• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yani kullanacam da nasıl işe yarayacak bilmiyorum.benim ovulasyon çok erken oluyor 9 yada 10.gün.bugün başlasam ovulasyon gününde sonuncusunu almış olacam nasıl etkileyecekse:18:

senin yumurtlaman bu kadar erken oluyoda sana neden klomen verdiki dr anlamadım bende yumurtlama ya geç olurdu yada olmazdı bu yüzden kullanıyorum.ilginç geldi yani

Yuba tebrik ederim çok sevindim. Allah sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin. :74::74::74::74::49::49::49:bide şu hayıt ne işe yarar yumırtlaması olanlar da mı kullanıyor yoksa yumurtlama problemi olanlar mı??

sagol canim cok tesekkur ederim. Darisi tum isteyenlerin basina.

yubacım geçen gün okuduğumda test sonucu bekliyodun sanırım pozitif sonuç almışsın çok sevindim canım allah sağlıklı gebelik nasip etsin sonrada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş....

darısı isteyen herkesin başına inş....

saol cnm ya ınsan kotu oluyor su an test yapmaya bıle korkuyorum bıde hep boyle zamanlarda ıhtıyacım varya eczanenın acası tutmadı daha ıhtıyacım olmasa sabahım korunde acar :59:

saol cnm ya ınsan kotu oluyor su an test yapmaya bıle korkuyorum bıde hep boyle zamanlarda ıhtıyacım varya eczanenın acası tutmadı daha ıhtıyacım olmasa sabahım korunde acar :59:

bak en güzel rahatlama metdodu dua şimdi eczane açılıncaya kadar içinden bildiğin bir dua oku ve rabbime sığın o seni rahatlatack cnmm sakin ol herşye hazırlıklı olalım ve hakkımızdan hayırlısını dileyelim

gunaydın kızlar
33f175 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın yahu kızlar ne gecmez bıtgun eczanede acılmak bılmedı ıns vardır ya elım ayagım tutmuyor bırazdan gıdıo alcam testı allah ıns nasıp etmıstır

canım masallah sabıtlenmıs gıbı atesın ınsallah test sonucun halay cektırır bıze ..
kac gunde regl oluyordunkı
ıdrar testınde cıkmazsa sakın dert etme bence atesın guzel haber verıyo gıbı

Yuba tebrik ederim çok sevindim. Allah sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin. :74::74::74::74::49::49::49:bide şu hayıt ne işe yarar yumırtlaması olanlar da mı kullanıyor yoksa yumurtlama problemi olanlar mı??
kuzucum benim yumurtlama sorunum yok adetlerimde düzenli
bende kullanıyorum 2 aydır geçen ay bi faydasını görmedim
bu ay görürmüyüm bilmem

33f175 Ovulation charts on FertilityFriend.com

günaydın yahu kızlar ne gecmez bıtgun eczanede acılmak bılmedı ıns vardır ya elım ayagım tutmuyor bırazdan gıdıo alcam testı allah ıns nasıp etmıstır
canım ne tatlı heyecan yaşıyosun
inşallah güzel haberler alırız

LORKEM günaydın öperim

kıvırcan gunaydınlar nasılsın ...

ya ben hasta oldum gece nezle oldum burnum tıkalı
sanırım atesımı etkıledı bırden yukseldı
bende tabloda ısaretledım ama ıllness ta ısaretledım ole olunca atesımı yuvarlak ıcıne aldı

33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com

senın ne durumda atesın
dur bakalım yarın belli olur o zaman herşey
inşallah hastalıktan diildir kuzu ateşinde
aşılamadan önce geliverir

dur bakalım yarın belli olur o zaman herşey
inşallah hastalıktan diildir kuzu ateşinde
aşılamadan önce geliverir
ınsallah dıyelım ama sanmıyorum daha dpo 7. gun sanrım o yukselıs ıcın erken degılmı
neyse umıdımızı hep canlı tutmamız lazım nede olsa

33c6dc Ovulation charts on FertilityFriend.com

ey ateşşşş
36.8 lere
36.9 lara
37.0 lara yükselde bi daha hiç düşme inşallahhhhhh

ınsallah yaaa
kader arkadasımla asılama oncesı bu ay mujde versek ne guzel olur
Rabbım :16:

ınsallah dıyelım ama sanmıyorum daha dpo 7. gun sanrım o yukselıs ıcın erken degılmı
neyse umıdımızı hep canlı tutmamız lazım nede olsa

ınsallah yaaa
kader arkadasımla asılama oncesı bu ay mujde versek ne guzel olur
Rabbım :16:
dpo 7. gündesin gebeliğini ateşin gidişatına göre 8. gün öğrenenler bile var normal yani yükselişi

inşallah kuzucum ya ama olsun
bu ay olmazsa sonraki ay aşılamayla beraber hamiş kalırız inşallah

Günaydın kızlar. Yeni hamilelerimiz nasıllar? İnşallah sağlıkla geçirirsiniz bu süreci ve sağlıkla kucaklarınıza alırsınız inşallah. Bu ay çok bereketli maşallah.:nazar: Bereketinden biz de payımıza düşeni hayırlısıyla alırız inşallah.

32277d Ovulation charts on FertilityFriend.com

Benim ateşim aslında 36.8e yükseldi bugün tekrar ama erken uyandım ve ilk ölçtüğümde çıkan 36.7yi işaretledim. Normalde 5.40ta ölçüyorum, bugün 4.30da uyandım. 36.8i işaretlemek istedim ama FFyi kandırmıyım dedim.:9:

Back
X