günaydınlar. . ısı takibi hakkında fazlaca bilgisi olan hanımlar. . adetimin ilk gününden beri vücut ısım 36.6-36.7 şeklinde devam ediyor bugün 17. günü hala aynı bir değişme yok. . geçen ay vücut ısım adetimle beraber 36.3 gibi başlamıştı ve artmalar olmuştu. . bu sefer artma azalma olmuyor. . sizce bunun nedeni ne olabilir? geçen ay sabah erken saatlerde ölçüyordum bu sefer 10:30 civarında ölçüyorum saatle bi alakası olabilir mi ?
son cumlen bize hersey acikliyor canim . kesinlikle ve kesinlikle saat ile alakasi var. bende ilk deneyimsiz zamnlarimda 10 da veta 11 de olcerdim hatta hergun ayni saattte bile degil ve tablo, inisli cikisli vs olurdu . degerlerde yuksek cikiyordu dogal olarak.
Yapman gereken hergun ayni saatte 6 ile 8 arasi yataktan hic kalkmadan atesini olcmen. eger uyanamiyorsanerken saatte benim gibi saat kurmani oneririm olctukten sonra uykuna devam edebilirsin.
eger bu ay hep boyle olctu isen yumurtlama gununu tespit etmekte zorlanacaksin yada tespit edemeyeceksin. sen yarindan itibaren atesini6 ile 8 arasinda belirledigin bi sattte olcmeye basla .