• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson Veson amliyatla ne yapacaklarmış rahim şekli nasıl düzeltiliyormuş, anladın mı? ben üç dr a sordum ama anlamadım , dr ların yanından çıktıkca aklıma başka başka sorular geliyor. Benm en son görüştüğüm doçent perde varsa alırız bakarız lap ve hist yapcaz dedi, rahim eşkline bişey yapılmaz gibi bişey söyledi, isterseniz üç ay daha deneyin dedi ama şimdi hemen de yapabilirz dedi. inan midem bulanıyor kaç gündür

Canım hızı azalır deniyor ama bir arkadaş vardı böğürtlen kökünü bize anlatan hatırladın mı? O da 15 ilişki olmadan yumurtlama zamanı tek ilişki olursa tutacağını söylüyordu, sperm birikiyor falan diye. İkisini de denedim ikisi ile de olmadı :KK48:
Böğürtlen kökünü haturladim da söyleyeni hatirlamadim acaba önceki aylarda çok seyrek ilişki olduğu için sperm sayımız zaten dusuk iyice öldüler mi bu ay ihtimal yüksek mi acaba diye düşüncelere daliyirum geceleri uykularim kaciyi buara psikolojim hiç iyi değil zaman zaman beraber oluyoruz ama eşim bosalamiyir niye bilmem nolcak bu halim bilmem

Uterus bikornus denilen çift boynuzlu rahim anomalisi gebe kalamama durumundan ziyade erken doğum sebebi olabilir. Çift rahim, tek ve çift boynuzlu uterus durumlarında cerrahi düzeltme gerekli değildir, direkt tüp bebek tedavisine geçilebilir. diyor bahçeci sitesinde, napacağımı şaşırmış durumdayım

Böğürtlen kökünü haturladim da söyleyeni hatirlamadim acaba önceki aylarda çok seyrek ilişki olduğu için sperm sayımız zaten dusuk iyice öldüler mi bu ay ihtimal yüksek mi acaba diye düşüncelere daliyirum geceleri uykularim kaciyi buara psikolojim hiç iyi değil zaman zaman beraber oluyoruz ama eşim bosalamiyir niye bilmem nolcak bu halim bilmem
O da stres yapmıştır belki çocuk olayını. Ben de evlendiğimizden beri ilk defa bu kadar isteksizim. İyice tadım kaçtı ilişkiden. Eşimin 3 senelik nazının sonu bu oldu galiba. Şimdi o sırnaşıyor benim kılımı kıpırdatasım yok, beni onca reddederken düşünse idi bunun olabileceğini napayım:KK12:

Arkadaşın adını ben de unuttum sabrına mıydı neydi. Her neyse o ihtimalin arttığını söylüyordu. Sen canını sıkma hangimizin psikolojisi normal kaldı ki eşin de etkilenmiştir inşallah düzelir

Uterus bikornus denilen çift boynuzlu rahim anomalisi gebe kalamama durumundan ziyade erken doğum sebebi olabilir. Çift rahim, tek ve çift boynuzlu uterus durumlarında cerrahi düzeltme gerekli değildir, direkt tüp bebek tedavisine geçilebilir. diyor bahçeci sitesinde, napacağımı şaşırmış durumdayım
Cnm başka Dr Görüşleri de al ondan sonra kararını ver.erken doğum da sıkıntılı bir durum sonuçta.

Veson Veson amliyatla ne yapacaklarmış rahim şekli nasıl düzeltiliyormuş, anladın mı? ben üç dr a sordum ama anlamadım , dr ların yanından çıktıkca aklıma başka başka sorular geliyor. Benm en son görüştüğüm doçent perde varsa alırız bakarız lap ve hist yapcaz dedi, rahim eşkline bişey yapılmaz gibi bişey söyledi, isterseniz üç ay daha deneyin dedi ama şimdi hemen de yapabilirz dedi. inan midem bulanıyor kaç gündür
Hımm anladım o zaman şeklini değiştirmek mümkün değil histereskopi yapılıp perde falan varsa onu kaldıracaklar.mide neden bulanıyor bat yaklaştı mı?

Valla ablacim ben terelelli olmaya basladim.. regl beklerim gelmez.. gelir gitmez.. yikanmistim 2 gun gectj yine var lekelenme.. birden su gibi akinti iniyo ama kahve renginde.. bugun ates olcmeyi de unuttum.. bi yandan da zaten eski hevesim kalmadi doktor macerasindan sonra.. kendimi gergin hissediyorum.. canim takip falan istemiyo.. oyle oluruna biraktim.. ama anlayacagin daha lekelenmeden kurtulamadim.. yumurtlama da olmadi neden boyle oluyo anlamadim. Hormonlarim alt ust herhalde.. hemen duzene girmeyecek diye korkuyorum.. kudret narini desen aklima gelince yiyorum bi kaşık. Her şeyi aklıma geldikçe yapiyorum anlayacağın.. esimde bu ara durgun.. dün mesela dogum gunune surpriz yaptim cok sevindi mutlu oldu ama hep yorgun bi halimiz var.. eski neşemiz kalmadi.. bu dönem böyle herhalde.. kara bulutlar var üzerimizde.. bugun de dogum günü ve benim lekem geldi.. aksama kdr bir sey gelmez insallah.. bi banyo yaparim artik:KK43: yumurtladigimi bu ay bi görsem tekrar rahatlayacagim. İki aydir bekleyişteyim
evet canım ya...bugün benimde canım çok sıkkın..kızım hasta bir türlü iyileşmiyor kaç gündür pervane oldum başında....herşeyden bıktım bende artık...yoruldum...:KK42::KK42::KK42::KK42:

Ünide ev arkadaşımın pcosu vardı bikornuat uterusu vardı ilk öğrendiği gün benim çocuğum olmayacak olsa da düşecek diye sabaha kadar ağladı ben de başında moral verdim saçmalama tıp çok gelişti olur tedavisi vardır sen kafanı takma falan diye. Sonra bu kız pat diye evlendi bir de üstüne vajinismusmuş! Ama iki ay sonra haberini aldık hamile imiş:halay: ben o zaman bekardım:KK48: kızı şimdi anaokuluna başladı ona bütün gece moral veren benim halim de ortada zaten:olamaz:

:) stresten bulanıyor canım,
senin sorun ne tam olarak neden hist. yapacaklar sana
Bende Dr yapışıklık var dedi kayıplarım var Dr kayıpları sebebi bu olabilir dedi yapmak da yarar var dedi.kamera ile bakıp içerde ne var ne yok rahatlıkla görebiliriz dedi.

Bende Dr yapışıklık var dedi kayıplarım var Dr kayıpları sebebi bu olabilir dedi yapmak da yarar var dedi.kamera ile bakıp içerde ne var ne yok rahatlıkla görebiliriz dedi.
anladım canım
ben çok karrasızım sen de rahim yapı bozukluğu yok değil mi?

Ünide ev arkadaşımın pcosu vardı bikornuat uterusu vardı ilk öğrendiği gün benim çocuğum olmayacak olsa da düşecek diye sabaha kadar ağladı ben de başında moral verdim saçmalama tıp çok gelişti olur tedavisi vardır sen kafanı takma falan diye. Sonra bu kız pat diye evlendi bir de üstüne vajinismusmuş! Ama iki ay sonra haberini aldık hamile imiş:halay: ben o zaman bekardım:KK48: kızı şimdi anaokuluna başladı ona bütün gece moral veren benim halim de ortada zaten:olamaz:
Ay güldüm biran ya!! Ağlanacak halimize gülüyoruz:)

sen de var mı biconuat uterus durumu?

Yok cnm benim film bu
image.webp
dikkat et üst düz alt içe doğru bükülmüş işte o kısımda dedi yapışıklık N nerdeyim

iğnenin etkisin fln olabilir mi östrojen seviyesiyle alakalı diyo ya bizim ovitrelle de fln var mı böyle bi etki

Melissa81 Melissa81 sen de var mı böyle bi durum benim bi kaç gündür sabahları yoğun olmakla birlikte gün içinde de bi metal tadı var ağzımın içinde sürekli bişeyler yiyim içiyim gitain istiyorum bu tad
İnşallah gebeliktendşr

Back
X