- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 798
Olalir ama 1-2 gün Günaşırı yine olsun yine de Ateş'e göre 3 güne anlarız inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olalir ama 1-2 gün Günaşırı yine olsun yine de Ateş'e göre 3 güne anlarız inşallah
Doğrudur cnm merak etmeVeson benim bu sabah ateşi 35.6 çıktı 3 yıldır hiç bu kadar düşük ateş görmedim derece 2 gündür yastığımın altında kaldı acaba bozuldu mu 2. Olctugumde 35.8 çıktı
Dün kanama oldu ise Düne gir anlaşılan adet de biraz düzensiz olacakVeson benim dün az kanama oldu bugün kahverengi geliyor ben şimdi birinci günü bugün mü saycam
Bende bat gostermiyor canim drda bana ayin 1de gel demisti.cuma test yapilabilirmis ama cesaretim yok :)
ben varım :)Herkes tek tek hamile kalıyor ya bizim topik yine takıldı kaldı![]()
Diğer topiklerde hamile haberleri var bizim topikte Uzun zamandır hamile haberi yok manasında dedim:)) inşallah hamilesindir :))ben varım :)
çalışmaya devam edeyim mi?ben kapattık bu ayı diye rahatlamıştım yahuOlalir ama 1-2 gün Günaşırı yine olsun yine de Ateş'e göre 3 güne anlarız inşallah
evet ya..öbür topicte 2 kişi arka arkaya hamile kaldı ya...Diğer topiklerde hamile haberleri var bizim topikte Uzun zamandır hamile haberi yok manasında dedim:)) inşallah hamilesindir :))
Bence Çatladı ama içini görmediğim için kesin birşey de diyemiyor insan:)çalışmaya devam edeyim mi?ben kapattık bu ayı diye rahatlamıştım yahu![]()
Bir kasvet çöktü yine bana.evet ya..öbür topicte 2 kişi arka arkaya hamile kaldı ya...![]()
bencede çatladı yoksa ff çizgi çekmezdi dimi canım?Bence Çatladı ama içini görmediğim için kesin birşey de diyemiyor insan:)
O Yüzden emin olamadım senin ateş hep fırlardı:)
bazen bende çok umutsuz oluyorum...sabah göğüslerim acıyordu kontrol ettim kendimi biraz karın ağrım oldu gibi dedim adet geliyor..halbuki hamile olduğum ayda öyle olmuştu ama nedense bu ateş yükselmeyince ben umutlanamıyorum canım...Bir kasvet çöktü yine bana.
Sen bugün çalış yarın ve öbür günün ateşlerini görelim ona göre tekrar konuşuruzbencede çatladı yoksa ff çizgi çekmezdi dimi canım?![]()
evet hamiş takvimimi baktım 37,1 i bile görmüştüm ama o esnada gripde vardı bende..hatta ben ateşin yüksekliğini ona bağlamıştım..ecrin hamilesin abla demişti...O Yüzden emin olamadım senin ateş hep fırlardı:)
tamam canımcım...seninde histeroskopi yarınmıydı?inşallah güzel geçer...dualarımdasın tuğbişim..Sen bugün çalış yarın ve öbür günün ateşlerini görelim ona göre tekrar konuşuruz
Ben de bat beklerken her sabah besmele ile alıyorum dereceyi elime.düşük çıkınca ben de ümitsizliğe kapılıyorum ama ateş hiç de şaşırtmıyor beni bir gün de şaşırtsın yaabazen bende çok umutsuz oluyorum...sabah göğüslerim acıyordu kontrol ettim kendimi biraz karın ağrım oldu gibi dedim adet geliyor..halbuki hamile olduğum ayda öyle olmuştu ama nedense bu ateş yükselmeyince ben umutlanamıyorum canım...![]()
Yok cnm ya o yanlış anlamaymış.dün aradılar randevu tarihini vermek için müsait değildim sonra tekrar ararız dediler ama bekliyorum arayan yok ben Aradım açan kadın burdan göremeyiz tekrar ararlar sizi dedilertamam canımcım...seninde histeroskopi yarınmıydı?inşallah güzel geçer...dualarımdasın tuğbişim..![]()