• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de bat beklerken her sabah besmele ile alıyorum dereceyi elime.düşük çıkınca ben de ümitsizliğe kapılıyorum ama ateş hiç de şaşırtmıyor beni bir gün de şaşırtsın yaa
aynen valla...
Yok cnm ya o yanlış anlamaymış.dün aradılar randevu tarihini vermek için müsait değildim sonra tekrar ararız dediler ama bekliyorum arayan yok ben Aradım açan kadın burdan göremeyiz tekrar ararlar sizi dediler
bugün karın ağrım var ya...sürekli büyük abdeste çıkma ihtiyacı duyuyorum ..ishalmi olacam nedir..dün balık yemiştim..omu dokundu bana anlamadım...:nazar::işsiz:

Veson Veson bi arkadaş rahim filminde y rahimli olduğunu öğrenmiş doktorlar lap. ve hist. önermiş sanırım Adana veya Antepte iyi bi doktor arıyor gitmek için küçük bi yerdeymiş yardımcı olabileceğin bi konu mu? ben pek bilmiyorum henüz film bile çekilmediğim için y rahim nedir nasıl tedavi olur bilen var mı ?

Veson Veson bi arkadaş rahim filminde y rahimli olduğunu öğrenmiş doktorlar lap. ve hist. önermiş sanırım Adana veya Antepte iyi bi doktor arıyor gitmek için küçük bi yerdeymiş yardımcı olabileceğin bi konu mu? ben pek bilmiyorum henüz film bile çekilmediğim için y rahim nedir nasıl tedavi olur bilen var mı ?
Rahmin Şekli y şeklindedir.gebe kalmaya engel bir durum olduğu için operasyon önermiş olabilirler.adanaya gidecekse benim gittiğim hastaneyi önerebilirim.araştırırken bana ordaki her Dr tecrübeli demişlerdi.ben Esra Hanımı Seçtim gerçekten memnun kaldım.

elmol elmol rahmin Şekli aşağı yukarı şöyle Olmalı
image.webp
y rahim ise bu
image.webp
o işaretli kısımdaki yer operasyonla düzeltilecektir

Pcos var bende canim bu yüzden yumurtalarim tembeldi gobekten gonalf yaparak opgunlastirdik yumoslari ovitrelle de yaptim ama adet oldu simdi bat 2kasim ama 2gundur tuhaf agrim var ve akintim var bilemedim :KK12:
İnşaallah bebiş habercisidir. Yumurta geliştirici ilaçlar ağır ilaçlar etkileri bir sonraki ay devm edebiliyor. Çatlama oldu bubmu ay peki takip edebildin mı ?

sağolasın kuzum..inşallah hayırlısıyla...bugün göğüslerimde ağrı hissediyorum iki gündür de biraz akıntım var..sabah biraz karın ağrım var gibiydi...bakalım sonumuz hayr olsun inşallah...sen nasılsın kuzum?:KK74:
Valla ablacim ben terelelli olmaya basladim.. regl beklerim gelmez.. gelir gitmez.. yikanmistim 2 gun gectj yine var lekelenme.. birden su gibi akinti iniyo ama kahve renginde.. bugun ates olcmeyi de unuttum.. bi yandan da zaten eski hevesim kalmadi doktor macerasindan sonra.. kendimi gergin hissediyorum.. canim takip falan istemiyo.. oyle oluruna biraktim.. ama anlayacagin daha lekelenmeden kurtulamadim.. yumurtlama da olmadi neden boyle oluyo anlamadim. Hormonlarim alt ust herhalde.. hemen duzene girmeyecek diye korkuyorum.. kudret narini desen aklima gelince yiyorum bi kaşık. Her şeyi aklıma geldikçe yapiyorum anlayacağın.. esimde bu ara durgun.. dün mesela dogum gunune surpriz yaptim cok sevindi mutlu oldu ama hep yorgun bi halimiz var.. eski neşemiz kalmadi.. bu dönem böyle herhalde.. kara bulutlar var üzerimizde.. bugun de dogum günü ve benim lekem geldi.. aksama kdr bir sey gelmez insallah.. bi banyo yaparim artik:( yumurtladigimi bu ay bi görsem tekrar rahatlayacagim. İki aydir bekleyişteyim

Kizlar baska hangi topigi takiptesiniz..Allah isteyen herkese bizede nasip etsin insallah

Amin cnm amin bende 1-2 gündür hamile haberleri okudum üstüne de adet olunca biraz bunaldım şimdi de histereskopi Olacağım büyük Olasılık korun diyecek Hayırlısı ne yapalım işimiz hep beklemek
Canım hitereskopiden sonra rahim kendini toparlayinca bence olacak. Bunlar hep imtihan, zamanini bekliyor her sey.. yoksa senin bir kızın var, demek ki oluyo.. hamile de kalabildin düşük olsa da.. bence sebebi bu durum olabilir düşmelerinin.. bundan sonra Rabbim sagliklisindan versin. Pek topikte aktif olamiyorum canim skliyor hep kendi durumum da aklima geliyo.. burda da negatif seyler okudukca tamameb etkileniyorum. Hem yoğunlukdan yetişemiyorum hicbir şeye.. oyle amann aman bir sey de yapmiyorum kendi haline biraktim.. kudret narını da aklima geldikce belki iki gunde 1 kasik yiyebiliyorumdur.. doktorda canimi sıktı zaten.. bi mutsuzluk hakim.. yine de şükür halime.. hormonsal duzenim bi yerine gelseydi, yumurtladigima emin oldugum gunler fazla bekletmese rahatlarim belki biraz.. sonucta dusuk sonrasi ilk adet.. pozitif olmaya calisiyorum ama dongumde uzun.. 35 gunu geciyo :( Huuu Allahh
İcten bir HAKK CEkip duâ ediyorum.. baska yapcak bir seyimiz de yok.. NASİP...

Kizlar baska hangi topigi takiptesiniz..Allah isteyen herkese bizede nasip etsin insallah
Yasemin in dua topiğine takılıyorum.regl öncesi belirtiler diye bir topik var ama çok aktif değil artık çünkü herkes hamile kaldı nerde ise doğuracak 1-2 arkadaş var onları takip ediyorum.bir de her yeni gün yeni bşr Ümit diye bir topik var aktif yazışmasam da çoğunu tanıyorum arada girip kimler hamile kalmış diye bakıyorum.bir de bu aralar Adana tüp bebek merkezi topiğinde takılıyorum.

canım bak şöyle

eğer gebelik oluşursa rahim yumuşak kalıyor ama gebelik oluşmazsa rahim tekrar sertleşiyor ve aşşagıya doğru iniyor.kızlar bu konuda gerçekten çok ön yargılı. ben de rahime bakmak için bakmadım zaten tesadüfen anladım. progestan kullanmıştım 1 ay ve alttan koymak gerekiyor ya mecbur itmen gerekiyor yoksa dışına geri kayıyor o zaman çok basit bir yöntem olduğunu anladım hijyenle de bir ilgisi yok korkmakla da bir ilgisi yok zaten öyle ileriye parmagını ıtmıyorsun ki tırnagın girecek kadar bakıyorsun zaten bunu ilaç koyarken de yapıyorsun hatta çok çok fazlasını yapıyorsun ve bir çok kız alttan ilaç koyuyor zaten. üstelikte ilişkiye de bu şekilde giriliyor ama kimse ilişkiden korkmuyor . ben tesadüf anladım merak edip okumaya başladım baktım gerçekten de dogru . yani, dpo7-8 gibi anlaşılıyor neredeyse bat a 6-7 gün kala hamile misn değil misin anlaşılıyor ne belirtilere bakmaya ne tahmine ne de teste gerek bile yok . ben 2 aydır baıyorum baktım yok 7 gün o sabırsızlıgı stresı boşuna çekmiyorum valla benı bu yöntem çok rahatlattı. tabi tercih meselesi ama bence cok basit kolay ve güvenilir
Canım tırnakla hissettiğin şeyin rahim ağzı olması mümkün değil, bak bir kere elini sabunlayıp parmağını sonuna kadar ittirirsen rahim ağzını hissedersin, anlarsın demek istediğimi.

Back
X