi yaptırdım. Adetime 2 gün var. Kasık ağrılarım hamilelik yüzünden mi yoksa kistim mi büyüdü diye şüphe içinde kaldım ve emin olmak için test yaptırdım. 32 günde 1 adet oluyorum, 30.günüm. 18.gün ovulasyonum gerçekleşti. Üzerinden 12 gün geçti. Sanırım implantasyon düşüşü oldu 2.gün önce ve o gün kasıklarım çok ağrıdı. Ve bu tablonun sonunda 30.gün beta Hcg 47.Dilerim Allah'tan sağlıklı bir gebeliğin başlangıcıdır bu. Bir kez kimyasal gebelik geçirdim. İnşallah öyle bir durumla tekrar karşılaşmam. Ama şuan beklemekten başka çarem yok... Bu gebeliğin sağlıklı olup olmadığını zaman gösterecek inşallah sağlıklı bir gebeliktir. Son adet tarihime göre 4 hafta 1 günlük gebeyim... Ve ben hala inanamıyorum... Dualarınızı eksik etmeyin kızlar lütfen... Allah herkesein gönlünün muradını versin. Hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin. Amin.
32277d Ovulation charts on FertilityFriend.com
Kızlar, halen şokta olmakla ve inanamamakla birlikte inşallah 4. ve son tablomu paylaşmak istiyorum... Bugün kan testi yaptırdım. Adetime 2 gün var. Kasık ağrılarım hamilelik yüzünden mi yoksa kistim mi büyüdü diye şüphe içinde kaldım ve emin olmak için test yaptırdım. 32 günde 1 adet oluyorum, 30.günüm. 18.gün ovulasyonum gerçekleşti. Üzerinden 12 gün geçti. Sanırım implantasyon düşüşü oldu 2.gün önce ve o gün kasıklarım çok ağrıdı. Ve bu tablonun sonunda 30.gün beta Hcg 47.Dilerim Allah'tan sağlıklı bir gebeliğin başlangıcıdır bu. Bir kez kimyasal gebelik geçirdim. İnşallah öyle bir durumla tekrar karşılaşmam. Ama şuan beklemekten başka çarem yok... Bu gebeliğin sağlıklı olup olmadığını zaman gösterecek inşallah sağlıklı bir gebeliktir. Son adet tarihime göre 4 hafta 1 günlük gebeyim... Ve ben hala inanamıyorum... Dualarınızı eksik etmeyin kızlar lütfen... Allah herkesein gönlünün muradını versin. Hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin. Amin.
kızlar bende bırakmadım martı kedilere beni unutuyorsunuz
tebrik ederim hamıle arkadaşları inş sağlıklı gebelik sağlıklı doğumlar sağlıkla kucağınıza almak nasıp olur
bişey sorcam benim grafik çekmedi çizgiyi hala bi yerlerde yanlış mı yaptımkı buraya kopyalıyım bi bakarmısınız
33ef25 Ovulation charts on FertilityFriend.com
10-14-17 de çalışma var
tşk ederim, canım ateşin yükselmeye devam ederse 17. gün gibi duruyor arkadaşlar sana daha iyi yorum yapıcaklardır merak etme
ben bekleyiştende çok umutluyum
tahim ettiklerim gebiş oldu yani ateşine bakıp umut vadediyor dediklerim pozitifi gördü
sevdecimmm senin tablon değilde kasık ağrıların beni ümitlendirmişti
bakalım sırada kim var
18.02. ---1.gün regl
2.gün leke
3.gün grip
13.gün--- **
03.03.---14.gün--36.2 **
04.03.---15.gün--36.3**
05.03.---16.gün--36.2**
06.03.---17.gün--36.6
07.03.---18.gün--36.4**
08.03.---19.gün--36.4**
09.03.---20.gün-- ölçemedim uyumuşum
10.03.---21.gün--36.6** (4saatlik uykuyla ölçüm)
11.03.---22.gün--36.7
12.03.---23.gün------ ölçemedim
13.03.---24.gün--36.8**
14.03.---25.gün--36.7
15.03.---26.gün--36.8
16.03.---27.gün-- ölçemedim
17.03.---28.gün-- ölçemedim
18.03.---29.gün--36.8**
19.03.---30.gün--36.8**
20.03.---31.gün--36.9
21.03.---32.gün--36.8**
22.03.---33.gün--36.8
23.03.---34.gün--36.8
günaydın kızlarr içimde bir korku bir heyecan ve umutla karışık bi umutsuzluk var tuhaf bi his var içimde ama en çok ta korku adet olacakmışım gibi uyuşuyo kasıklarım bugün inşallah olmam geçti artık günüm bütün ihtimalleri düşündüm 19.gün yumurtlamışımdır belki diye düşündüm bekledim cesaret de edemedim test yapmaya ama kalkıp kan testimi yaptırsam diye düşünüyorum ama çok korkuyorum belirtim olsaydıda koşa koşa gitseydim diyorum
herkese gunaydinlar arkadaslar
bekleyiscim valla esimden gizli test yapacam demistin bugun kosa kosa pc nin basina senin icin geldim. Ama bizimki tabi sirf meraktan sen kendini ne zman hazir hissedersen o zman yaptir.eger icinde bir suphe varsa bos yere seni buradan umutlandirmayalim. insallah canim bebeis yoldadir. bugun evdeyim ve seni takipteyim
bekleyiş bence sendende güzel haber alıcaz
amin cnm inşallah alırız herkes hamile kalsın inşallah bu ay
hayirli haberlerle gel insallah:44:
yapacağım cnm bugün test ama aksam üzeri bugün annem geliyor onu almaya cıkıp gizlice test alacagım ama hastaneye gidip kan vermek daha garanti diye düşündüm öğleden sonra kan vereceğim inşallah bebiş yoldadır eşim karşı çıkıyor ama olsun hüsran olmasından korkuyo ama yapacak birşey yok varsa ordadır bebiş zaten gidip baktıracağım kalbim deli gibi atıyo sabahtan beri dayanamıyorum gideceğim akşam üzeri 5 gibi evde olurum annemide alıp gelirim eve artık sonucuda o zaman yazarım size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?