Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar geçen ay hayıt içmiştim ya bu ayda içsem mi ne dersiniz
çiğdemciğim kürtajdan sonra adet oldun mu ateşini ölçüyordun sen sanırım nasıl çıkıyor ateşin :26: benim kürtajdan sonra hep aynı seviyede çıkmıştı hergün ölçmüyordum ama ne zaman ölçsem aynı çıkıyordu:44: kürtajdan sonra kaçıncı günündesin bugün ?
kızlar geçen ay hayıt içmiştim ya bu ayda içsem mi ne dersiniz
çiğdemcim günaydın görüşemiyoruz ne zamandır neler yapıyorsun ateş ölçmeye başladınmı yeniden
nasıl takip canım anlamadım.bu ay ilk defa ölçtüm zaten.6.cı günden başlamıştım.normalde de reglim 25-26 günde gelir.selina sen hiç takip yaptırdı mı?bence ateşin adetinle aynı konuşmuor,sen tablona göre yumurtlamamış gibi oldun şimdi ya da çok kısa süren bir luteal faz oldu.
arkadaşlar günaydınnn
adetimin 14. gününden itibaren her sabah 08-00 de ölçmeye başladım
14.gün 25-02- 34,3
15.gün 26-02- 35,8 çalışma
16.gün 27-02- 35,6
17.gün 28-02- 36 çalışma
18.gün 01-03- 35,1
19.gün 02-03- 35,8 çalışma
20.gün 03-03- 36
21.gün 04-03-36,1 çalışma
22.gün 05-03-35,6
lütfen şu tabloyuu yorumlayın kızlar yaaaaa ?
BU ARADA HAMİLE KALMAYI KAFANIZDA ONAYLADIKTAN SONRA FOLIC PLUS GÜNDE 3 TANE ALIN KIZLAR SAKIN AKSATMAYIN ÇOOKK ÖNEMLI BU BEBEK İÇİN BEYIN GELISIMI KALP GELISIMI VE DÜŞÜĞÜ ÖNLEMEK ICIN BEN 15 ARALIKTA BAŞLADIM 5 HAFTALIK HAMILEYIM ŞUANDA
folik asit dimi? ben 1 hafta oldu başlayalı fakat bi arkadaşın doktoru folik asitin ilerde çocuklarda zeka geriliği yapacağını belirtmiş...
sanırım selına koltuk altından ölçmüştü yanlışlıkla doğrumu hatırlıyorum selına
sarıbeybi
burdan bır arkadaşta dr u folıc plus kullandırmadı ve bebeği kalbınde odacık olarak doğdu doktoru sorumlu tutuyordu kullandırmadıgı ıcın bence kesınlıklee kullan
ya da 1-2 dr sor öle kullan ben ecz de çalışıyorum şimdiye kadar folıc asıt ıster ıthal folıc plus ıster folbıol olsun yazıyorlar ben bu ılacı vermeyene raslamadım eczanede
sanırım selına koltuk altından ölçmüştü yanlışlıkla doğrumu hatırlıyorum selına
sarıbeybi
burdan bır arkadaşta dr u folıc plus kullandırmadı ve bebeği kalbınde odacık olarak doğdu doktoru sorumlu tutuyordu kullandırmadıgı ıcın bence kesınlıklee kullan
ya da 1-2 dr sor öle kullan ben ecz de çalışıyorum şimdiye kadar folıc asıt ıster ıthal folıc plus ıster folbıol olsun yazıyorlar ben bu ılacı vermeyene raslamadım eczanede
evet canım dün ve bugun dil altından ölçtüm.önceki sonuçlar hep koltukaltından.canım bişey sorucam ff de grafiğe girdiğimde bana bu yazı çıkıyo nedir ben anlam veremedim.
mesajı silmek ve hesabınızı gidin geri.
[Friend Request]
Bu istek alan bir arkadaşım var sen olduğunu biliyorum bir izin otomatik bildirim için. Lütfen ziyaret edin Arkadaşlar listesi kabul ya da reddetmek. Önemli : [
•Bu istek Arkadaşlar Listenize görünmek için birkaç dakika sürebilir.
•size aşina değilseniz Arkadaşlar listeler bizim danışın SSS isteği arkadaşı herhangi bir kabul için önce emin olun rahat ki sen.
mesaj bu silmek ve hesabınızı gidin geri
Evet yaa görüşemedik :) İşi bırakmıştım ben ama yoğun ısrar üzerine dönüş yaptım :))) Evdeyken fırsat bulamıyordum bağlanmaya, ofisteki kadar rahat olmuyodu en azından :) Yine buralardayım ateşime yarın başlayacağım inşallah
Kalp atışlarını ne zaman duyacağız annesi
Tekrardan gözünaydın Allahım hayırlısıyla ve sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
evet canım dün ve bugun dil altından ölçtüm.önceki sonuçlar hep koltukaltından.canım bişey sorucam ff de grafiğe girdiğimde bana bu yazı çıkıyo nedir ben anlam veremedim.
mesajı silmek ve hesabınızı gidin geri.
[Friend Request]
Bu istek alan bir arkadaşım var sen olduğunu biliyorum bir izin otomatik bildirim için. Lütfen ziyaret edin Arkadaşlar listesi kabul ya da reddetmek. Önemli : [
Bu istek Arkadaşlar Listenize görünmek için birkaç dakika sürebilir.
size aşina değilseniz Arkadaşlar listeler bizim danışın SSS isteği arkadaşı herhangi bir kabul için önce emin olun rahat ki sen.
mesaj bu silmek ve hesabınızı gidin geri
valla cnm hatırlamadım ama böle bır yazı cıkınca dısmes mı ne vardı sanırım onu tıklıyordum ben
My Ovulation Chart
amin canım inş hadi hayırlısı canım şimdi yarın kontrolüm var 5+1 oluorum ama duyulmaz kal atışları tabi 6. haftada duyarım sanırım riskli olduğu için gün aşırı çağırıyor beni çünkü
Buna da şükür yaaa ne kadar güzel hemen hamile kalıverdinBundan sonrası da gelir artık inşallah Bende yarın gidicem bazı testler için Kürtajdan sonra ilk reglimi oldum ama biraz az gibi sanki canım sıkıldı
Hani yapışıklık falan diyolar ya ondan
Hayırlısı hakkımızda
inş bi problem yoktur canım sende en yakın zaman hamiş kalırsın![]()