• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sanırım benim vasat tabloma kimse sölicek tek kelime bulamıyo heralde vasat vasat vasat ahh ahhh

ben gedim kızlar korktum korktum test ypmaya bi deli cesareti geldi gittim kan verip geldim :61::61: öğle yemeğine çıkacakları için saat akşam 17 de anca çıkar sonuçlar dediler ayyy çok tuhaf içim yaaa adet sancım geliyo gibi oluyo aha adet oldum diyorum ama yok birşey şükür bide bebiş gelmiş olsaa dünyalar benim olur belirti vermeden gelmiştir belki bizimkide bellimi olur hadi hayırlısı zaman geçmiyo yaaaaa

tabloda bilemediğim bişiler var.DPO ne demek bide turuncu renkler var ya 17-18-19-20 de bu ne demek.şey mi acaba yumurtlamadan sonra ki günler mi demek.

dpo= yumurtlamadan sonraki gun demek canim. sari yanan yerler senin dpo larini gosteriyor. dpo1 dpo2 dpo3 boyle regl e kadar gidecek yada Bebise kadrrr.

ben gedim kızlar korktum korktum test ypmaya bi deli cesareti geldi gittim kan verip geldim :61::61: öğle yemeğine çıkacakları için saat akşam 17 de anca çıkar sonuçlar dediler ayyy çok tuhaf içim yaaa adet sancım geliyo gibi oluyo aha adet oldum diyorum ama yok birşey şükür bide bebiş gelmiş olsaa dünyalar benim olur belirti vermeden gelmiştir belki bizimkide bellimi olur hadi hayırlısı zaman geçmiyo yaaaaa

saat nasıl 5 olcak sana bilmem.git çık dolaş bişiler yap yemek yap alışveriş yap geçsin:9:

hadi bakalim bekleyiscim hayirli olur insallah. Allah yuzune guler. Bak sen ne guzel sadece saat 5 e kadar bekliyosun ben daha ne gun kan verecegimi bile bilmiyorum randevu gununu cuma gunu arayip ogrenecegim. sonra kan vermeye sonrada beklemeye...

saat nasıl 5 olcak sana bilmem.git çık dolaş bişiler yap yemek yap alışveriş yap geçsin:9:

aynen cnm yaaa
vakit geçmiyo bana hemen pc başına geçtim kardeşlerimle muhabbete başladım msnden anca öyle vakit geçer dışarıya çıkarım dayanamazsam
:1::1:

dpo= yumurtlamadan sonraki gun demek canim. sari yanan yerler senin dpo larini gosteriyor. dpo1 dpo2 dpo3 boyle regl e kadar gidecek yada Bebise kadrrr.

anladım cnm saol.sen de durumlar nasıl beklicen demi kan testini ne zaman dı sonuç.bide beklemeden dr gitsen acaba ultrasonda gözükmezmi

hadi bakalim bekleyiscim hayirli olur insallah. Allah yuzune guler. Bak sen ne guzel sadece saat 5 e kadar bekliyosun ben daha ne gun kan verecegimi bile bilmiyorum randevu gununu cuma gunu arayip ogrenecegim. sonra kan vermeye sonrada beklemeye...

amin cn inşallah sende fazla beklemeden beişinin değerlerini öğrenirsn allah isteyen herkesin yüzüne gülsün inşallah ben dr girmedim özel hast. gittim kan tahlili verdim geldim dr um dr luktan yöneticiliğe geçmiş başka dr lar gelmiş bilmeden girmek istemedim hayırlısı bakalım bide sonra dr bakacağım ahhh bende keşke idrar testi yapabilseydim çıkmama ihtimalini aklıma bile getiremedim direk kan verdim sonuç güzel çıkarsa inşallah bol bol idrar testi yapacağım :)))))

bekleyiş cim inş müjde alırsın canım hayırlısı olsun senin adına haberlerini bekliyoruz rabbim herkesin yüzüne gülsün

bekleyiş cim inş müjde alırsın canım hayırlısı olsun senin adına haberlerini bekliyoruz rabbim herkesin yüzüne gülsün

amin cnm inşallah rabbim isteyen herkesin yüzüne gülsün inşallah burdaki herkes artık beklemeden hamile kalsın inşallah sağlığıyla :71::71:

33c6dc Ovulation charts on FertilityFriend.com

ff çizgimi 13. güne çekti ya önceden 12. gündeydi neden anlamadım
bide madem 13. gün neden ateşim ortalamanın altına falan düşmüş hemen
sinir oldum ya

cnm moralini bozma bence 12.gün yumurtlamışsın bana öyle geldi tablondaki iniş çıkışa aldırma sweetbaby arkadaşımızın da tablosu yumurtlamayı ileri attı 28.günde bir oluyordu adet ama iniş çıkış onun tablosundada oldu ve şimdi:49::49::49:maşallah örnek tablo olarak bakabilirsin arkadaşımızın tablosuna cnm

cnm moralini bozma bence 12.gün yumurtlamışsın bana öyle geldi tablondaki iniş çıkışa aldırma sweetbaby arkadaşımızın da tablosu yumurtlamayı ileri attı 28.günde bir oluyordu adet ama iniş çıkış onun tablosundada oldu ve şimdi:49::49::49:maşallah örnek tablo olarak bakabilirsin arkadaşımızın tablosuna cnm

haklısın canım baktım şimdi onunda inip çıkmış hayırlısı olsun bakalım

sevdecım cok seıvndım ya hayırlıs olsunn tam mart kedısı olduk sımdı ne berektlı aymıs darısı tum ısteyenlere

amin cn inşallah sende fazla beklemeden beişinin değerlerini öğrenirsn allah isteyen herkesin yüzüne gülsün inşallah ben dr girmedim özel hast. gittim kan tahlili verdim geldim dr um dr luktan yöneticiliğe geçmiş başka dr lar gelmiş bilmeden girmek istemedim hayırlısı bakalım bide sonra dr bakacağım ahhh bende keşke idrar testi yapabilseydim çıkmama ihtimalini aklıma bile getiremedim direk kan verdim sonuç güzel çıkarsa inşallah bol bol idrar testi yapacağım :)))))

ay canim valla bende hala kan testini olamadigim icin hergun hergun adrar testi yapmaya devam ediyorum evin heryeri test doldu. hergun karsilatiriyorum biraz daha koyumu cizgi diye gorsen beni. hatta birazdan foto cekip size soracagim. ardaki fark nasil diye . kizlar artik bu heyecanimin kusuruna bakmasinlar ne olur zirt pirt foto koyuyorum ama ne yapayim caresiz kaldim israr testine bel bagladim

venharcim bana kalsa kosa kosa giderimde yurtdisinda ozle gercekten cok pahali normal hastane icinde cuma gunu ne zmana randevu verdiklerini soyleyecekler orada her turlu kan testi yapilacakmis ultrasonda olacak yani mecburen beklemedeyim.

Son düzenleme:
merhaba kızlar..
bende uzun bir süredir bebek sahibi olabilmek için çalışıyorum. taf arkadaşım ateş ölçme yöntemini denememi tavsiye etti..bende onun önerisi ile ateş ölçümlerime başladım.yalnız hazırladığınız çizelgeleri nasıl yaptığınızı anlamadım.:26: bana yardımcı olurmusunuz?

Back
X