• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba ronya;
ateş gerçekten güvenilir bir yöntem. ama yorumlamayı bilmekte önemli ben ölçüyorum ama yorumlamaktan anlamıyorum benim geçen ay yumurtlayıp yumurtlamadığım hakkında yorum yapabilirmisin.:26:

33d8e9 Ovulation charts on FertilityFriend.com

henüz yumurtlama olmamış geçen ay da geç yumurtlamışsın bu ay da öyle olacak galiba:26: sanki 1-2 güne yumurtlayacakmışsın gibi duruyor ateşin:44:

günaydın kızlarr herkese sağlıklı bebişler diliyorumm bende daha ne hamilelik nede adete dair bi belirti yok sadece göğüs uçlarım çok acıyo o kadar adet olacağımda hafif kasıklarımda uyuşma olurdu 1-2 gün öncesinden o da yok hadi hayırlısı:18::18:

kız ıyı sabırlısın sende
bence de bıran once test yaptır ak koyun kara koyun cıksın meydana
günaydın kızlarr hayırlı sabahlarr.
3417da Ovulation charts on FertilityFriend.com
:nazar:yeni hamişleri tebrik ediyorum.rabbim bebişlerini sağlıkla annelerine bağışlasın inş:nazar:

valla ben yenıyım ama sanırım dun catlamıs senın yumrutan
gercı 2 gun daha olc atesını o zaman net bellı olur zaten

kız ıyı sabırlısın sende
bence de bıran once test yaptır ak koyun kara koyun cıksın meydana

canım belki tafın dediği gibi 19.gün olduysa yarın son gün o yüzden boşa test yaptırmayayım dedim ben daha önce 36.8 dereceyle adet olduğumu biliyorum o yüzden belirtide olmayınca negatif görmekten korkuyorum o yüzden yaptırmıyorum bi tane belirti yakalasam kosa kosa gideceğim de yok belirtide ne akıntı ne kasık ağrısı tuhaf bi durum ama bugünde olmazsam adet eczaneden test alıp bi tane akşam bi tanede yarın sabah kalkınca yapacağım belki sürpriz çift çizgi çıkar :71::71:

canım belki tafın dediği gibi 19.gün olduysa yarın son gün o yüzden boşa test yaptırmayayım dedim ben daha önce 36.8 dereceyle adet olduğumu biliyorum o yüzden belirtide olmayınca negatif görmekten korkuyorum o yüzden yaptırmıyorum bi tane belirti yakalasam kosa kosa gideceğim de yok belirtide ne akıntı ne kasık ağrısı tuhaf bi durum ama bugünde olmazsam adet eczaneden test alıp bi tane akşam bi tanede yarın sabah kalkınca yapacağım belki sürpriz çift çizgi çıkar :71::71:

36.8 le adet olduysan haklısın o zaman beklemekte
hadı hayırlıs bakalım belkı cızt cızgılı testının fotosunu goruruz sabaha burda

selina cnım ateşin yarında yüksek çıkarsa dün yumurtlamışsın diyebiliriz cnm inşallah sende herkeste hemen bu ay hamile kalırsınız bu ayı geçirmiş olanlarda diğer ay inşallah hamile haberi verir bizlere:97::97:

36.8 le adet olduysan haklısın o zaman beklemekte
hadı hayırlıs bakalım belkı cızt cızgılı testının fotosunu goruruz sabaha burda

evet cnm ateşim düşmeden adet olmuştum daha önceki aylardan birinde ertesi gün düştü teşim o yüzden korkuyorum biraz hadi hayırlısı inşallah herkes tez vakitte hamile kalır sağlıklı evlatları olur

18.02. ---1.gün regl
2.gün leke
3.gün grip

13.gün--- **
03.03.---14.gün--36.2 **
04.03.---15.gün--36.3**
05.03.---16.gün--36.2**
06.03.---17.gün--36.6
07.03.---18.gün--36.4**
08.03.---19.gün--36.4**
09.03.---20.gün-- ölçemedim uyumuşum
10.03.---21.gün--36.6** (4saatlik uykuyla ölçüm)
11.03.---22.gün--36.7
12.03.---23.gün------ ölçemedim
13.03.---24.gün--36.8**
14.03.---25.gün--36.7
15.03.---26.gün--36.8
16.03.---27.gün-- ölçemedim
17.03.---28.gün-- ölçemedim
18.03.---29.gün--36.8**
19.03.---30.gün--36.8**
20.03.---31.gün--36.9
21.03.---32.gün--36.8**
22.03.---33.gün--36.8

günaydın kızlarr herkese sağlıklı bebişler diliyorumm bende daha ne hamilelik nede adete dair bi belirti yok sadece göğüs uçlarım çok acıyo o kadar adet olacağımda hafif kasıklarımda uyuşma olurdu 1-2 gün öncesinden o da yok hadi hayırlısı:18::18:

bekleyişş bence sen hamilesin hala test yapmadın mı:52: ayy çok heyecanlı:nazar:

atetin 1. günü --36,4 saat- 7:30
adetin 2. günü --36,4 saat- 7:30
adetin 3. günü --36,3 saar- 7:30
adetin 4. günü --36,2 saat- 7:30
adetin 5. günü --36,3 saat- 5:40
adetin 6. günü --36,2 saat- 5:40
adetin 7. günü --36,1 saat- 5:40 :))
adetin 8. günü --36,2 saat- 5:45
adetin 9. günü --36,2 saat- 5:45
adetin 10.günü --36,1 saat- 5:45 pozitif sadığım yumurtlama testi+akşam saatinde uzayan akıntı
adetin 11.günü --36,1 saat- 5:45 pozitif sandıgım yumurtlama testi+ :))
adetin 12.günü --36,3 saat- 5:45
adetin 13.günü --36,0 saat- 7:30 çok ilginç
adetin 14.günü --36,3 saat- 7:30 negatif oldu test az önce yaptım

günaydın arkadaşlar benim hiç güzel olmayan tablomu bugünüde ekleyip tekrar koydum ben yumurtlamadımmm:18::2::5::37::36:

Son düzenleme:
:44:
bekleyişş bence sen hamilesin hala test yapmadın mı:52: ayy çok heyecanlı:nazar:

yapmadım cnm inşallah hamileyimdir eşime dedim az önce test alalım diye bekleyelim diyo 1 hafta daha bekle dedi sonra ben alırım sana test garantiye alalım işimizi negatif çıkmasın diyo onu daha önce çok heveslendirdim o yüzden yapma diyo bekliyorum bakalım ateşim söyler bi kaç günde böyle devam ederse ateşim tamamdır çok heyecanlı bi o kadarda cesaret ettiremeyen bi durum inşallah beklerken olumlu sonuca ulaşırım omazsa eşimden saklı yarın alırım test yaparım :)) haberi olmadan :71::71:

Gerçekten mart kedileri olmuş :1::1::1::1::1:yuba ve sweetbaby tebrikler çok sevndim:66::66::66::66:

herkese selamlarr

bu ay bereketli ay oldu maşallahh sırada bekleyiş var büyük ihtimalle :49:

url]

selamlar..

ateş ölme yöntemini nasıl yapıyorsunuz. neye göre ölçümleri değerlendiriyorsunuz. gün gün her günümü ölçüyorsunuz? ben düzensiz adet dönemi yaşadığımdan yumutlama günümü bulamıyorum bu ateş ölçme yönteminde bunu anlayabilirmiyim.
konu çok uzun baştan sona okuyamadım. biri bana biraz bilgi verirse sevinirim. şimdiden teşekkür ederim

selamlar..

ateş ölme yöntemini nasıl yapıyorsunuz. neye göre ölçümleri değerlendiriyorsunuz. gün gün her günümü ölçüyorsunuz? ben düzensiz adet dönemi yaşadığımdan yumutlama günümü bulamıyorum bu ateş ölçme yönteminde bunu anlayabilirmiyim.
konu çok uzun baştan sona okuyamadım. biri bana biraz bilgi verirse sevinirim. şimdiden teşekkür ederim

merhaba arkadaşım sabah 6ile 8 arası bir saat belirleyip örneğin 7.30 hergün aynı satte uyanıp yataktan çıkmadan dijital ateş ölçerimizle dil altından ateşimizi ölçüp not ediyoruz bu sayede yumurtlama günümüzü biliyoruz ateşin düşük seyraderken yumurtladığın gün yükselip adet gününe kadar yüksek seyrediyor ve ateşin düşünce adetin geliyor ben erken kalkamam dersen çalar saat kur ateşini ölç not et ve tekrar uyu gün gün hergün ve aynı saatte sabah 6-8 arası beirlediğin bi saatte ölçeceksin belirlediğin saatten şaşma ama hergün aynı saatte ölç ki ateşin doğru sonuç versin sonrada tablonu buraya yaz ve yoruma bırak sevgiler:71::71:

merhaba arkadaşım sabah 6ile 8 arası bir saat belirleyip örneğin 7.30 hergün aynı satte uyanıp yataktan çıkmadan dijital ateş ölçerimizle dil altından ateşimizi ölçüp not ediyoruz bu sayede yumurtlama günümüzü biliyoruz ateşin düşük seyraderken yumurtladığın gün yükselip adet gününe kadar yüksek seyrediyor ve ateşin düşünce adetin geliyor ben erken kalkamam dersen çalar saat kur ateşini ölç not et ve tekrar uyu gün gün hergün ve aynı saatte sabah 6-8 arası beirlediğin bi saatte ölçeceksin belirlediğin saatten şaşma ama hergün aynı saatte ölç ki ateşin doğru sonuç versin sonrada tablonu buraya yaz ve yoruma bırak sevgiler:71::71:

açıklama için teşekkür ederim. hemen bir dijital ateş ölçer almalıyım sanırım. hastalığın bitimindenmi ölçmeye başlayayım, öyle özel başlama tarihi varmı? yoksa hemen bugün başlanabilirmi?

açıklama için teşekkür ederim. hemen bir dijital ateş ölçer almalıyım sanırım. hastalığın bitimindenmi ölçmeye başlayayım, öyle özel başlama tarihi varmı? yoksa hemen bugün başlanabilirmi?

bende bu ay yenı basladım da bence hastalıgının bıtmesını falan beklemeden basla kı normal ates seyrın nasıl hastalık oncesı ne kadr dusuyor vs onları gormus olursun
onumuzdekı ay ona gore takıbını daha rahat yaparsın dıye dusunuyorum

özel bi günü yok genelde adetin ilk günü başlamak iyi oda kaç dereceyle adet olduğunu vücudunu tanımak amaçlı ama oda her ay değişebiliyor bugün başlayabilirsin cnm hemen

Back
X