Ronyacım çok geçmiş olsun,iyi bak kendine..
gecmis olsun ronyacim yorumlari okuyordum ama kacirmisim senin grip oldugun kismi kizlar gecmis olsun yazinca tekrar bi donup okudum. en kisa zamanda atlatirsin insallah
sağolun canım arkadaşlarımmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ronyacım çok geçmiş olsun,iyi bak kendine..
gecmis olsun ronyacim yorumlari okuyordum ama kacirmisim senin grip oldugun kismi kizlar gecmis olsun yazinca tekrar bi donup okudum. en kisa zamanda atlatirsin insallah
merhaba kizlar benim adetimi 4 gün gecti atesimi dil altindan ölctüm 37 sizce hamilemiyim
canım bende proklatin biraz yüksekti normalde hayıtı 1 su bardağı kayanmış suya 1 tatalı kaşığı hayıt koyarak üzerini kaptıp 5 dk demlendikten sonra süzüp aç karnına sabah ve akşam kullandımm muhteşem bir bitki o dmenm bebek çalışmalrım yoktu ama beni ilgilenidren o hormonun düzene girmesydi gebeliğe engel bir hormon şükür başarılı oldu tavsiye ederim hem adetleri düzene sokuyor hemde hormonlarıı yerli yerine koyuyor cnm
canim asagida koyacagim linke bir tiklayabilirmisin bu tapigin 609. bi sayfasi bu link o sayfada ben aldigim hayitin fotosunu koymustum ben yurtdisindayim bu hayitin nasil birsey oldugunuda daha once gormedim bendeki tohumlari sanirim ben senin dedigin sekil bunlarin cayini yapip iciyorum.Acaba dogru seyimi iciyorum yoksa farklimi hic bilmiyrorum . tahminimce dogru ama yinede emin olmak istedim.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi-609.html#post17754226
juliaaaaaaa hayıt acayip derecede anne sütünü artırıyormuş içebilirsin
ronya hayıt bir mucize vallhii benim kzıkardeşim mide ve bağırsak spzmı geçirdi özel kaç hastahane ne kadar ilaç kız feryat figandıı ben onada hayıtı içirdim sonra hastaneye götürecktim tekrarar şinmayacaksın kız kardeşim yarım saat sonra kendine geld,i ağlmayı bıraktı dr gitmemeisze gerek yok dedii ve ilaçlarını attıı kullanmdı hayıtla ayağa kalktıı inan bana ve kardeşim en küçük sancısında hayıta sarılır
canım sen hala devam ediyormusun içmeye
eğer içmiyorsan bence içmelisin 18 aya kadar içilebilirmiş
ben 4 aydır hiç bırakmadan içiyommm
Gülceza bence döllenme olduktan sonra progestanmış başka ilaçmış farketmez o yüzden sen kafana takma tablon gayet iyi inş bebeğin senledir :)
inş canım saol iyi dileğin için.yarında yüksek olursa ümitlenmeye başlarım artık belki bi test yaparım teste hastaneye gitmeden çıkarmı acaba ki salı günü yapsam
aaaa ayrıca bugün tam 30 gün oldu yaa sat 6 şubat allahım yardım et bana ne olur kucagımı boş bırakma cemi cümle nin benimkinide
dün test yaptim testte direk iki cizgi olusmustu cizginin biri cok acik renkti benmi yanlis gördüm diyecegim ama yanimda iki arkadasimda vardi onlarda gördü aynaya tutunca bile fark ediliyordu sonra aradan bes alti saat gecti cizginin biri kayboldu bu ne anlamadim testte güvenilir bir testti ama
18.02. ---1.gün regl
2.gün leke
3.gün grip
13.gün--- **
03.03.---14.gün--36.2 **
04.03.---15.gün--36.3**
05.03.---16.gün--36.2**
06.03.---17.gün--36.6**
slm kızlar nasılsınız :79::79: