• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dry222 canım 10:30 da ölçtüğün ateşini hiç dikkate bile alma
çünkü sağlıklı bir sonuç alabilmek için en uygun sabah 6-8 arası
ateşinde hiç bir değişmeme olması muhtemelen yumurtlama olmadığı zamanlar oluyor
mesela benim şuan öyle :93:

ay kizlar gercekten benim tek bildigim ff nin 3 gun yuksekten sonra cizgi cizdigi bana da hep taf ve ronya yorum yapayodu tablom hakkinda. serpilcim seninkinde bugun yukselis var ama dunde akintin baslamis . dunu veya bugunu degerlendirin. buyuk ihtimal bence bugunlerde. keske elimden daha fazla yorum yapabilme yetisi gelse

kizlar gelene kadar idare edin benimkileri.

canım benim siz dua edin bize yeter evet ateşim yükselmeye başdı 2 gün içinde gerçekleişr yumurtam :))) çalışmam var alahtan dur baklım ne olacak bu flmin sonu 12 veya 13 gün genelde çatlıyorumm hahhahahahhaha bari bu sfer ki işe yarasa:51:

tbenn canım dün diyebilmemiz için yarın ve sonraki günede bakmamız gerek
yani 2 gün daha yüksek seyreterse tamam oldu deriz :34:

canım benim siz dua edin bize yeter evet ateşim yükselmeye başdı 2 gün içinde gerçekleişr yumurtam :))) çalışmam var alahtan dur baklım ne olacak bu flmin sonu 12 veya 13 gün genelde çatlıyorumm hahhahahahhaha bari bu sfer ki işe yarasa:51:

canım kısmettt ne zaman gelcek belli olmaz
Rabbim ol desin yeter

aaaaaaaaa eee 10cu gün çok erken eyvahhhhhhhhhhhhh o zaman kaçırdım yumurtayı tühh niye bu kadar erken ya deli olucam giitii bu ay desene

neden gitti hayatım yumurta olsunda önemli olan o
benim genelde çok çok geç olduğunda 10.gün bana erken geliyor
ama normal yani

tmm canımcım yarın ve sonrası çeker belkim :1::1::1::1: alıgılar beni garafik:1::1::1::1:

kız bu ff akıllı çektimi çizgiyi bilki olmuştur o ay
ben yaklaşık 1 yıldır ff de tablo yapıyom
2 kere çizgi çekti o iki keredede gerçekten yumurtlamıştım
doktor takibiyle teyit ettirdim
ama hep aynı saatte ölçmek ve akıntı durumunu belirtmek çok önemli
eggwhite diye işaretli olmayan tablolarda çizgi çeksede genelde kesik çekiyor

neden gitti hayatım yumurta olsunda önemli olan o
benim genelde çok çok geç olduğunda 10.gün bana erken geliyor
ama normal yani

şimdii ronyacım dün çalışmam yoktu o yüzden gitti dedim :( yaklayamm yani bu ay boşa çıktı demektir :( neyse evet belli olmaz ama bu gece çalışma yapsamda aklamam imkansız .((

şimdii ronyacım dün çalışmam yoktu o yüzden gitti dedim :( yaklayamm yani bu ay boşa çıktı demektir :( neyse evet belli olmaz ama bu gece çalışma yapsamda aklamam imkansız .((

canım sen çalış gerisini düşünme
bu arada mümkünse sabaha kadar kalkma duşunu sabah yaparsın
akmasın süpermencikler :34:

inş.canım inş.bende adet düzensizliği var bakalım aşılamanın arkasından zamanında yumurtlayıp zamanında adet olucakmıyım :1::1::1:

sende bendensin demek bende pko de var :93:
canım eğer hormonların düzelmezdiyse aşılamanın adet düzenleme gibi bir etkisi olmaz
sana tavsiyem hayıt kullanman çayını suyunu yada kapsülünü alabilirsin

kız bu ff akıllı çektimi çizgiyi bilki olmuştur o ay
ben yaklaşık 1 yıldır ff de tablo yapıyom
2 kere çizgi çekti o iki keredede gerçekten yumurtlamıştım
doktor takibiyle teyit ettirdim
ama hep aynı saatte ölçmek ve akıntı durumunu belirtmek çok önemli
eggwhite diye işaretli olmayan tablolarda çizgi çeksede genelde kesik çekiyor

kız evet geçen ay 16 da çekti ve bana %99 hamılesin dedi :1::1::1: pozitifi gördüm bide kanamayla gitmese :1::1::1:
ee egwhıte ben pazar gördüm yazdım peki nasıl ne reye hangi akıntıyı yazcaz ronyacımm :26::26::26:

bide akmasın diyosunda akıyo zaten giden gider ki kız :1::1:20 dk yatıyoz 1 saat yeter:1::1::1:

bide ertesi gün sprmcikler geri gelirmi :26::26::26:

sende bendensin demek bende pko de var :93:
canım eğer hormonların düzelmezdiyse aşılamanın adet düzenleme gibi bir etkisi olmaz
sana tavsiyem hayıt kullanman çayını suyunu yada kapsülünü alabilirsin

sana yazmıştım ya geçen ay canım sen arginmax önermiştim bende başka solgar marka vitamin içiyodum onun içinde hayıt var ya bu ay hap bitecek bidahaki ay hayıt kapsülüne başlıycam evde stokladım hepsini :9::9::9:bide bu ay 3.gün 12.5 mm di yumurtam o yüzden belki çatlayabilir :63::63: aşılamanın etkisi 1-2 ay sürermiş doktorum öyle dedi:27::27:

sen adetine yakin basla bence mesela 4 5 gun once 8 de olc. cunku bazen adetten 2 veya 3 gun once isi dusmeye baslaiyor ve adetin gelecegi anlasiliyor tabi bazen adetten sonra. hic olmadi adet gununde kac derece ile adet oldugunu bilirsin. son gunlerde olcmaye baslarsan senin daha cok yararina olur, tabi insallah gerke kalmaz bebebk gelir.

canım zaten ateşimi ölçmeye geçen ay ki adetimle başladım adetimin ikinci yarısı yükselmeye başladı herşey normaldi yani ama bu ay ki adetime yakın bir hafta kadar öncesinde ateşim ay içinde olmadığı kadar yükseldi adetime 5 gün kala ateşim 37.1 -37.1- 37.0- 36.7- 36.6- 36.8 ve 36.7yle adet gördüm. kolay yoldan yumurtlama günümü test edeyim dedim sözde :D iyice karıştı :) gerçi duphaston kullanıyorum doktorum ilişki günlerimi söyledi ama ne kdr güvenmeliyim bilmiyorum. .

kız evet geçen ay 16 da çekti ve bana %99 hamılesin dedi :1::1::1: pozitifi gördüm bide kanamayla gitmese :1::1::1:
ee egwhıte ben pazar gördüm yazdım peki nasıl ne reye hangi akıntıyı yazcaz ronyacımm :26::26::26:

bide akmasın diyosunda akıyo zaten giden gider ki kız :1::1:20 dk yatıyoz 1 saat yeter:1::1::1:

bide ertesi gün sprmcikler geri gelirmi :26::26::26:

canım uzayan akıntıyı belirttiysen tamam bazı kişlerde o akıntı yumurtlama günü bazılarında ise bir kaç gün öncesinde gelebiliyor
canım akmaması için poponun altına yastık koy :17:
kız biliyorsun demi süpermencikleri hepsi ileri hızlı olmuyor
bazıları yavaş haeketli oluyor bence o yavaşlarada şans vermek gerek
ayrıca spermler 2 saate kadar hala hareketli oluyorlar
ben oğluma biliyorsun ilk ay hamile kalmıştım
o zaman biz gün aşırı birlikte olmuştuk ve ben sabaha kadar yatmıştım yavrucuklarla :27:
yat bişey olmaz kalma hemen :34:

Back
X