• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gulceza senin testlerini ayni benim testlere benzettim ama senin bu testler bemce pozitif degil simdi yanlis birsey soylemekte istemem ama eger fotograftada net cikmamissa bana oyle gorunmus olabilir. sende pko veya baska bir rahatsizlik varmiydi. yada daha once test yaptirdinmi hormonlarin icin lh yuksek olabilir senin. bu obulasyon testlerinde lh yuksek olanlarda cizgiler hep boyle cikiyor. sana birkac ay onceki fotografimi ekliyorum bu mesaji altina. o fotoda altinda 2 ve 3 yazan pozitif sadece.yani ben eger doktora gitmedi isen daha once uyarmak amacli soyluyorum. bende boyle olunca gitmistim doktora ve pko cikmisti.

canım benimde yaptığım testlerde hep böyle çıkardı
hatta dahada belirgin çıkardı benimki ama malesef lh hormonum yüksek olduğunda öyleymiş
pko olanlarda vücutta belirgin bir lh hormonu hakimiyeti var
buda malesef testlerde yanlış pozitife sebep oluyor

canım aman ihmal etme git
geçen sene bana herkes doktora git diyordu ben biraz daha bekleyeyiö diye erteledim hep
ve gittiğimde yumurtlamadığımı pko olduğumu öğrendim tabi tek sorun bende değil eşimdede sorun çıktı
canım hiç boşa para verme bu testlere ateşini ölç yeter
bu arada ateşini tekrar eklesene bakayım bugünkini göremedim
canım ben 6 yıllık evliyim daha önce defalarca dr a gittim son 2 aydır dr adet düzenlemeye yönelik bu tedaviyi verdi klomen +cyclo progynova kullanıyorum.ateşim çok yüksek olmaz benim zaten arasıra adet döneminde ölçerim en az 36,0 ile en fazla 36,4 çıkardı şimdi bu cyclo 16. günde progestan içeren ilaçlarına başlıcak o zaman çıkıyo biraz ateş progestanın etkisiyle.
gulceza senin testlerini ayni benim testlere benzettim ama senin bu testler bemce pozitif degil simdi yanlis birsey soylemekte istemem ama eger fotograftada net cikmamissa bana oyle gorunmus olabilir. sende pko veya baska bir rahatsizlik varmiydi. yada daha once test yaptirdinmi hormonlarin icin lh yuksek olabilir senin. bu obulasyon testlerinde lh yuksek olanlarda cizgiler hep boyle cikiyor. sana birkac ay onceki fotografimi ekliyorum bu mesaji altina. o fotoda altinda 2 ve 3 yazan pozitif sadece.yani ben eger doktora gitmedi isen daha once uyarmak amacli soyluyorum. bende boyle olunca gitmistim doktora ve pko cikmisti.

ben zaten yumurtlama sorunum var geç yada hiç yumurtlama olmuyo canım ama hormonlarımda bi sorun yok benim aileden anne ve teyzelerimde aynı sorunu yaşamışlar.düzensiz adet yani yani foto baya net ama tabi birebirde olmuyoki bikaç ayrı foto daha yükliyeyim belki onların birinde daha net çıkan vardır ama senin 2 yazanla aynı gibi benimki ne zor yaa.

atetin 1. günü --36,4 saat- 7:30
adetin 2. günü --36,4 saat- 7:30
adetin 3. günü --36,3 saar- 7:30
adetin 4. günü --36,2 saat- 7:30
adetin 5. günü --36,3 saat- 5:40
adetin 6. günü --36,2 saat- 5:40
adetin 7. günü --36,1 saat- 5:40 :))
adetin 8. günü --36,2 saat- 5:45
adetin 9. günü --36,2 saat- 5:45
adetin 10.günü --36,1 saat- 5:45 pozitif yumurtlama testi+akşam saatinde uzayan akıntı
adetin 11.günü --36,1 saat- 5:45 pozitif yumurtlama testi+ :))
adetin 12.günü --36,3 saat- 5:45
adetin 13.günü --36,0 saat- 7:30 çok ilginç

bu tablom.bunlarda diger resimler $Resim 016.webp $Resim 014.webp

adetin 10.günü --36,1 saat- 5:45 pozitif yumurtlama testi+akşam saatinde uzayan akıntı

bu tablom.bunlarda diger resimler Eki Görüntüle 165217 Eki Görüntüle 165218

canım muhtemelen progesteron içmeye başlayınca yükselecek ama bu yumurtlama anlamına gelmez
bende cyclo prognova içtim
adetini düzenlemeye yardımcı olur dendi ancak bir çok doktora sordum
bu ilaç sadece adetinizi düzenler dedi yani yumurtlamıyorsanız buna yardımcı olmaz dedi
bu arada ateşin yükselir dedim ama bu arada yumurtlamada olabilir
yani hiç belli olmaz
şuan bişey demek için erken

bu tablom.bunlarda diger resimler Eki Görüntüle 165217 Eki Görüntüle 165218

arkadaşlar ovulasyon testine pozitif diyebilmek için ikiside aynı koyulukta olmalı
hatta bazı kişilerde ikinci çizgi birinciden bile koyu çıkarmış
silik çıkan çizgi malesef pozitif demek değil

canım muhtemelen progesteron içmeye başlayınca yükselecek ama bu yumurtlama anlamına gelmez
bende cyclo prognova içtim
adetini düzenlemeye yardımcı olur dendi ancak bir çok doktora sordum
bu ilaç sadece adetinizi düzenler dedi yani yumurtlamıyorsanız buna yardımcı olmaz dedi
bu arada ateşin yükselir dedim ama bu arada yumurtlamada olabilir
yani hiç belli olmaz
şuan bişey demek için erken

evet sadece cyclo progynova yumurtlama ya yardımcı degil sadece adet düzenliyo ama bana drum günde 3 defada klomen verdi yumurtlamaya yardımcı olsun die canım.acaba dielimki yumurtlamam 15. güne kadar olmadı 16. gün progestana başladım progestana ragmen yumurtlama olurmu olmazmı olmaz gibime geliyo ama bide şu varki şimdi ateşim 16. günde çok yükselirse ve tam koyu çizgi 15. günü çıkarsa ben o günmü yumurtlamış olurum ki.YANİ EGER YUMURTA GELİŞTİYSE TABİ

gunaydın kızlar
dun gece esımın ısrarıyla bı tane parol ıctım kendıme geldım azıcık atesımde dustu tabı dun yanıyodum resmen
bugun daha ıyıyım bakalım ates bundan sonra nası devam edıcek

33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com

gunaydın serpıl atesın dusmeye baslamıs gıbı ama bellı olmaz tabı kacıncı gun yumurtluyorsun normalde

canım genlde erken yumurtluyorum 12.ci gün veya 13 yani öyle zannediyoruz bakalım bu ay kaçıncı gübde olacak ama garipp ben bu ay yine beklemiyortum25 ay neredeyse olmuş her ay fossssssssss

canım genlde erken yumurtluyorum 12.ci gün veya 13 yani öyle zannediyoruz bakalım bu ay kaçıncı gübde olacak ama garipp ben bu ay yine beklemiyortum25 ay neredeyse olmuş her ay fossssssssss

benım de 17 ay oldu ama nasıb beklıyorz hala ..
bellı bı sorun varmı pekı esınde veya sende
bı tedavı vs bısey denedınızmı

gunaydın kızlar
dun gece esımın ısrarıyla bı tane parol ıctım kendıme geldım azıcık atesımde dustu tabı dun yanıyodum resmen
bugun daha ıyıyım bakalım ates bundan sonra nası devam edıcek

33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com

gunaydın serpıl atesın dusmeye baslamıs gıbı ama bellı olmaz tabı kacıncı gun yumurtluyorsun normalde

iyi olmana sevindim kuzucum yarın ki ateşin önemli olcak anlaşılan

33c6dc Ovulation charts on FertilityFriend.com

biriniz şu ateşime bişi desinnnnnnn ama artsın artık
kızım sen takma kafana atesın dusuk degılkı sonucta ortalamanın ustunde zaten
hem dun bı arkadas yazmıs ya progestan dırek atesle baglantılı degıl ılle yukselecek dıye bısey yok takmayın kafanıza dıye

iyi olmana sevindim kuzucum yarın ki ateşin önemli olcak anlaşılan

saolasın canım dedıgın gıbı bakalım yarın ne dıcek atesım bana

kızım sen takma kafana atesın dusuk degılkı sonucta ortalamanın ustunde zaten
hem dun bı arkadas yazmıs ya progestan dırek atesle baglantılı degıl ılle yukselecek dıye bısey yok takmayın kafanıza dıye

saolasın canım dedıgın gıbı bakalım yarın ne dıcek atesım bana
accık yükselse gidip bhcg yaptırcam ama
ateşte hiç umut vermiyor ki bana test yaptırmaya hevesimde kalmadı

bekleyiş bence bekleme yarın sabah test yap günün geçmiş görünüyor,ateş de güzel,hadi hayırlısı :)

ben daha önce çok kez yazdım progestan aldığınızda ateşi yükseltmez,ateşle doğrudan ilişkisi yok yani, o yüzden kvrck sen ona değil ateşinin seyrine bak

yeni hamileleri de tebrik ederim,mart kedileri belli oldu yani :)

juliacım cnm çok sağol yorumun için taf arkadaşımız 19.günde olabilir yumurtlama dedi o yüzden bekliyorum ama kasık ağrılarım akıntım falan 16.güne kadar oldu ve 16.gün geçti hayırlısı bakalım inşallah bende sevindirici haberler veririm sizlere :71::71:

18.02. ---1.gün regl
2.gün leke
3.gün grip

13.gün--- **
03.03.---14.gün--36.2 **
04.03.---15.gün--36.3**
05.03.---16.gün--36.2**
06.03.---17.gün--36.6
07.03.---18.gün--36.4**
08.03.---19.gün--36.4**
09.03.---20.gün-- ölçemedim uyumuşum
10.03.---21.gün--36.6** (4saatlik uykuyla ölçüm)
11.03.---22.gün--36.7
12.03.---23.gün------ ölçemedim
13.03.---24.gün--36.8**
14.03.---25.gün--36.7
15.03.---26.gün--36.8
16.03.---27.gün-- ölçemedim
17.03.---28.gün-- ölçemedim
18.03.---29.gün--36.8**
19.03.---30.gün--36.8**
20.03.---31.gün--36.9
21.03.---32.gün--36.8**
22.03.---33.gün--36.8

günaydın kızlarr herkese sağlıklı bebişler diliyorumm bende daha ne hamilelik nede adete dair bi belirti yok sadece göğüs uçlarım çok acıyo o kadar adet olacağımda hafif kasıklarımda uyuşma olurdu 1-2 gün öncesinden o da yok hadi hayırlısı:18::18:

kvrck ın ateşi yüksel artık güzelce:57::9::9:
ateşin ortalamanın üstünde seyrediyor sıkıntı etme gayet güzel ha tabi geçen aya göre farklı bir artış yok ama olsun artmış sonuçta:29:

hı hı bende farkındayım
geçen haftadan da kötü gidiyorum ki bide nasıl bademciklerim şiş anlatamam fena hastayım ateşimin dahda artması gerekiyordu
bu ateş benim moralimi bozmak için elinden geleni yapıyorr
amma pes etmek yokkkk 22. ayda olmazsa 23. ayda olur napalım:15:

Back
X