• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
LeYLa_21 LeYLa_21 bu durumda yeni çizginle beraberce dpo 10dayız Melissa81 Melissa81 :) ne zaman test yapıcaksınız bat beklicekmisiniz bnm cumaya bat gösterio kasıklarımda kıpraşmalar başladı gibi :KK70: kafayı yememe az kaldı sanırım
Bende bat gostermiyor canim drda bana ayin 1de gel demisti.cuma test yapilabilirmis ama cesaretim yok :)

Bir kasvet çöktü yine bana.
bazen bende çok umutsuz oluyorum...sabah göğüslerim acıyordu kontrol ettim kendimi biraz karın ağrım oldu gibi dedim adet geliyor..halbuki hamile olduğum ayda öyle olmuştu ama nedense bu ateş yükselmeyince ben umutlanamıyorum canım...:KK43:

bazen bende çok umutsuz oluyorum...sabah göğüslerim acıyordu kontrol ettim kendimi biraz karın ağrım oldu gibi dedim adet geliyor..halbuki hamile olduğum ayda öyle olmuştu ama nedense bu ateş yükselmeyince ben umutlanamıyorum canım...:KK43:
Ben de bat beklerken her sabah besmele ile alıyorum dereceyi elime.düşük çıkınca ben de ümitsizliğe kapılıyorum ama ateş hiç de şaşırtmıyor beni bir gün de şaşırtsın yaa

tamam canımcım...seninde histeroskopi yarınmıydı?inşallah güzel geçer...dualarımdasın tuğbişim..:KK15:
Yok cnm ya o yanlış anlamaymış.dün aradılar randevu tarihini vermek için müsait değildim sonra tekrar ararız dediler ama bekliyorum arayan yok ben Aradım açan kadın burdan göremeyiz tekrar ararlar sizi dediler

Back
X