Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrr günaydın?
birşey aklıma takıldı.bir erkek 6 gün kadar hiç boşalmadan duruyorsa 7. gün yapılan ilişkideki spermler ölmüş olur mu?
içerde 2-3 gün beklemiş sperm gibi kaliteli olur mu?
Canım hızı azalır deniyor ama bir arkadaş vardı böğürtlen kökünü bize anlatan hatırladın mı? O da 15 ilişki olmadan yumurtlama zamanı tek ilişki olursa tutacağını söylüyordu, sperm birikiyor falan diye. İkisini de denedim ikisi ile de olmadı

Ne karar aldın cnm muayene olmaya gidiyor musun?

Ne karar aldın cnm muayene olmaya gidiyor musun?
Gidiyorum canım eşime de trip atmama kararı aldım, önceliklerimiz farklı yapacak birşey yok.. zaten sadece görüşcem doktorla ne diyecek bilmiyorum. Ama histereskopi ol derse adet bitimi hemen yapılacak derse ve o da hafta içine gelirse eşim yine gelemeyecek. O zaman tek başıma nasıl ameliyat sonrası gelirim onu bilemedim
Sınav için çok izin kullandı zaten bu birime de yeni geçmişti ve burda çok rahat 8-5 çalışıyor hafta sonu falan tatil. Hani bu kadar mazereti olunca başkasını alma durumları olabilir yerine. O da riske atmak istemiyor. Neyse hele ben gidip bir konuşayım da bakalım ne diyecek doktor

Aynen cnm sen önce bir Konuş bakalım ne diyecekler.ben kürtaj da sedasyon oldum ayılınca araba kullanmıştım sıkıntı olmamıştı.bunda genel anestezi mi sedasyon mu acaba?

Aynen cnm sen önce bir Konuş bakalım ne diyecekler.ben kürtaj da sedasyon oldum ayılınca araba kullanmıştım sıkıntı olmamıştı.bunda genel anestezi mi sedasyon mu acaba?
Benim kürtaj da genel anestezi ile olmuştu. Kkda okuduğum kadarıyla genel anestezi olmuşlar genelde. Ama yapılacak işleme göre değişiyormuş nette yazan da. Yani sadece bakmak için yapılan işlemde sedasyon yeterli oluyormuş ama düzeltilecek birşeyler varsa genel anestezi yapılıyormuş.

Yık cnm sedasyondanla uyuttular beni ben de genel anestezi sanıyordum ama bunlar ayrı şeylermiş.sdasyonda Biliç açık bir şekilde derin uykuya dalıyorsun işlemi kısa sürecek işlemlerde tercih ediliyor diş ameliyatı kürtaj gibi.ama genel anestezi farklı onda bilinç falan kalmıyor.o Yüzden ondan ayılmak zor oluyormuş.

Haaa valla benim bildiğim sedasyon beni uyutmadan önce yapılan şey. Hatta hep merak ederdim diazemin etkisi nasıl diye. Ameliyathanede doktor gelmeden teknisyen bir iğne yaptı Allahım o nasıl bir rahatlama bütün kaslarım gevşedi hissettim. Sonra da doktor geldi bir iğne daha yaptılar damar yolundan daha şırınganın yarısında ben gittim ben genel anestezi oldum zannediyorum 15 dakika sonra da işte acı içinde uyandım. O zaman bu da sedasyon.

Aynen cnm

Canım tırnakla hissettiğin şeyin rahim ağzı olması mümkün değil, bak bir kere elini sabunlayıp parmağını sonuna kadar ittirirsen rahim ağzını hissedersin, anlarsın demek istediğimi.
ben bütün parmağımı sokunca hissedebiliyorum dediğin gibi okdr aşağıda olduğuna hiç rastlamadm özellikle bakmamıştm ama fitil kullandığım dönemlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…