günaydınlar. . ısı takibi hakkında fazlaca bilgisi olan hanımlar. . adetimin ilk gününden beri vücut ısım 36.6-36.7 şeklinde devam ediyor bugün 17. günü hala aynı bir değişme yok. . geçen ay vücut ısım adetimle beraber 36.3 gibi başlamıştı ve artmalar olmuştu. . bu sefer artma azalma olmuyor. . sizce bunun nedeni ne olabilir? geçen ay sabah erken saatlerde ölçüyordum bu sefer 10:30 civarında ölçüyorum saatle bi alakası olabilir mi ?
son cumlen bize hersey acikliyor canim . kesinlikle ve kesinlikle saat ile alakasi var. bende ilk deneyimsiz zamnlarimda 10 da veta 11 de olcerdim hatta hergun ayni saattte bile degil ve tablo, inisli cikisli vs olurdu . degerlerde yuksek cikiyordu dogal olarak.
Yapman gereken hergun ayni saatte 6 ile 8 arasi yataktan hic kalkmadan atesini olcmen. eger uyanamiyorsanerken saatte benim gibi saat kurmani oneririm olctukten sonra uykuna devam edebilirsin.
eger bu ay hep boyle olctu isen yumurtlama gununu tespit etmekte zorlanacaksin yada tespit edemeyeceksin. sen yarindan itibaren atesini6 ile 8 arasinda belirledigin bi sattte olcmeye basla .
tebrik ederim hamıle arkadaşları inş sağlıklı gebelik sağlıklı doğumlar sağlıkla kucağınıza almak nasıp olur
bişey sorcam benim grafik çekmedi çizgiyi hala bi yerlerde yanlış mı yaptımkı buraya kopyalıyım bi bakarmısınız
33ef25 Ovulation charts on FertilityFriend.com
10-14-17 de çalışma var
kimse yorum yapmamış pes yani gücendim size
derya cımdan başka
2 ayri sayfa actigimdan yorumlari karistirmisim resmen kusura bakma canim sana tekrara yazayim
ff nin cizgiyi cekmesi icin oncelikle isinin 3 gun yuksek gitmesi gerekiyor. yani yumrtan catladiktan sonra 3 gun geciyor yuksek atesle ff 3. gun cizgiyi cekiyor. eger 17. gun catladi ise ki ben kesin anlayamaiyorum. 2 gun daha atesin yuksek seyrederse cizgi cikacaktir. birazdan tablolari tam yorumlayabile arkadaslar gelir onlar sana daha iyi yardimci olurlar.
yerim senin tablonu
aslinda bana sorarsan duzelt derim ama kizlar genellikle ilk octugunuzu baz alin diyorlar.
simdi soyle bi ornek vereyim ben 8 de olcuyorum hergun . ama bazen 7 de uyandigim oluyor . olcuyorum diyelim 36.5 cikti. uyumaya devam ediyorum 8 de olctugumde 36.6 veya 36.7 cikiyor. yani 0.1 veya 0.2 fark ediyor. bende hergun olcutugum saat olan 8 dekini baz aliyorum.Sende bu soylediklerime gore belki karar verebilirsin canim.
sagol cevabın için canım. . geçenlerde denedim erken ölçsem farkeder mi diye 36.3 çıktı ama sonra tekrar 11de ölçtüm hergün aynı saatte ölçmüş olmak için yine 36.6 çıktı 1 ayı mahvettim desenizeüzüldüm şimdi neyse önümüzdeki ay saati 8e kurup öyle ölçeyim. .
ay kizlar gercekten benim tek bildigim ff nin 3 gun yuksekten sonra cizgi cizdigi bana da hep taf ve ronya yorum yapayodu tablom hakkinda. serpilcim seninkinde bugun yukselis var ama dunde akintin baslamis . dunu veya bugunu degerlendirin. buyuk ihtimal bence bugunlerde. keske elimden daha fazla yorum yapabilme yetisi gelse
kizlar gelene kadar idare edin benimkileri.
amin serpoş:80::80::80::80: geçen ay yubayla ateşimiz sapıtmıştı anormaldiibu ay yuba hamiş kaldı darısı başımıza aminnnnnnn hayıt kullandı tubii aha şekrde geldii hahhahhahaha
oyyy kuzum benim küstünmü sen bize
canımcım ateşin hala olmamış diyorr
beklemek gerekcek birazcık şekerciğimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?