Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabloda bilemediğim bişiler var.DPO ne demek bide turuncu renkler var ya 17-18-19-20 de bu ne demek.şey mi acaba yumurtlamadan sonra ki günler mi demek.
ben gedim kızlar korktum korktum test ypmaya bi deli cesareti geldi gittim kan verip geldimöğle yemeğine çıkacakları için saat akşam 17 de anca çıkar sonuçlar dediler ayyy çok tuhaf içim yaaa adet sancım geliyo gibi oluyo aha adet oldum diyorum ama yok birşey şükür bide bebiş gelmiş olsaa dünyalar benim olur belirti vermeden gelmiştir belki bizimkide bellimi olur hadi hayırlısı zaman geçmiyo yaaaaa
ben gedim kızlar korktum korktum test ypmaya bi deli cesareti geldi gittim kan verip geldimöğle yemeğine çıkacakları için saat akşam 17 de anca çıkar sonuçlar dediler ayyy çok tuhaf içim yaaa adet sancım geliyo gibi oluyo aha adet oldum diyorum ama yok birşey şükür bide bebiş gelmiş olsaa dünyalar benim olur belirti vermeden gelmiştir belki bizimkide bellimi olur hadi hayırlısı zaman geçmiyo yaaaaa
saat nasıl 5 olcak sana bilmem.git çık dolaş bişiler yap yemek yap alışveriş yap geçsin![]()
dpo= yumurtlamadan sonraki gun demek canim. sari yanan yerler senin dpo larini gosteriyor. dpo1 dpo2 dpo3 boyle regl e kadar gidecek yada Bebise kadrrr.
hadi bakalim bekleyiscim hayirli olur insallah. Allah yuzune guler. Bak sen ne guzel sadece saat 5 e kadar bekliyosun ben daha ne gun kan verecegimi bile bilmiyorum randevu gununu cuma gunu arayip ogrenecegim. sonra kan vermeye sonrada beklemeye...
bekleyiş cim inş müjde alırsın canım hayırlısı olsun senin adına haberlerini bekliyoruz rabbim herkesin yüzüne gülsün
33c6dc Ovulation charts on FertilityFriend.com
ff çizgimi 13. güne çekti ya önceden 12. gündeydi neden anlamadım
bide madem 13. gün neden ateşim ortalamanın altına falan düşmüş hemen
sinir oldum ya
cnm moralini bozma bence 12.gün yumurtlamışsın bana öyle geldi tablondaki iniş çıkışa aldırma sweetbaby arkadaşımızın da tablosu yumurtlamayı ileri attı 28.günde bir oluyordu adet ama iniş çıkış onun tablosundada oldu ve şimdimaşallah örnek tablo olarak bakabilirsin arkadaşımızın tablosuna cnm
33c6dc Ovulation charts on FertilityFriend.com
ff çizgimi 13. güne çekti ya önceden 12. gündeydi neden anlamadım
bide madem 13. gün neden ateşim ortalamanın altına falan düşmüş hemen
sinir oldum ya
aynen cnm yaaa
vakit geçmiyo bana hemen pc başına geçtim kardeşlerimle muhabbete başladım msnden anca öyle vakit geçer dışarıya çıkarım dayanamazsam
![]()
amin cn inşallah sende fazla beklemeden beişinin değerlerini öğrenirsn allah isteyen herkesin yüzüne gülsün inşallah ben dr girmedim özel hast. gittim kan tahlili verdim geldim dr um dr luktan yöneticiliğe geçmiş başka dr lar gelmiş bilmeden girmek istemedim hayırlısı bakalım bide sonra dr bakacağım ahhh bende keşke idrar testi yapabilseydim çıkmama ihtimalini aklıma bile getiremedim direk kan verdim sonuç güzel çıkarsa inşallah bol bol idrar testi yapacağım :)))))