• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
adetin 5. Günü -- 36,7
adetin 6. Günü -- 36,3
adetin 7. Günü -- 36,3
adetin 8. Günü -- 36,3
adetin 9. Günü -- 36,2** u.a.
Adetin 10. Günü --36,1** u.a.
Adetin 11. Günü --36,1 hemen sonraki ölçümde 36,2 u.a.
Adetin 12. Günü -- 36,1**hemen sonraki ölçümde 36,2 u.a. Ve ıslaklık
adetin 13. Günü -- 36,0
adetin 14. Günü -- 36,1
adetin 15. Günü -- unuttum
adetin 16. Günü -- unuttum
adetin 17. Günü -- 36,4 bugün 5:30 da ölçtüm eşim gündüzcü bu hafta bu saatte ölççücem
adetin 18. Günü -- 36,4 bugünde 5:30 ölçüm saati
adetin 19. Günü -- 36,6 saat 5:30
adetin 20. Günü -- 36,6 saat 5:30
adetin 21. Günü -- 36,4
adetin 22. Günü -- 36,6
adetin 23. Günü --36,7
adetin 24. Günü -- 36,7
adetin 25. Günü -- 36,7
adetin 26. Günü -- 36,7
adetin 27. Günü -- 36,7 çok şükür ilaçsız ölçümle rabbim yardım et
adetin 28. Günü -- 36,7
adetin 29. Günü -- 36,5--36,5--36,6 inanamayıp peş peşe ölçtügüm için böle yazdım
adetin 30. Günü --
ben galiba adet olucam bugün yada yarın.6 şubat günü akşam 7 gibi olmuştum.biraz moralim bozuldu yaa :(acaba bu ialçları içip yumurtlamasaydım gene adet olurmuydum yani en azından yumurtladıgıma sevineyim.

dur cnm hemen korkma ben askılıyla falan yazarsam düşük çıktı hatta bugun 36.4 çıktı
herzaman gıyındıgım gıbı gıyındım bır yarımsaat yattım sonra ölçtüm 36.7 çıktı

2-3 güne kadar ateşin güzel şeyler söyler ınss 2-3 gune bellı olcak ama stres yapmaa

ff de ölçüm yapmadın dıme

selina sen hiç takip yaptırdı mı?bence ateşin adetinle aynı konuşmuor,sen tablona göre yumurtlamamış gibi oldun şimdi ya da çok kısa süren bir luteal faz oldu.

canım bende SELİNA nın tablosuna bakınca aynısını düşündüm
bence yumurtlama olmadan geçmiş yani tutarlı bir yükseliş olmamış

arkadaşlar ben ateş ölçme sayesesinde pko olduğumu ve yumurtlamadığımı anlamıştım
8 ay boyunca FF hiç çizgi çekmedi ve sonrasında doktora gitti
acı gerçeği yumurtlamadığımı öğrendim
selina bence sende bi doktora gitti
yumurtladıysan bile luteal fazın çok kısa
yumurta döllense bile tutunmaz bu durumda

evet canım dün ve bugun dil altından ölçtüm.önceki sonuçlar hep koltukaltından.canım bişey sorucam ff de grafiğe girdiğimde bana bu yazı çıkıyo nedir ben anlam veremedim.
mesajı silmek ve hesabınızı gidin geri.

[Friend Request]
Bu istek alan bir arkadaşım var sen olduğunu biliyorum bir izin otomatik bildirim için. Lütfen ziyaret edin Arkadaşlar listesi kabul ya da reddetmek. Önemli : [
•Bu istek Arkadaşlar Listenize görünmek için birkaç dakika sürebilir.

•size aşina değilseniz Arkadaşlar listeler bizim danışın SSS isteği arkadaşı herhangi bir kabul için önce emin olun rahat ki sen.

mesaj bu silmek ve hesabınızı gidin geri

canım az evvel sana yazmıştım doktora git falan diye
ama yazdığımı geri aldım çünkü koltuk altından öçülen ateş sağlıklı sonuç vermez
artık dil altından ölç olurmu

sweetbaby yarın ve öbür gün yüksek giderse ateşin 16.gün yumurtlama olmuş denebilir

arkadaşlar benim bugün 12.günüm dün feci bir kasık bel ağrısı yaşadım
aslında ben 21-23 arasında yumurtluyomm ama hayıtın etkisiyle bu kadar erken olabilir
ateşimde düştü ama :111:
2e2c5d Ovulation Charts

canım bende SELİNA nın tablosuna bakınca aynısını düşündüm
bence yumurtlama olmadan geçmiş yani tutarlı bir yükseliş olmamış

arkadaşlar ben ateş ölçme sayesesinde pko olduğumu ve yumurtlamadığımı anlamıştım
8 ay boyunca FF hiç çizgi çekmedi ve sonrasında doktora gitti
acı gerçeği yumurtlamadığımı öğrendim
selina bence sende bi doktora gitti
yumurtladıysan bile luteal fazın çok kısa
yumurta döllense bile tutunmaz bu durumda

kızlar bendede pko var ve ben bu yasına kadar bılmıyordum taa ki kasın 2010 da regl gelmeyene kadar aralıkta farlutalle gec oldum ocaktadafarlutalle zorla oldum testlerım aralıkta kötüydü ocakta düzelmıstı vee şubatta kendı sağlık sorunlarımı erteleyıp şubatta eşim korunuyordu ve ılk kez 1,5 yılda ılkkez korunmayı bıraktık ve yumurta takıbıne gıttım dr ilk gıttıgımde yumurtan yok dedı bende şaşırmadı çünkü
ronyanın da dediği gibi pko da yumurtlama zaten en buyuk problem

5 gün sonra tıne dr gıttıgımde 12 mm bır yumurtam oldugunu söledı bölelıkle 2 günd bır kontrole gıttım ve adetımın 20, gunu 21,9 luk bır umurtam oldugunu gördük ve çatlatma iğnesı oldumm

ve şimdı 5 hafta 6 gunluk hamıleyımm

yanı hep şansızım derdım ama bebeğim bunun tersı oldugunu kanıtladı bana pko olmasına ragmen ılk denemede hamıle kaldım ve pko da düşük tehlıkesı çok fazlaa

ben böle hamıle kaldıysam sızın sanısınız çok daha yüksek onun için üzülmeyınn zamanı gelıcek ben sadece allah ın bana verdıgı sanslı ayda korunmayı bıraktım belkıde mart nısan aerteleseydım yumurtamın bıle olmadıgını görcektımm

ŞİMDİ SADECE BEBEĞİM SAĞLIKLI OLSUN VE SAĞLIKLA ZAMANINDA DÜNYAYA GELSİN DİYE DUA EDİYORUM TERSLIK ÇIKMASINDN ÇOK KORKUYORUMM

ALLAH A EMANET EDIN EN HAYIRLISI VE EN KISA ZAMANDA BEBEĞİNİZ GELIP GÖBÜŞÜNÜZE KONSUN

BU ARADA SAĞLIKLI BESLENIN YAPAY SAĞLIKSIZ TEMIZLGIINDEN ŞÜPHE ETTIGINIZ HIC BIRSEY YEMEYINN BULASIKLARI ELDE YIKIYORSANIZ DURULANDIGINDAN ÇOK EMIN OLUN KIMYASAK HERSEY GEBELIGI ÖNLUYORMUS BAŞTA ÇAMASIR SUYU FAZLA SOLUMAYIN BILEE

FAZLA UZATTIM KUSURA BAKMAYIN KENDINIZE IYI BAKIN

dur cnm hemen korkma ben askılıyla falan yazarsam düşük çıktı hatta bugun 36.4 çıktı
herzaman gıyındıgım gıbı gıyındım bır yarımsaat yattım sonra ölçtüm 36.7 çıktı

2-3 güne kadar ateşin güzel şeyler söyler ınss 2-3 gune bellı olcak ama stres yapmaa

ff de ölçüm yapmadın dıme

yok canım denedim ama beceremedim açıkcası inş dedigin gibi olur yaa rabbim den diliyorum.bugun bi idrar testi alsam yarın yapsam çıkarmı acaba yada saglık ocagında yaptırsam çıkarmıki bekliyeyimmi yada

kızlar ben 3 ay önce dr a gittiğimde reglin 3.cü günü hormon testlerimi yaptırdım.hepsi çok iyi dedi dr.ultrasondan baktı herşey normal dedi yumurtlama gününe yakın yani reglin 13.cü günü tekrar gel dedi ve gittim yine ultrasondan baktı yumurtaların çok iyi biri 18 mm diğeri 20 mm çok iyi dedi iğnelerle 2-3 yumurta elde ederiz sen doğal yoldan oluşuyor dedi. ilişki tarihleri verdi öyle yani.3 ay içinde bi sorun oluşmuşmudur bilemem.benim bu kontrolüm temiz çıktığı için eşimden sperm testi istedi ve sonuçlar düşük çıktı ilaç kullanıyor.1 hafta içinde bitecek ilaçları tekrar test vericez.bilginiz olsun istedim.

kızlar bendede pko var ve ben bu yasına kadar bılmıyordum taa ki kasın 2010 da regl gelmeyene kadar aralıkta farlutalle gec oldum ocaktadafarlutalle zorla oldum testlerım aralıkta kötüydü ocakta düzelmıstı vee şubatta kendı sağlık sorunlarımı erteleyıp şubatta eşim korunuyordu ve ılk kez 1,5 yılda ılkkez korunmayı bıraktık ve yumurta takıbıne gıttım dr ilk gıttıgımde yumurtan yok dedı bende şaşırmadı çünkü
ronyanın da dediği gibi pko da yumurtlama zaten en buyuk problem

5 gün sonra tıne dr gıttıgımde 12 mm bır yumurtam oldugunu söledı bölelıkle 2 günd bır kontrole gıttım ve adetımın 20, gunu 21,9 luk bır umurtam oldugunu gördük ve çatlatma iğnesı oldumm

ve şimdı 5 hafta 6 gunluk hamıleyımm

yanı hep şansızım derdım ama bebeğim bunun tersı oldugunu kanıtladı bana pko olmasına ragmen ılk denemede hamıle kaldım ve pko da düşük tehlıkesı çok fazlaa

ben böle hamıle kaldıysam sızın sanısınız çok daha yüksek onun için üzülmeyınn zamanı gelıcek ben sadece allah ın bana verdıgı sanslı ayda korunmayı bıraktım belkıde mart nısan aerteleseydım yumurtamın bıle olmadıgını görcektımm

ŞİMDİ SADECE BEBEĞİM SAĞLIKLI OLSUN VE SAĞLIKLA ZAMANINDA DÜNYAYA GELSİN DİYE DUA EDİYORUM TERSLIK ÇIKMASINDN ÇOK KORKUYORUMM

ALLAH A EMANET EDIN EN HAYIRLISI VE EN KISA ZAMANDA BEBEĞİNİZ GELIP GÖBÜŞÜNÜZE KONSUN

BU ARADA SAĞLIKLI BESLENIN YAPAY SAĞLIKSIZ TEMIZLGIINDEN ŞÜPHE ETTIGINIZ HIC BIRSEY YEMEYINN BULASIKLARI ELDE YIKIYORSANIZ DURULANDIGINDAN ÇOK EMIN OLUN KIMYASAK HERSEY GEBELIGI ÖNLUYORMUS BAŞTA ÇAMASIR SUYU FAZLA SOLUMAYIN BILEE

FAZLA UZATTIM KUSURA BAKMAYIN KENDINIZE IYI BAKIN

Amin inşallah
Allah seninde yardımcın olsun Bebeğini sağ salim, hayırlısıyla ve sağlığıyla kucağına almak nasip olsun inşallah
Kendine çok iyi davran :)

arkadaşlar benim bugün 12.günüm dün feci bir kasık bel ağrısı yaşadım
aslında ben 21-23 arasında yumurtluyomm ama hayıtın etkisiyle bu kadar erken olabilir
ateşimde düştü ama :111:
2e2c5d Ovulation Charts

Ronya sen bu hayıtın suyunu mu içtin çayını mı içtin hapını mı içtin :)
Benimde prolactin problemim var ya Gebe kaldığım ay suyunu içmiştim
Her hayıt suyu içtiğimde gebe kalıyorum zaten öncekinde de kimyasal olmuştu. Etkisi tartışılmaz hayıtın
Ama bırakınca sanki normale dönüyo

Ronya sen bu hayıtın suyunu mu içtin çayını mı içtin hapını mı içtin :)
Benimde prolactin problemim var ya Gebe kaldığım ay suyunu içmiştim
Her hayıt suyu içtiğimde gebe kalıyorum zaten öncekinde de kimyasal olmuştu. Etkisi tartışılmaz hayıtın
Ama bırakınca sanki normale dönüyo

canım ben kapsülünü içiyorumm
bırakınca normale dönüyor derken etkisi bitiyormu
bide sen ne kadar süre içtin etkisini görmek için
3-6 ay içilmesi gerekirmiş

yok canım denedim ama beceremedim açıkcası inş dedigin gibi olur yaa rabbim den diliyorum.bugun bi idrar testi alsam yarın yapsam çıkarmı acaba yada saglık ocagında yaptırsam çıkarmıki bekliyeyimmi yada

canım adetlerın düzenlıyse ve adetıne 3-4 kaldıysa gebeysen düşük hcg olsada çıkar
kızlar ben 3 ay önce dr a gittiğimde reglin 3.cü günü hormon testlerimi yaptırdım.hepsi çok iyi dedi dr.ultrasondan baktı herşey normal dedi yumurtlama gününe yakın yani reglin 13.cü günü tekrar gel dedi ve gittim yine ultrasondan baktı yumurtaların çok iyi biri 18 mm diğeri 20 mm çok iyi dedi iğnelerle 2-3 yumurta elde ederiz sen doğal yoldan oluşuyor dedi. Ilişki tarihleri verdi öyle yani.3 ay içinde bi sorun oluşmuşmudur bilemem.benim bu kontrolüm temiz çıktığı için eşimden sperm testi istedi ve sonuçlar düşük çıktı ilaç kullanıyor.1 hafta içinde bitecek ilaçları tekrar test vericez.bilginiz olsun istedim.
canım eşin sigara kullanıyorsa hemen bıraksın benım kızkardesım ve eşi de bunları yasadı ve enıstem sıgarayı bıraktı testte spermler çok fazlasıyla arttı ki onda 1-2 tane canlı var demıstı sadece sıgara kullanırken bazılarında sıgara farklı yerlerse problem çıkarıyo
amin inşallah
allah seninde yardımcın olsun bebeğini sağ salim, hayırlısıyla ve sağlığıyla kucağına almak nasip olsun inşallah
kendine çok iyi davran :)

amınn canım inşallahh

ronya bu ay hep kontrol ettın mı yumurtanın pişmeden öncekı beyaz kısmı gıbı bır akıntın oldumu hiç bır de ıkıgunde bır calışma yapıyormusun

nasıl takip canım anlamadım.bu ay ilk defa ölçtüm zaten.6.cı günden başlamıştım.normalde de reglim 25-26 günde gelir.

Sen dilaltı ve koltuk altı karışıkdeğerler yazdıysan sorun yok,bu aykine bakalım,doktorunda onayladığına göre 13 gün süren bir luteal fazın var demektir.inş eşinin değerleri de düzelir de siz de kavuşursunuz bebeğinize.

canım adetlerın düzenlıyse ve adetıne 3-4 kaldıysa gebeysen düşük hcg olsada çıkar

canım eşin sigara kullanıyorsa hemen bıraksın benım kızkardesım ve eşi de bunları yasadı ve enıstem sıgarayı bıraktı testte spermler çok fazlasıyla arttı ki onda 1-2 tane canlı var demıstı sadece sıgara kullanırken bazılarında sıgara farklı yerlerse problem çıkarıyo

amınn canım inşallahh

ronya bu ay hep kontrol ettın mı yumurtanın pişmeden öncekı beyaz kısmı gıbı bır akıntın oldumu hiç bır de ıkıgunde bır calışma yapıyormusun

canım o akıntıyı daha görmedim şuan kremsi beyaz akıntım var
ama artık takip ediyorum

şimdi canım normalde adetlerim düzensizdir ben günüm geçince hep 40 günü beklerim en geç 40 günde olurdum ama son zamanlarda çok fazla düzensiz oldugu için bu ay adet düzenleyici ve klomen kullandım adet düzenleyici kullandıgımda ise ilaç bittikten 4 yada 5. günü adet olurdum.ekim ayında kimyasal gebelik geçirdim bu ialçları kullanmıştım yine ve 5. günü yaptırdıgım tahlilde pozitifi görmüştüm ama 1 hafta içinde düşüşe geçti neyse ben bikaç gün daha bekliyeyim en iyisi sonra üzülmektense demi ama bu arada hayıt tohumunu sen düzensiz oldugun içinmi içmiştin bende düşünüyorum ilaç içmektense hayıt içmek en iyisi çünkü.

canım ben kapsülünü içiyorumm
bırakınca normale dönüyor derken etkisi bitiyormu
bide sen ne kadar süre içtin etkisini görmek için
3-6 ay içilmesi gerekirmiş

Ben Temmuzda suyunu içtım Ağustosta hamile kaldım bıraktım kimyasal gebelikti sonrasında prolactin eski haline dönmüştü
Sonra Kasım ayında içtim Aralıkta hamile kaldığımı öğrendim bıraktım kalp atışları durdu
yarın baktırıcam tekrar hormonlarıma
O yüzden dedim bırakınca sanki eski halini alıyo

Ben Temmuzda suyunu içtım Ağustosta hamile kaldım bıraktım kimyasal gebelikti sonrasında prolactin eski haline dönmüştü
Sonra Kasım ayında içtim Aralıkta hamile kaldığımı öğrendim bıraktım kalp atışları durdu
yarın baktırıcam tekrar hormonlarıma
O yüzden dedim bırakınca sanki eski halini alıyo

canım zaten tedavi edebilmesi için en az 3-6 ay içmek gerekirmiş
etkisini çok yavaş gösteriyormuş
bence sende içmeye başla

canım ben değil ronya hayıt kullandı

ben sadece bır kere bal ve tarcım karısımından yedım yumurtlamaya 3-4 gün kalaydı sanırım

onun dışında sadece ev yemeklerı ve sağlıklı besınler yedımm ama sanırım ben ne yaparsam yapım bu ay zamanıydı

ve dıyorum kı allah benı denedı bakalım kendı sağlıgımı yoksa bebeğimi düşüncek dıye ve ben burundakı et tekı bana çok zararı var alerjıden dolayı haftanın ıkıgunu burnumdan nefes almadan yüzüm şiş olarak ve haprsırarak gecırıyorum

bu arada hamıle oldugumu bılemden koldan alerjı testıo de olmus oldum

Back
X