canım bak şöyle
eğer gebelik oluşursa rahim yumuşak kalıyor ama gebelik oluşmazsa rahim tekrar sertleşiyor ve aşşagıya doğru iniyor.kızlar bu konuda gerçekten çok ön yargılı. ben de rahime bakmak için bakmadım zaten tesadüfen anladım. progestan kullanmıştım 1 ay ve alttan koymak gerekiyor ya mecbur itmen gerekiyor yoksa dışına geri kayıyor o zaman çok basit bir yöntem olduğunu anladım hijyenle de bir ilgisi yok korkmakla da bir ilgisi yok zaten öyle ileriye parmagını ıtmıyorsun ki tırnagın girecek kadar bakıyorsun zaten bunu ilaç koyarken de yapıyorsun hatta çok çok fazlasını yapıyorsun ve bir çok kız alttan ilaç koyuyor zaten. üstelikte ilişkiye de bu şekilde giriliyor ama kimse ilişkiden korkmuyor . ben tesadüf anladım merak edip okumaya başladım baktım gerçekten de dogru . yani, dpo7-8 gibi anlaşılıyor neredeyse bat a 6-7 gün kala hamile misn değil misin anlaşılıyor ne belirtilere bakmaya ne tahmine ne de teste gerek bile yok . ben 2 aydır baıyorum baktım yok 7 gün o sabırsızlıgı stresı boşuna çekmiyorum valla benı bu yöntem çok rahatlattı. tabi tercih meselesi ama bence cok basit kolay ve güvenilir